• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    42
Sormak haddim mi bilmiyorum ama olumsuz birşey duyarsan sonlandıracak mısın. Tevekkül en güzeli Allah'ım yar ve yardımcınız olsun. Evlatla imtihan zor. Senin durumunda olup beklemekte çok zor 🥺
Pek çok anomali var dedi doktor.down ile birlikte ileri derece kalp rahatsızlığı bağırsaklarda yapışıklık beyinde ödem hidrosefali ve böbreklerde sıvı birikmesi varmış.doğar doğmaz bağırsak ameliyatı eğer kalbi kaldırırsa sonrasında kalp ameliyatları vs vs daha bir çok iey bekleyecek.tabi doğuma kadar yaşarsa kalbi çok zayıf dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.doğup acı çekerek ölmesini mi beklemeliyim ya da belki ömrünün sonuna kadar ameliyatlar ağrılar sızılar yoksa bitirmeli miyim bu gebeliği bilmiyorum.siz olsanız ne yapardınız.çok kararsızım ben 😢 ve çok da üzgünüm
Merhabalar bende dün ikili tarama sonucumu aldım yaş 35 olunca yüksek riskli çıktı Aminosentez yapmam gerekiyor yada fetal dedi doktor çok kararsız kaldım bende🥲
Benim de yaştan dolayı yüksek çıkmıştır dedi doktorum korkma dedi.ama ben fatal yaptırdım down çıktı direk.iki kere yaptılar ikisinde de aynı sonuç.bence direk amniyosentez yaptırın.çünkü fatalda bi anomali görünürse yine amniyosentez yapmanız gerekiyor sonuç olarak ama siz bilirsiniz yine de

Allah saklasın 🤲Güzel haberler almayı naisip etsin Rabbim inşallah 🤲
İçimde çok umut yok tekrar heveslenip en baştan üzülmek istemiyorum ama insan da içten içe ya temiz çıkarsa diyor.Allahım inşallah beni bununla sınamaz inşallah sağlıklıdır yavrum ama ultrasonda o kadar çok şey çıktı ki bilemiyorum 😞

İçimde çok umut yok tekrar heveslenip en baştan üzülmek istemiyorum ama insan da içten içe ya temiz çıkarsa diyor.Allahım inşallah beni bununla sınamaz inşallah sağlıklıdır yavrum ama ultrasonda o kadar çok şey çıktı ki bilemiyorum 😞kalbinizin sesini dinleyin,sartlarinizi i en iyi siz bilirsiniz,size muhtaç başka küçük cocuklariniz da var ,en önemlisi kendi caniniz var

İçimde çok umut yok tekrar heveslenip en baştan üzülmek istemiyorum ama insan da içten içe ya temiz çıkarsa diyor.Allahım inşallah beni bununla sınamaz inşallah sağlıklıdır yavrum ama ultrasonda o kadar çok şey çıktı ki bilemiyorum 😞
Selamete çıkarsın Rabbim hangi yol uygunsa ona çıksın yollarınız inşallah🤲

Buharı nasıl yapıyorsunuz ?
Mesela duşta sıcak suyla açılıyor bi de suyu kaynatın tencereyle sonra başınızla havlu ile kapatın iyice tenceredeki buhar size gelsin bana doktor en doğal yollardan biri demişti çok zorlanırsan da oksijenli su kullan dedi ama ben kullanmadım

M
Kızlar doktor bana 3. ay itibari ile multivitamin ve d3k2 verdi multivitamini gün aşırı iç dedi d3k2 için ne dedi hatırlamıyorum. D3K2 damla şeklinde olanı aldım orzax ın kullanan varmı acaba nasıl kullanılıyor hergünmü?
Merhaba ben de yeni başladım ama doktor d3 formunu öneriyorum hamilelere k2 önermiyorum dedi . Orzax aldım 1000IU sprey şeklinde ağzıma sıkıyorum günde bi fıs

Re
Ben reflü yatağı olarak geçen yeni doğan yatağı, emzirme yastığı, ana kucağı, bebek küveti, bebek maşrapası, tulum pijama aldım
Bu ay içinde de anne yanı beşik almayı düşünüyorum
flü yatağı yataş mı aldınız set şeklinde satılıyor ama kullanışlı olur mu bilemiyorum

Allah bağışlasın 5.dusunuyor musunuz ,bakmak kolay mı yardımcınız var mi ,eşinizin geliri iyi mi🧡
Yok düşünmüyorum 5.yi bunu bile kararsizdim kendim bakıyorum çocuklara zorlaniyorum illaki ama hamdolsun kızlarım öyle çok şımarık çok yaramaz değiller yani şimdiki cocuklara göre iyiler ama 4.olunca durum ne olur bilmiyorum ☺️ maddi olarak normal o yüzden çok kararsizdim bazen yine iyi mi yaptım kötü mü oldu diye düşünüyorum inşallah kismetli hayırlı bereketli gelir kızım

Yok düşünmüyorum 5.yi bunu bile kararsizdim kendim bakıyorum çocuklara zorlaniyorum illaki ama hamdolsun kızlarım öyle çok şımarık çok yaramaz değiller yani şimdiki cocuklara göre iyiler ama 4.olunca durum ne olur bilmiyorum ☺️ maddi olarak normal o yüzden çok kararsizdim bazen yine iyi mi yaptım kötü mü oldu diye düşünüyorum inşallah kismetli hayırlı bereketli gelir kızım
Ne yapacaksın bacım 5.yi oğlan olsa cana can mi katacak ,hep ömürden bin bir emek zahmet ,yarın kız da oglanda çekip gidiyor 😄

Bana da yaş riskli dedi ama amniyosentez vs demedi. detaylı usg dedi
12 haftaya girdik biz. Zaten ilk ultrason yaptıklarında burun kemiği ölçümlerde sıkıntı çıkmadı kan tahlilim yaştan ötürü riskli gelmiş dedi doktor

Pek çok anomali var dedi doktor.down ile birlikte ileri derece kalp rahatsızlığı bağırsaklarda yapışıklık beyinde ödem hidrosefali ve böbreklerde sıvı birikmesi varmış.doğar doğmaz bağırsak ameliyatı eğer kalbi kaldırırsa sonrasında kalp ameliyatları vs vs daha bir çok iey bekleyecek.tabi doğuma kadar yaşarsa kalbi çok zayıf dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.doğup acı çekerek ölmesini mi beklemeliyim ya da belki ömrünün sonuna kadar ameliyatlar ağrılar sızılar yoksa bitirmeli miyim bu gebeliği bilmiyorum.siz olsanız ne yapardınız.çok kararsızım ben 😢 ve çok da üzgünüm
Size sizden başka kimde cevap veremez. Gerçekten çok zor bir durum inşallah bu sonuçlar bir yanılgıdır. Gerçekten çok üzgünüm 😞

Benimde iki kızım var üçüncü süpriz oldu şuanda herkes kesin iki kızdan sonra oğlan geliyor diye darlıyorlar beni 😊bakalım bende diyorum iki kız ya hep kız olur benimde kesin o yüzden 3 ne gelirse şansıma artık tüpleri baglatcam 😂

Bir kere risk olabilir yinede fetal yada Aminosentez yaptırın dedi doktor bende hep olumsuz düşünüyorum o yüzden Aminosentezide çevrendekiler pek önermedi ondanda korktum fetal den başka çarem yok gibi
Sonuçlar hep güzel çıksın inşallah

Back
X