• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yasa vazgecilmiyor. Benimkide 7 yıldır benimle öyle özlüyorum ki anlatamam. Ayrı kalamam valla alicam şu durum bir belli olsun.
☺️ ayaklarımdan ayrılmıyor ya çiçeğim onsuz çok zor olurdu çocuk eksikliğimizi bile evde hiç yaşatmadı bize papatyam💕pozitifi alıp kavuşursunuz bi an önce 🙏🏻💕💕

Merhaba ben genel olarak kasikta adet olacakmis gibi sizi ve ayakta durunca bel agrisi yasadim son 3-4 gundurde arada kasiklarima keskin agri oluyordu arada ve basindan beri gogus hassasiyetim cok fazla.
İdrar testinde pozitifim yarin gercek test gunum bu arada
Ya gözünüz aydın ☺️ çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🌸

Merhaba ben genel olarak kasikta adet olacakmis gibi sizi ve ayakta durunca bel agrisi yasadim son 3-4 gundurde arada kasiklarima keskin agri oluyordu arada ve basindan beri gogus hassasiyetim cok fazla.
İdrar testinde pozitifim yarin gercek test gunum bu arada
Çok aynı belirtilerimiz bende idrarda pozitif gördüm canım . Bugün 7. günüm cumartesi de benim kan testi günüm :))

IMG-20240201-WA0016.webp

Selam herkese ben dün 5. Gün embriyo transferi oldum . Kaçıncı gün yerleşme kanaması oluyor bir de kesin oluyor mu ?

Back
X