Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaaa o kadar iyi anlıyorum ki neden diye sorma
Bizim kaka saati makul saatlere kaydı ama hala sabah 6 civarı uyanıyor insanlar biraz geç yatır diyor ama o erken uyuyacak ki akşam kendime zaman ayıracağım diye onu da istemiyorum
Yaaa o kadar iyi anlıyorum ki neden diye sorma
Bizim kaka saati makul saatlere kaydı ama hala sabah 6 civarı uyanıyor insanlar biraz geç yatır diyor ama o erken uyuyacak ki akşam kendime zaman ayıracağım diye onu da istemiyorum
Meme emiyor mu kızlar hala? Ben baya sayısını düşürdüm doğum gününden sonrada diş miş o tarz bişey çıkmazsa tamamen kesicem. Meme uyanmaya çok etkili hele de memede uyuyorsa. Tek uykuya düştü benim ki şuan için 2 hafta içimde çözücem inşallah 2ye çıkarıcam tekrar. Gündüz memede gece uykusuna kucağımda severek geçiriyorum karnının tok olduğundan ama hazımsızlık yapacak kadar dolu olmadığından emin oluyorum suyunu yeterli içiriyorum uykuya gitmeye 30dk kala 15 dk dans ettiriyorum yastıkları yere atıyorum ki tepinsin üstünde diye. Yorgun oluyo zaten ama o son dans iyice mayıştırıyo. 20dk içinde uyumuş oluyor Kaka işi için tavsiyem yemek saatini daha erkene çekin ve kefir içirin. Kefirden 1 saat sonra mutlaka kaka yapıyor benimkiler.