• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Aaaaaa bak demek ki gözle görmesek de ödem tutuyor olabiliriz. Tuzu kesip suyu arttırıp ben de deneyeceğim çok merak ettim 😬
Hahaha bi dene bakalımm bide ustün başında ağır olmasın çırılçıplak tart :KK70: bi de wc önemli tabi 🤭 hic beklemiyodum 80.2 idim 79.6 olmuşum 1kiloya yaklaşmısım

• Komik
Reactions: Jou
ben dün yemek hazırlarken içim çok kıyıldı bir sebzeyi hafif tuzlayıp yedim yemekten sonra da biraz uyumuşum kızlar bi kalktım elim ayağım yüzüm şiş şiş :KK49: tuz çokk etkiliyor gerçekten
Evettt ama beni etkilemiyo bakk işin aslı tuzsuz hiçbirşey yediğim yokturr mesirtooo

yaaa ben bu bilgiyle şimdi bulduğum her fırsatta soluma yatmam mııı acemiiii :KK15:
Dur hatta paragrafın tamamını paylaşayım, Op. Dr. Banu Çiftçi’nin uygulamasından 😍
IMG_7764.webp

Canım çoğumuzda bu sorunu yasıyoruz maaleseff 149 tabi çok bolbol su ve evde kontrol et hep hastaneye sürekli gidipte kan veremezsin kii bende şeker makinesi alcam benimde kontrol görunüyor sınıra yaklaşmış durumda benimki bi varla bi yok arası benim şeker dahiliye görünecem bide bugün bende sen gibi düşundüm ama hep iyi gitmicek değil tabi oluyor hamilelikte böyle bazı terslikler sen kontrolunü yap gerisi allaha emanet 🥰
Çok teşekkür ederim inşallah elimden geleni yapacağım Allah'a bırakacam hepimiz sağlıklcakla bebeklerimizi kucağımiza alırız inşallah🤲🤲

Alla allaa 4 damlada çok değilki belki açkarna yapıyorsun öyle biraz ye kahvaltını ustüne onu yut 😘
Arada fabi ağrı olucak benimki hep yukarda mideme baskı yapıyo kimisi aşagıda oluyo kasığina baskı oluyor oyle yani elbetki ağrılar olcak
Çok şiddetli ve sık sık olması iyi degil
Kahvaltımı yapıp direk hemen üstüne aldım ya ondan oldu büyük ihtimal daha mide sindirmeden.
Allaha şükür şiddetli ağrım yok 🙏

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X