Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim embriyolar için en güzel yer diyor doktorlar hep içini ferah tut şimdi hiç düşünüp üzme kendini arkadaşım, bu anın tadını çıkartalım hep stressiz geçirelimKızlar benim embeiyoların çoğu 5.güne gitmedi sadece 2.gün 2 tane donduruldu transfer için dondurulan 2 embriyoçözdürüp 3. Gün 9hücreli olarak1tane transfer edildi diğer kalan 5e yaşarsa döndürcez dediler...2 gün önce transfer oldum yani şu an tek embeiyom var ötekinin akıbetini şu an bilmiyorum sormadımda moralim bozulmasın diye 3. Gün kalitesi iyi dendi ama labaratuarda 5e gitmeyen rahimde gider mi
Valla canım öyle olsa benim hep pozitif çıkardı idrarda yalandan da olsa çift çizgiyi görürdümkızlar birşey sorucam erken idrar testi yapıyoruz ya , kullandığımız pregesterondan dolayı yanlış çıkma ihtimali yok mu ? ben yapıp yanlışlıkla sevinmek istemiyorum
Hiç sorma gün geçmiyor yatıyorum kalkıyorum. Çocuğun yemeğini vs veriyorum ama yok günler uzuyor sankiheycan dorukta
Yok canım ben 2 aydır hatta daha fazladır kullanıyorum çıksa bende çıkardıkızlar birşey sorucam erken idrar testi yapıyoruz ya , kullandığımız pregesterondan dolayı yanlış çıkma ihtimali yok mu ? ben yapıp yanlışlıkla sevinmek istemiyorum
vallahi yaaHiç sorma gün geçmiyor yatıyorum kalkıyorum. Çocuğun yemeğini vs veriyorum ama yok günler uzuyor sankibaşka zaman olsa hemen ogün gelir
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olsun hepimiz içinRahim embriyolar için en güzel yer diyor doktorlar hep içini ferah tut şimdi hiç düşünüp üzme kendini arkadaşım, bu anın tadını çıkartalım hep stressiz geçirelim![]()
Senin az kaldım5 şubatt iyisin genevallahi yaa
Hiç öyle düşünme neden gitmesin o embriyo kalitesiyle alakalı. Şöyle düşün 3ba kalite oluyor donduruyorlar baktığında kendince. Ayy kalitesi vs dersin ama o öyle olmuyor. Senin tamamen rahmine bağlı bir durum. Ben geçen ay transfer oldum 5aa kaliteydi doktor garanti gözüyle baktı negatifi aldım. Gönlünü ferah tut rahim içiyle ilgili herşey.Kızlar benim embeiyoların çoğu 5.güne gitmedi sadece 2.gün 2 tane donduruldu transfer için dondurulan 2 embriyoçözdürüp 3. Gün 9hücreli olarak1tane transfer edildi diğer kalan 5e yaşarsa döndürcez dediler...2 gün önce transfer oldum yani şu an tek embeiyom var ötekinin akıbetini şu an bilmiyorum sormadımda moralim bozulmasın diye 3. Gün kalitesi iyi dendi ama labaratuarda 5e gitmeyen rahimde gider mi
Evet doktor bana illaki vercek bari diyeyim hocam enox verin bana nasil olsa ayniymisBence iyi yanı oksaparin bazı ignelerinin ucundada sorun vardı batmiyordu. Önce dedik derim geriliyor ama progesteron da vuruyoruz onda bu sorunu yasamadigimizi farkettik. Eşim dedi bazı uçlar keskin değil gibi sanki dedi. Eşim yapıyor bu arada ignelerimi. Dün enox vurunca çok rahat girdi iğne dedi. Ay ne bileyim zor işler öyle yada böyle olucaz bu iğneleri. Amaca giden yolda çekilen çile mübahtır.![]()
Geçmiyor günler gerçekten benim de 2 yaşında kızım var akşama kadar onun arkasında gidip geliyorum yemegi tuvaleti oyunu oyuncağı temizliği yapıyorum ama aklım hep test günümdeHiç sorma gün geçmiyor yatıyorum kalkıyorum. Çocuğun yemeğini vs veriyorum ama yok günler uzuyor sankibaşka zaman olsa hemen ogün gelir
![]()
Kucağınıza felan alıyormusunuz benim çocuk yürümek istemiyor bebek arabasına binmiyor kucak diyor o yüzden dışarı pek çıkamıyoruzGeçmiyor günler gerçekten benim de 2 yaşında kızım var akşama kadar onun arkasında gidip geliyorum yemegi tuvaleti oyunu oyuncağı temizliği yapıyorum ama aklım hep test günümdezaman geçsin diye parka götürdüm bugün hala günün ortasındayız
![]()
Kucağıma almıyorum çok gelmek istiyor karnımın agridigini söyleyerek ikna ediyorumKucağınıza felan alıyormusunuz benim çocuk yürümek istemiyor bebek arabasına binmiyor kucak diyor o yüzden dışarı pek çıkamıyoruz
Benimde denemem gerekiyor bunalıyor evdeKucağıma almıyorum çok gelmek istiyor karnımın agridigini söyleyerek ikna ediyorumBiz de ilk defa bugün çıktık eve 5 dk uzaklıkta park yoksa burnumdan getirir kucak diye
Hayırlı olsun canım saglıkla gelsın inş hayırlı sonuçlar alırsın .. Bende bugün gıttım rahımın 11 kalınlıkta yumurtada büyümüş son kontrolüm cumartesi günü öğün transfer gunum bellı olacak çatlatma ıgnesı nı olacam.. Çok heyecanlı ve endişeliyim embriyo nun kalitesiyle ılgılı aama herseyın hayırlısını diliyorum herzaman sağlıkla gelsın tek dılegım nasibimde varsa olur ınsşu an kese randevusu bekliyorum :) 19 Ocak’ta transfer oldum, 8 Şubat’ta ilk ultrasonum olacak bir aksilik olmazsa.