• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaa inşallah güzel sonuçlar alırız tek embriyo mu transfer edildi birde kalite hakkında bi bilgi verdiler mi?
İnşallah hayirli olur. Benim 2 yapıldı. 35 yaşında olduğum için. Tabi verdiler operasyon başlamadan önce embriyolog gelip bilgilendirdi. Çok içim rahatladı. 9 yumurta toplamislardi. 6 si döllenmiş. 2 si çok iyi 3 u orta seviye biride geriden geliyor takip ediyoruz dedi. 3 ünü dondurdular. İlk kez tedavi olduğum için telasliydimda açıkçası. Sizde durum nedir.

Arkadaşlar kimler embriyo dondurdu ucreti nedir ben kendi doktorum a sormadan Bir fiyat analizi yapayım diyorum
Ben dondurdum 6500 TL vermiştim ama Aralık'ta verdim. Ocakta değişti %50 ye yakın zam gelmiş olması lazım. Sonra yıl dolunca tekrar kira alacaklardı ama tek embriyom sağlıklı gelince çözdürdük saklamadık.

Kızlar selamm ,8. Günüm ve kan testi verdim 2 saat sonra çıkıcakmış 6. Gün pozitif çıkmıştı testim yüklemiştim buraya da kaç çıkması lazım 8. Günde ?

KIzlar bugun muayenede 11 13 9 10 mm olan yumurta kesecikleri vardi. Ctesi tekrar cagirdi..bugun adetin 5. Gunu.. ctesi igne verir mi acaba catlatmak icin o kadar buyur mu yaklasik 4 gun var.

KIzlar bugun muayenede 11 13 9 10 mm olan yumurta kesecikleri vardi. Ctesi tekrar cagirdi..bugun adetin 5. Gunu.. ctesi igne verir mi acaba catlatmak icin o kadar buyur mu yaklasik 4 gun var.
Canım benim yanlış hatırlamıyorsam 15 falan da vardı yani 9 10 çatlaması için küçük bence

Back
X