- 14 Mayıs 2023
- 1.694
- 1.802
- 63
- 38
heycan doruktaPazartesi transfer oldum canım. Transfer gününü sayarsam 4 saymazsak 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heycan doruktaPazartesi transfer oldum canım. Transfer gününü sayarsam 4 saymazsak 3
Yasa vazgecilmiyor. Benimkide 7 yıldır benimle öyle özlüyorum ki anlatamam. Ayrı kalamam valla alicam şu durum bir belli olsun.Oyy ağırmışbenim ailem yakınımda da değil ya arada bırakabilirdim belki ama canım o da 8 yıldır birlikteyiz
ayrılsam üzülürüm
Yasa vazgecilmiyor. Benimkide 7 yıldır benimle öyle özlüyorum ki anlatamam. Ayrı kalamam valla alicam şu durum bir belli olsun.
Ya gözünüz aydınMerhaba ben genel olarak kasikta adet olacakmis gibi sizi ve ayakta durunca bel agrisi yasadim son 3-4 gundurde arada kasiklarima keskin agri oluyordu arada ve basindan beri gogus hassasiyetim cok fazla.
İdrar testinde pozitifim yarin gercek test gunum bu arada
Ben yaşadım ama bildiğin adet sancısı gbi karnım belim duramadım canım inşallh pozitftr![]()
İnşallah ya çok teşekkür ederimBen yaşadım ama bildiğin adet sancısı gbi karnım belim duramadım canım inşallh pozitftr![]()
Çok aynı belirtilerimiz bende idrarda pozitif gördüm canım . Bugün 7. günüm cumartesi de benim kan testi günüm :))Merhaba ben genel olarak kasikta adet olacakmis gibi sizi ve ayakta durunca bel agrisi yasadim son 3-4 gundurde arada kasiklarima keskin agri oluyordu arada ve basindan beri gogus hassasiyetim cok fazla.
İdrar testinde pozitifim yarin gercek test gunum bu arada
Transferden sonra gelip görüştü mü seninle süreci çok merak ediyorum ya neler olacak nelerTransfer gununu belirledi hocam irenbede transfer oldum hic acimadi bile sadece idrara sikisik oluyosun o kadar
7.gun bugunAyy kaçıncı gününüz![]()
Testinizin markası nedir7.gun bugun
Ayyyy hayırlı olsun harikaaaaDayanamadım yaptim
Allah razı olsun onlardanSağolsun eşler çok iyi hissettirdi bu dönemde benim eşimde etrafımda sürekli kıpırdatmıyorbende sola yatıyorum sırt üstü yatıyorum heyecandan ne yapcam şaşırdım of inşallah bizimle kalır