İnşallah pozitif sonuçlar alırız hepimizmerhaba ben 15 mayısta çatlatma iğnesi 17 mayısta aşılama oldum. Doktorum 12.gün kan ver bakalım sonuca dedi merakla bekliyorum bende. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah
Ben 12. Gün idrar testi yapıp duruma göre kan vermeyi düşünüyorumİnşallah pozitif sonuçlar alırız hepimizben de 14 Mayıs çatlatma 16 Mayıs aşılama oldum. İkinci aşılamam. Benim doktorum 15. Gün kan ver diyo ama
Sorun olmassa belirli bir sorununuz varmıBenimde ilk denemem insan gerçekten umutlaniyor. Nasipte neyse o artık diyoruz. Rabbım hepimizin kucağını boş çevirmesin İnsaAllah
Eşimde varikosel vardı geçtiğimiz yıl Eylül ayında ameliyat oldu şimdi de sperm hareketliliginde ki sıkıntı devam ediyorSorun olmassa belirli bir sorununuz varmı
Sizde herhangi bir sorun varmi.?Eşimde varikosel vardı geçtiğimiz yıl Eylül ayında ameliyat oldu şimdi de sperm hareketliliginde ki sıkıntı devam ediyor
Ya çok heyecanlı şu günler bir geçse ahBen 12. Gün idrar testi yapıp duruma göre kan vermeyi düşünüyorum
Merhabalar bende mayıs ayin da aşılama olanlardanim. 12 . Gün kan testim negatif çıktı. Burdan donmez muhtemelen. Ve benim için artık tüp bebek sayfasi açılıyor. Kasiklarimda ki batmalar devam ediyor inşallah
Eve gebelik testi almadım kendimi durdurmak içinYa çok heyecanlı şu günler bir geçse ah
Bilinen bir sebep yok henüz doğal yolla 2 kez kimyasal gebelik geçirdim 1.5 senedir hiç gebelik olmadı klomen falan kullandım ama o da olmadı dün aşılamam oldu kısmet evliliğimin 3 yılı dolana kadar aşılama denicemSizde herhangi bir sorun varmi.?
Ben yaptırdım canım ama tutmadı tüp bebeğe geçtik şimdiMayıs ayı için aşılamaya başladım benim gibi fikirlerini deneyimlerini paylaşmak isteyen varmı şuan iğneye yeni başladım bu ay kistin olduğunu sôyledi ona rağmen başladı
Merhaba son durumunuz ne oldu acaba kan verdiniz miSizde herhangi bir sorun varmi.?
Merhabalar hemen hemen aynı tarihlerde yaptırmışız. 11 mayısta yaptırdım bende dayanamayıp kandan baktırdım negatif gördüm çok üzüldüm cumartesi ya da pazar yaptırmam gerekti. Sizde sonuç ne yaptırdınız mıMerhabalar bende dün aşılama yaptırdım. Ne kadar pozitif oranı dusukte olsa denemek bile.hir umut oluyor insana.
Kan testi verdim ve negatif çıktıMerhaba son durumunuz ne oldu acaba kan verdiniz mi
Bende maalesef ki negatif gördüm dun çok üzüldüm.Merhabalar hemen hemen aynı tarihlerde yaptırmışız. 11 mayısta yaptırdım bende dayanamayıp kandan baktırdım negatif gördüm çok üzüldüm cumartesi ya da pazar yaptırmam gerekti. Sizde sonuç ne yaptırdınız mı
Hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bir şey bulamıyorum. İlk aşılamanız mıydıBende maalesef ki negatif gördüm dun çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?