Ya sorma biliyor musun sabahki ilaçlarımı içmedim iğnemi yapmadım resmen salak gibiyim kafayı yemiş haldeyim eve gidip hemen yapacağımÇıkabilir canım 12 günde bile 50 değerle öğrenen vardı ben geçen transferimde 8 gün kan verdim sonrasında pişmanlığını yaşadım acaba çıkar mıydı diye. Negatif çıksa bile ilaçlarını bırakmayı düşünme çünkü doktorun da 7 günde yapılan testi kabul etmeyebilir 10 gün tekrar isteyebilir
Nasıl böyle bir şey yaparsın negatif pozitife döner şu an sana çok kızdım daha kaçıncı gündeyiz? Şu an test sonucumu paylaştığım için çok pişman oldum.Ya sorma biliyor musun sabahki ilaçlarımı içmedim iğnemi yapmadım resmen salak gibiyim kafayı yemiş haldeyim eve gidip hemen yapacağım
Bekliyorumsymmm canım daha günün çok erken bence 12.günü kesin bekle bizim bu durumuzda moral çok öenmli o yüzden erken yapıp kendini yıpratma 12.günnden önce de tahlil yapma evde falan da Rabbim güzelliklerle oldursun inşallah
Kuşum sıcak tut kendini gebelik belirtisini yaşıyorsun patik giy hırka giyKızlar ısınmıyorum, kollu giydiğim halde. Üşütmedim ama bilmiyorum 2 gündür hiç ısınamıyorum.
Ahhh daha çok erken. Lütfen bırakma ilaçlarıYa sorma biliyor musun sabahki ilaçlarımı içmedim iğnemi yapmadım resmen salak gibiyim kafayı yemiş haldeyim eve gidip hemen yapacağım
Hata yapmışsın canım hemen ilaçlarını kullan ne olursa olsun doktorundan habersiz böyle bi şey yapma 15 gün emek veriyoruz tek kalemde silme o emekleri sonra vicdan azabı çekersinYa sorma biliyor musun sabahki ilaçlarımı içmedim iğnemi yapmadım resmen salak gibiyim kafayı yemiş haldeyim eve gidip hemen yapacağım
Hayır öyle düşünme ben yarın sabah yapacaktım zaten çok birşey değişmedi oğlumda da erken yapmıştım hemde kıytırık bi kaset testle pozitif çıkmıştı o yüzden çok umutluydum yıkıldımNasıl böyle bir şey yaparsın negatif pozitife döner şu an sana çok kızdım daha kaçıncı gündeyiz? Şu an test sonucumu paylaştığım için çok pişman oldum.
Neden sonucu paylaştığın için pişman oldun ki burada ki herkes birbirine dua ediyor pişman olma sağlıkla kucağına al kimse kimseye kem gözle bakmazNasıl böyle bir şey yaparsın negatif pozitife döner şu an sana çok kızdım daha kaçıncı gündeyiz? Şu an test sonucumu paylaştığım için çok pişman oldum.
Arkadaş bir negatifle ilaçları bıraktı o kadar üzüldüm kiNeden sonucu paylaştığın için pişman oldun ki burada ki herkes birbirine dua ediyor pişman olma sağlıkla kucağına al kimse kimseye kem gözle bakmaz
Hiç öyle düşünme… o kadar seviniyorum ki pozitif sonuçları görünce. Bize de umut oluyorArkadaş bir negatifle ilaçları bıraktı o kadar üzüldüm ki
2. Transferimde 12. Gün kanda negatifti doktor yine de birakma 2 gün sonra testi yinele o zaman bakarız diyince ilaçlara devam etmiştim. Negatif olduğunu bile bile. Bence doktorların bırak dediği tarihe kadar asla bir adım atmamalıyız.
Ben kem göz olarak yaklaşmamıştım. Arkadaşımızın da öyle düşündüğünü sanmıyorum.
Umudumuz hep olsun, hayallerimiz yavrularımızla gerçek olsun. Çok dua ediyorum grubumuza. İnşallah grupça anneler grubuna dahil olur yazışmalarımızı devam ettiririzHiç öyle düşünme… o kadar seviniyorum ki pozitif sonuçları görünce. Bize de umut oluyorArkadaşın bundan etkilendiğini de sanmıyorum. Ben de negatif gördüm bugün testte… kızımda 5. Gün öğrenmiştim. Ona dayanarak test yaptım.. olmadı… ama hala umudum var
Yok canım öyle düşünmedim sen kendi suçlu hissettin ben öyle anladımArkadaş bir negatifle ilaçları bıraktı o kadar üzüldüm ki
2. Transferimde 12. Gün kanda negatifti doktor yine de birakma 2 gün sonra testi yinele o zaman bakarız diyince ilaçlara devam etmiştim. Negatif olduğunu bile bile. Bence doktorların bırak dediği tarihe kadar asla bir adım atmamalıyız.
Ben kem göz olarak yaklaşmamıştım. Arkadaşımızın da öyle düşündüğünü sanmıyorum.
Doktorunla konuşmadan ilaç bırakma lütfenKızlar kan sonucum koca bir sıfır
Yaaa benimde 11 inde transferim oldu 23 ü test günüm niye gün farkı var ki acabaa14 mayısta transferim oldu 23 mayısta test günüm inşallah
Ay ben. Bazen çok nadir ellerim ayaklarım yanıyor ama genel olarak buz gibiyim. Uyuyabilmek için ısınmayı bekliyorum. Bir de uykum var hepKızlar ısınmıyorum, kollu giydiğim halde. Üşütmedim ama bilmiyorum 2 gündür hiç ısınamıyorum.
Haber edeceğim :)Hadi İnslalah hayırlısı olsun pozitiftir umarım güzel sonuçlar alırız
Çok üzüldüm ama arkadaşların da dediği gibi bırakma ilaçları doktor demeden. Çabuk toparlayıp yeni sürece başlarsın en güzeli olsun senin içinKızlar kan sonucum koca bir sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?