• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Amma çok şey konuşulmuş ☺️ Fiyatları da yazayım buraya.
*Toplatılma aşamasına kadar 25.000 ilaç parası (gonal-f 6000 tl) Bu ücretn içinde 3 kutu gonal f ve 5 kutu sanıyorum cetrotide ve monodoks antibiyotik vardı.
*20.000 doktor parası
*24.000 hastane opu parası
*Dondursaydım embriyo başına +4500 tl olacaktı
*Eğer Dna testine soksaydım 4000 tl hastane hizmet tutarı + 280-300 dolar kadar da analiz fiyatı olacaktı
*transfere kadarki süreçte progestan vajinal fitl
*Transferden sonraki süreçte progestana ek olarak estrofem+ coraspin.(bittikçe yeniliyorum) gibi gibi…. Ha bu arada bugün yaptırdığım gebelik testine 380 tl verdim.iki günde bir tekrarnacağını düşünürsek çok da erken kan testi yaptırmamak lazımmış 😝

Amma çok şey konuşulmuş ☺️ Fiyatları da yazayım buraya.
*Toplatılma aşamasına kadar 25.000 ilaç parası (gonal-f 6000 tl) Bu ücretn içinde 3 kutu gonal f ve 5 kutu sanıyorum cetrotide ve monodoks antibiyotik vardı.
*20.000 doktor parası
*24.000 hastane opu parası
*Dondursaydım embriyo başına +4500 tl olacaktı
*Eğer Dna testine soksaydım 4000 tl hastane hizmet tutarı + 280-300 dolar kadar da analiz fiyatı olacaktı
*transfere kadarki süreçte progestan vajinal fitl
*Transferden sonraki süreçte progestana ek olarak estrofem+ coraspin.(bittikçe yeniliyorum) gibi gibi…. Ha bu arada bugün yaptırdığım gebelik testine 380 tl verdim.iki günde bir tekrarnacağını düşünürsek çok da erken kan testi yaptırmamak lazımmış 😝
Siz neredeydiniz

Transferime son 3 gün♥️
Ben de hem oksapar, hem de coraspin alıyorum. Benim kanımda protein s eksikliği var o da bir pıhtılaşma rahatsızlığı. 3x2 estrofem + bir östrojen bant alıyorum. 3x2 progestan ve 2 kez prolutex enjeksiyonum var.

Acibadem halkali
Allah herkesi acıbadem den korusun valla kan emiciler bennacıbad3mi düşünüyordum maslak ı evime yakın diye sonra araştırdım internetten vazgeçtim koç üniversite hastanesine gittim Şule yıldız Dr harikalar valla 9 embriyo u 9.500 dondurdum tibbi açıdan taze transfer önermedi 1ay dondurayım rahmi düzenleyelim dedi SSK indirimi de oluyor burda Bi nebze

Back
X