3,4 değil canım 4,5 haftalık oluyor test günüBen de üç gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı hepsinde 5. Haftada görebildim. Şimdi de doktorum hesapladı bugün test gunumdu 3+6 dedi. Yarın 4+1 oluyormuş. Haftaya görünebilir kese dedi. Tabi kişiden kişiye değişir ama test zamanı 3-4. Haftalara denk geliyor galiba genelde öyle anlıyorum
O zaman bu da kişisel döngüye göre değişiyor çünkü hem doktorum dediğim gibi bugün test günüm ve 3. Haftanın son günü olduğunu söyledi hem de hcg değerim henüz 79 yani bu şekilde bu hafta kese falan görülmesi imkansız dolayısıyla 4 u geçtiğini düşünmüyorum3,4 değil canım 4,5 haftalık oluyor test günü
Evet canım 3.haftanın sonu yani 4. Hafta, aynen embriyo bazen hemen tutunabiliyor bazende geç tutunuyor Buda etkiliyor canım ama genel olarak test tarihi 4,5 haftalar denk geliyorO zaman bu da kişisel döngüye göre değişiyor çünkü hem doktorum dediğim gibi bugün test günüm ve 3. Haftanın son günü olduğunu söyledi hem de hcg değerim henüz 79 yani bu şekilde bu hafta kese falan görülmesi imkansız dolayısıyla 4 u geçtiğini düşünmüyorum
Ediyorum canım evet idrarla baktım 7. Dk sonra çok çok silik bi çizgi belirdi paylaşmıştım forumdaİdrarda mı bakmıştınız önce gebeliğe hayırlısı olur umarım vardır dua edelim birbirimize
Kızımda 5 yumurta toplandı 3.gune iki yumurtam dollendi 2 si transfer edildi bı tane tuttu şu an 2 yaşında ellerinizden öper. Şuan ikinci tedavi aşamasındayım olgun 3 yumurtam görünüyor fakat acayip kasıklarımda ağrı yaşıyorum ondan sorayım dedimBenim 4 yumurtam oldu 2 tane toplanabildi 5. Güne kadar 1 tane yaşadı ve transfer edildi canım..benimde yumurtam az oluyor
Var kuzum bencesağlıkla ilerlesin inşaldün sağlık ocağında kan verdim değerim 9.7 çıkmış şimdi öğrendim var mı kimyasal mı ne yapmam lazım
Evet ilaçlardan kaynaklı akıntıız bende de oldu doktor öyle söyledi. Transfere kadar bana ilişki yasak dedi. Zaten transferden sonrada yasakKizlar ben estrifem kullanıyorum yumurta akı gibi gibi akintim oluyo bide kasiklarim agriyo size de olmuş muydu bide transfere kadar olan sürede iliski yasak mi doktorum bisey demedi bana
Güzel haberler alırsınız insallahGünaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bugün kan tahlili vericem ağzım burnumda atıyor heyecandan
İnşallah geldik bakalım hastaneyeGüzel haberler alırsınız insallah
Hayırlı cumalar Rabbım emeklerimizi boşa vermesin bu mübarek cuma ve ay hürmetine inşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mıGünaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bugün kan tahlili vericem ağzım burnumda atıyor heyecandan
Pembe hafif kanlı akıntı geldi 8ci gün kasık ve bel ağrısı var başka öyle aklıma gelen bişey yok çoğunu ilaçlara yordum benHayırlı cumalar Rabbım emeklerimizi boşa vermesin bu mübarek cuma ve ay hürmetine inşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mı
Canım bende 15 ocakta transfer oldum gögsüm agrımaya başladı ve yüzümde sivilce çıktı adetime bir hafta var ve adetime yakın hep böyle olur tutmadı gibi sanki benim öyle hissediyorum ama inşallah yanılıyorumdur. Sende var mı gögüs agrısıHayırlı cumalar Rabbım emeklerimizi boşa vermesin bu mübarek cuma ve ay hürmetine inşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mı
Kızlar 3.gün embriyosu bugun 7.gun yapma dediniz de yaptım sanki silik çizgi var gibi
Canım bende 15 ocakta transfer oldum ,benimde yüzümde sivilce çıktı 3-4 tane, göğsüme dokunduğumda hafif bir hassasiyet var bende regl öncesi böyle olurum aslında bide bu sabah bir ishal durumum var bir gaz Var mide bulantımda var biraz aldığımız o kadar ilaç varki hepsinin birer etkisi olabilir moralimizi bozmadan bekleyeceğiz çok belirti olmaz diyor bir çok kişiCanım bende 15 ocakta transfer oldum gögsüm agrımaya başladı ve yüzümde sivilce çıktı adetime bir hafta var ve adetime yakın hep böyle olur tutmadı gibi sanki benim öyle hissediyorum ama inşallah yanılıyorumdur. Sende var mı gögüs agrısı
Regl belirtileri ile gebelik belirtileri benzer. İnşallah tutmuştur. Benim goguslerimde önceden olmayan minik minik kabartilar çıktı. Reglden farklı olarakCanım bende 15 ocakta transfer oldum gögsüm agrımaya başladı ve yüzümde sivilce çıktı adetime bir hafta var ve adetime yakın hep böyle olur tutmadı gibi sanki benim öyle hissediyorum ama inşallah yanılıyorumdur. Sende var mı gögüs agrısı
Ben canım bende ilk günden beri ishalimArkadaşlar transferden sonra herkes kabız olduğunu söylüyor bende ishal var böyle bisey yaşayan oldu mu yaaraştırıyorum hiç rastlamadım var mı böyle benim gibi yaşayan aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?