2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayır ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne de karında şişlik hiçbirsey yok ve çok korkuyorum duygu yönünden çok çöktüm saatlerce ağlamak istiyorum
canım geçen sene transfer oldum inan bütün belirtilerim vardı göğüsler füze gibiydi kasıklarım ağrıyordu belim ağrıyordu ama tutmadı ilaçlardan oluyor bir çoğubelirtisi olan da olmayan da gebe olabilir, Allah biliyor şuan durumumuzu sadece üzülmeyelim devam edelim umut etmeye

Allah razı olsun Rabbım nasip etsin hepimize inşallah

canım ben e 15 ocakta transfer oldum göğsüm şişmeye ve acımaya başladı sivilceler de hormonlardan. Olumsuz düşünme
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım ama tedirgin olmamakta elde degil sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Günaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bugün kan tahlili vericem ağzım burnumda atıyor heyecanda

elam hanımlar benimde taze trans

Betam 114,48 çıktı 5. Gün embriyosu 6aa ve 5aa 2 embriyo pazar günü tekrardan kan vermeye çağırdılar Allahım şu mübarek günlerde cümlemize sevinç yaşattır.
ayyy harika gözünüzaydın çok sevindim hadi hepimiz görelim bu pozitifleri

Şu güzelliğe bak

Kizlar sabah acilde beta verdim. Hastane mesaj attı sonuclarinis çıktı diye ama e nabiza giriyorum yok çıkmamış. Bu ne demek. Ne yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…