2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba aynı durumu yaşıyorum benim bebeğimin böbreğinde genişlemede çıktı, doktor down sendromu olma riski olduğunu söyledi, kistten ve genişlemeden dolayı sizin bebeğiniz nasıl , kistler için birsey yapıldımı

Kızlar iki haftadır benim oğlan mama sandalyesinden ayağa kalkıp kucağımıza geliyor masaya çok erken değil mi bu mama sandalyesi reddi ya yemekleri falan nerde yediriyorsunuz kıpır kıpır bizimki 1 yaş çok egzantirikmiş gerçekten sürekli paçamda kucak istiyor

merhaba kızlar bir konuda danışmak istiyorum.
2023 ekim- Kasım gibi embriyolarım donduruldu. Ocak gibi transfer oldu ve çok şükür bir bebeğim oldu.
Dondurulan embriyolar için 2024 kasımda bir belge imzaladım ama içerik hatırlamıyorum.
Hastane veya embriyo merkezinden size dönüş oldu mu süre ücret vs için

Merhaba. Bende aynı tarihlerde dondurdum embriyoları. Dondurmak için 5 senelik ücret ödedim. 1 sene geçti. 4 sene sonra tekrar ücret için arayacaklarını söylediler

Merhaba. Bende aynı tarihlerde dondurdum embriyoları. Dondurmak için 5 senelik ücret ödedim. 1 sene geçti. 4 sene sonra tekrar ücret için arayacaklarını söylediler
Ya ben o zaman hem infertil hemde evde ekstra saçma sapan ailevi olaylardan hiç sorgulama ve sormuyordum. Be dersler yapıp imza atıyordum. O süreç ne dediler hatırlamıyorum

Ya ben o zaman hem infertil hemde evde ekstra saçma sapan ailevi olaylardan hiç sorgulama ve sormuyordum. Be dersler yapıp imza atıyordum. O süreç ne dediler hatırlamıyorum
Siz dondurdunuz mu? Duruyorlar diye mi aklınız takıldı? Hastaneyi arayıp sorun bence. En doğru bilgiyi bu şekilde alırsınız. Kafanızda yer etmesin boşuna

Siz dondurdunuz mu? Duruyorlar diye mi aklınız takıldı? Hastaneyi arayıp sorun bence. En doğru bilgiyi bu şekilde alırsınız. Kafanızda yer etmesin boşuna
Evet en baştan itibaren donduruldu ondan eminim şimdi sürenin uzatılması için dönüş yapmam mı lazım o aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…