2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    336
Canin senin bebede bizimkilerle mi simdiye kadar olmadıysan maşallah sana, Eskiler 2 sene olmazdik derler ben ilkinde 9 ayda digerlerinde daha erken olmuştum
Benim lohusa kanamam bitti ardından direk adet oldum .. diyeceklerim bu kadar😅

Bende hazır olmadığını düşünüyorum, lazımlık aldık bezini çıkarıp oturalım diyorum kabul etmiyor bezi ile üstüne oturuyor hatta 1-2 kere kaka yapacam dedi çıkarayım dedim bezini asla kabul etmiyor bezi ile gidip lazımlığına oturdu öyle kakasını yaptı
En azından niyeti gelişme 😅 önce meme sonrası tuvalet diyorlar zaten

Benim diğer ikisi yaz bebesi olduğu için 2 yaşta hemen başlamistim. Kendime 2 hafta vermistim ama olmadı 😔😔 Doktorumuza 2. bebenin denemesinden sonra (ikisininde ayniydi ve aralari 7 yaş) ben neden yapamiyorum herkes 1.5 yasta hallediyor ve bebeler konusamiyor bile dediğimde, Seninkiler huysuzluğundan böyle ne kendini yor ne çocuğu, seneye denersin, babanız bir sene daha beze çalışsın demişti ve ben 2sini de 3 yaşta öğrendi.
Benimki de pek oralı degil yaz geldi deneyim diyorum ama nerden nasıl başlanır hic bilmiyorum

Benimki de pek oralı degil yaz geldi deneyim diyorum ama nerden nasıl başlanır hic bilmiyorum
Artik tuvalete yapabilirsin, sen de tuvaleti kullanabilirsin gibi ufak ufak soylemeye baslayabilirsin belki soyluyorsundur. Sonra bir gece önceden yarin artık bezimizi takmayacağız bu gece son diyip sabah kalkinca bezi çıkartıp denemelere başlayabilirsin. Evde bezde bulundurmamak veya ortadan kaldırmakta önemli... Kendine ve çocuga bir süre belirleyebilirsin 2 hafta 3 hafta artik o senin sabrina kalmış. Ufak oduller verebikirsin. Denedin ama olmadi, o zaman bir dahaki denemen 7 8 ay belki 1 sene sonraya kalmali mental sağlik açısından 😂😂

Artik tuvalete yapabilirsin, sen de tuvaleti kullanabilirsin gibi ufak ufak soylemeye baslayabilirsin belki soyluyorsundur. Sonra bir gece önceden yarin artık bezimizi takmayacağız bu gece son diyip sabah kalkinca bezi çıkartıp denemelere başlayabilirsin. Evde bezde bulundurmamak veya ortadan kaldırmakta önemli... Kendine ve çocuga bir süre belirleyebilirsin 2 hafta 3 hafta artik o senin sabrina kalmış. Ufak oduller verebikirsin. Denedin ama olmadi, o zaman bir dahaki denemen 7 8 ay belki 1 sene sonraya kalmali mental sağlik açısından 😂😂
Birde tuvaleti kullanan çocuklarla vakit geçirmesi de sureci guzel destekliyor birbirlerini teşvik ediyorlar

Kız tasu hayır olmaz diyen bebeklere ne yapcaz asıl sen tecrübeli anne olarak bunu lütfen söyler misin 😂🌸🌸🌸🌸

Kız tasu hayır olmaz diyen bebeklere ne yapcaz asıl sen tecrübeli anne olarak bunu lütfen söyler misin 😂🌸🌸🌸🌸
cano bebe ağziyla hayır olmaz diyorsa bence hiç kendini yorma canim, benim ikiside istemiyordu ve hiçte wcye veya lazimlığa yapmadilar, hep altlarina yaptilar ve ben onlara 3 yasta ögrettim.
Ama acaba olur muydu dememek için bence kendine ve bebene bir şans verebilirsin 😂

Kızlar kimseler yazmaz oldu nerelere gittiniz neden artık hickimse yazmıyor 😩

Bende ara ara bakiyorum kimse yazmayinca benimde yazasim gelmiyor🥺hayat bu ara bende cok sıkıcı cunku.artik dert konusmak istemeyenlerdenim.

Ben buralardayım, sabah akşam bakıyorum' baya baya bende alışkanlık yapmışsınız😍 ve merakta ediyorum @meraklibirkisi @merakediyorum1 sesleri çıkmıyor
Bende alışkanlıktan girip bakıp çıkıyorum Napalım ya aynı herşey herkes tatilde veya dışarda şükür iyiyiz genel olarak yaz geldi ya sizler nasılsınız kızlar 🌺☀️

Bende alışkanlıktan girip bakıp çıkıyorum Napalım ya aynı herşey herkes tatilde veya dışarda şükür iyiyiz genel olarak yaz geldi ya sizler nasılsınız kızlar 🌺☀️
Çok şükür bizlerde iyiyiz.Bizim abla lgs ye girdi çıktı ama bekledigimiz gibi olmad, hakkında hayırlısı 🤲 Bizim icin önemli olan çalışması emek vermesiydi o da elinden geleni yapti, ötesi takdiri ilahi 🤲 Bir senenin yorgunluğunu atsinlar diye 3 gunluk bir tatil yaptik bugün döndük. Geldiğimizden beri çamaşır yıkiyorum. Perşembe evde tadilat başlayacak bir hafta on gün surecekmiş. Tüm bebeler evde nasıl olacak bilemiyorum. Benim asıl mesai yazın başliyor 3 bebe evde koca evde 🤦‍♀️🤦‍♀️

@uykusuzanne1 sen nasılsın, doğuma ne kadar kaldı?

Çok şükür bizlerde iyiyiz.Bizim abla lgs ye girdi çıktı ama bekledigimiz gibi olmad, hakkında hayırlısı 🤲 Bizim icin önemli olan çalışması emek vermesiydi o da elinden geleni yapti, ötesi takdiri ilahi 🤲 Bir senenin yorgunluğunu atsinlar diye 3 gunluk bir tatil yaptik bugün döndük. Geldiğimizden beri çamaşır yıkiyorum. Perşembe evde tadilat başlayacak bir hafta on gün surecekmiş. Tüm bebeler evde nasıl olacak bilemiyorum. Benim asıl mesai yazın başliyor 3 bebe evde koca evde 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ay keşke gidecek bi yerin olsa gerçekten zor sıcakta evde Allah yardımcın olsun inşallah çocuklara bi uyum anlayış gelir. Sınav konusunda da yapamadım sanar ama yaparlar genelde dert etmeyin sonuçlar gelene kadar 🌺

Ay keşke gidecek bi yerin olsa gerçekten zor sıcakta evde Allah yardımcın olsun inşallah çocuklara bi uyum anlayış gelir. Sınav konusunda da yapamadım sanar ama yaparlar genelde dert etmeyin sonuçlar gelene kadar 🌺
inşallah 🤲🤲Eşim İstanbul a git diyor ailenin yanına ama ben 3 çocukla o gelmeden gitmek istemiyorum. Tek başıma sorumkuluk almak istemiyorum acıkcası😒😒Şimdi gidersek ee gittiniz zaten diyip tekrar gitmek istemez, ben eş dost arkadaşlarımla görüşemem, çünku ailem yazlıkta, ama eşim gelirse biz arada gelir evde kalıriz...Ha gidip 3 bebe ile yazlikta oturmuşum ha evimde oturmuşum diye düşünüyorum. Hem evde olursam ev çok batmadan toparlarim diyorum ama bakalım

36 hafta olduk hala hic hazırlık yapamadim gibi dogum çantam bile hazir degil cok akışa biraktim kendimi. Ilk gebelik ile ikinci gebwlik cok farkliymis
Rabbim sağlikla kavuştursun canım, tecrübeli olmanın verdiği rahatlik diyelim 🥰 ama ufakta olsa artik hazırda bir canta olsa iyi olur sanki 🤗
Ben ilkinde sadece kiyafetlerine ve karyolasina ozenmiştim' onun dışinda oyle abartili kiyafet falanda almamistim. ihtiyac oldukca alinir demiştim. Ikincide (arada 7 yaş var) kendi çapimizda hastane odasina bir iki süs takip, hediyelik hazırlamıştim, cikolatasini falan yaptirmiştim. Calışmiyordum o zaman, gelinimiz 2 ay once doğum yapmişti o sever boyle süs püs işlerini, becerirde maşallah. Abla sana da yapalim dedi yaptik bir şeyler. 3.yü Konya da doğurdum. Burada kimsemiz yok yine de isimli çikolata yaptirmıştik. Bir iki hemşirelere dağittik. Çikiş gununuz cuma idi, eve geldik eşim cumaya giderken eline verdim, çıkışta dağit dedim. Her bebeğin kısmeti farkli. Rabbim ömürlerini güzel eylesin 🤲

Rabbim sağlikla kavuştursun canım, tecrübeli olmanın verdiği rahatlik diyelim 🥰 ama ufakta olsa artik hazırda bir canta olsa iyi olur sanki 🤗
Ben ilkinde sadece kiyafetlerine ve karyolasina ozenmiştim' onun dışinda oyle abartili kiyafet falanda almamistim. ihtiyac oldukca alinir demiştim. Ikincide (arada 7 yaş var) kendi çapimizda hastane odasina bir iki süs takip, hediyelik hazırlamıştim, cikolatasini falan yaptirmiştim. Calışmiyordum o zaman, gelinimiz 2 ay once doğum yapmişti o sever boyle süs püs işlerini, becerirde maşallah. Abla sana da yapalim dedi yaptik bir şeyler. 3.yü Konya da doğurdum. Burada kimsemiz yok yine de isimli çikolata yaptirmıştik. Bir iki hemşirelere dağittik. Çikiş gununuz cuma idi, eve geldik eşim cumaya giderken eline verdim, çıkışta dağit dedim. Her bebeğin kısmeti farkli. Rabbim ömürlerini güzel eylesin 🤲
Aminn.. isim bile seçmedik, ilk kizimda da doğduktan sonra karar verdik ismine bundada oyle olacak galiba hala karar vermedik.. esime cok zor geliyor isim seçmek, hazırda birseyler olsa iyi olacak ama ben cok zorlaniyorum kimsede aslinda destek olmuyor esim dışında o yuzden sanirim yapacak enerjiyi bulamıyorum hem kizim hem ev sorumlulukları derken kendim ile bile ilgilenemiyorum

Back
X