Merhabalar,
Kısaca hikayemi yazmak ve negatif sonuç alanlara umut olmak istedim. 4 Mayıs'ta 9. embriyo transferimi oldum, çok şükür cumartesi günü keseyi ve kalp atışını gördük, umarım herşey yolunda ilerler ve sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi. 11 yıldır evliyiz, 9 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. 9 embriyo transferi, 9 OPU, 60 embriyo için PGT, 2 histeroskopi bir laparoskopi, 6 rahim filmi, sayısız kan tahlili, tüp kapatma, rahme çizik atma, intralipid serumlar, sayısını bilemediğim iğneler, uykusuz geçen geceler ve ağlamaktan yorgun düşmüş bir beden... İnanın yaşadıklarımız hiç kolay değildi ama o minik kalp atışını gördüğüm anda bütün üzüntülerim geçti gitti. Tüp bebek süreçleri gerçekten çok zor, anne olmak için emek veren dua eden herkesin en kısa sürede pozitif haberler almasını dilerim. Sizleri çok iyi anlıyorum ve inanın hepiniz için dua ediyorum. Sizlerden tek istediğim moralinizi bozmamanız ve elinizden gelenin fazlasını yapmanız. Biz elimizden geleni yapacağız sonrası tevekkül, rabim ol dediği anda önüne hiçbir şey geçemiyor, siz yeter ki umudunuzu kaybetmeyin