- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.401
Bence çoğu zaman dinlemek iyi değil. Benim aklım ve mantigima yatmayan hiçbir şeyi dinlemiyorumYa gerçekten miiii, ya kayınvalidem demişti ki aklına geldikçe göğüs ucunla oyna çıksın sürekli, süt gelsin, ucu çıksın vs vs demişti ay her zaman dinlememek lazım büyükleri galiba
Ben dün azıcık sıkayım dedim sıvı geldi korktum hemen çektim elimiBenim göğsümden ara ara sivi geliyor hatta tişörtüm ıslanıyor. Ozellikle yan yattigimda oluyor. Doktora sordum, uyarıp sıkmadıkça sorun olmaz dedi. Ama acı olmuyor. Belki tisortten filan tahriş olmuştur.
Haklısın valla mantıksız gelen hiçbir şeyi dinlememek lazım ay inşallah bir şey olmazBence çoğu zaman dinlemek iyi değil. Benim aklım ve mantigima yatmayan hiçbir şeyi dinlemiyorumAnnem ve anannem ilk 6 ay çocuğa şu vermeyecegim sizde sakın vermeyeceksiniz dedim şok oldular. Anne sütünde yüzde 80 su olduğuna ikna edemiyorum. Hatta anannem bebege şekerli su verilir diyor beni delirtiyor
Canım emzirebilirsin benim bir arkadaşımda böyleydi için rahat olsunUyarıp sıkınca sorun mu oluyor kiben hafifçe sıktım çünkü:/ bende meme ucu sorunu var çıkmıyor o yüzden süt gelir mi gelmez mi nolur emzirebilir miyim diye merakımdan kontrol ediyordum ara sıra
Hayırlısıyla zamanında gelir inşallah. Artık herşey elimizin altinda. Bi gün sıkı bir alisverisle tamamlarsin hemen herseyini merak etme.Kızlar hastane çantasını hazırlamaya başladım
Erken doğum riski artık daha çok
Eksiğim çok fazla
Konunun meme ucuyla ilgisi yok bebek kahverengi kısmı emmeliymiş aksi halde meme ucu yarası vs oluyormuş. Doğru emme teknikleriyle ilgili ufak bir eğitim vardı gebe okulunda orada dinlemiştim.Uyarıp sıkınca sorun mu oluyor kiben hafifçe sıktım çünkü:/ bende meme ucu sorunu var çıkmıyor o yüzden süt gelir mi gelmez mi nolur emzirebilir miyim diye merakımdan kontrol ediyordum ara sıra
Ya o dert bende de var. Annem çocuğa su verilir diyor. Hayır diyorum verilmez, zaten minnacık midesi var, suyla dolduracak midesini. Doğumdan sonra annem olacağı için yanımda yapacak pek de bişey yok. Günde 1-2 çay kaşığı suyu içireceğim mecbur. Sonuçta 3 tane çocuğu sağlıkla büyütmüş kadın, yararı yok ama zararı da olmaz inşallah, kalbini kırsam daha kötü. Belki çocuk doktoruna birlikte gideriz, o zaman biraz ikna olur diyorum :)Bence çoğu zaman dinlemek iyi değil. Benim aklım ve mantigima yatmayan hiçbir şeyi dinlemiyorumAnnem ve anannem ilk 6 ay çocuğa şu vermeyecegim sizde sakın vermeyeceksiniz dedim şok oldular. Anne sütünde yüzde 80 su olduğuna ikna edemiyorum. Hatta anannem bebege şekerli su verilir diyor beni delirtiyor
Haklısın vllha dün diyordum 34 ten sonra gece yaşadığım ağrı sancı 6 kez lavabo ve bebek bacak armda ilk kez öle hissetim gözüm çok korktu bnde kargolarim gelince baslyacamKızlar hastane çantasını hazırlamaya başladım
Eksiğim çok fazla
Ya iyi düşün iyi olsun. Zamanında gelsin hayırlısıyla. Eksikler 2-3 saatlik alışverişle tamamlanıyor, bazı şeyleri internet alışverişi ile halledersin zaten. Ben de telaş yapıyordum eksik çok eksik çok diye, hepsini eşimle çıktığım 2-3 saatlik alışverişle ve internet alışverişleriyle hallettim. Hiç tedirgin olma bu yüzden. Sadece listen olsun ve biraz araştır öncesinde yeterli.Kızlar hastane çantasını hazırlamaya başladım
Eksiğim çok fazla
Anneanneni bebeğin yanına 1kmden fazla yaklaştırmaBence çoğu zaman dinlemek iyi değil. Benim aklım ve mantigima yatmayan hiçbir şeyi dinlemiyorumAnnem ve anannem ilk 6 ay çocuğa şu vermeyecegim sizde sakın vermeyeceksiniz dedim şok oldular. Anne sütünde yüzde 80 su olduğuna ikna edemiyorum. Hatta anannem bebege şekerli su verilir diyor beni delirtiyor
Benim annem çok uzak ta oda şekerli su diyoAnneanneni bebeğin yanına 1kmden fazla yaklaştırmaHadi suyu geçtim, bir de şekeri var
Youtubedan neden su verilmemesi gerektiği ile ilgili videolar izlet sen ona çocuk doktorlarındanYa o dert bende de var. Annem çocuğa su verilir diyor. Hayır diyorum verilmez, zaten minnacık midesi var, suyla dolduracak midesini. Doğumdan sonra annem olacağı için yanımda yapacak pek de bişey yok. Günde 1-2 çay kaşığı suyu içireceğim mecbur. Sonuçta 3 tane çocuğu sağlıkla büyütmüş kadın, yararı yok ama zararı da olmaz inşallah, kalbini kırsam daha kötü. Belki çocuk doktoruna birlikte gideriz, o zaman biraz ikna olur diyorum :)
Sen öndesin bizden bu gece olan ağrılar normal mi sende olyomu uyku,geçtim bebek sanki onu eziyormuşum gibi kalk üstümden anne kadın der gibi vuruyor yer değişitirdim yine ayni artık gobegimin çok aşağısındaVera nasıl etiketliycm bişey dicem sana
Sarılık çoğunda oluyor yaa. 7-8 saat mor ışık her şeyi hallediyorBenim annem çok uzak ta oda şekerli su diyosarılık olmazmış
Sarılık çoğunda oluyor yaa. 7-8 saat mor ışık her şeyi hallediyor
Evet hastanede. Kızım olmuştu 1 gece kalıp sabah çıkmıştık. Hemen geçiyor.Mor ışık hastane demi oğlum hiç olmadı
Meme ucuna ihtiyacın olmayacak canım, kahverengi alanı bebeğin ağzına komple tep, gerisini düşünmeUyarıp sıkınca sorun mu oluyor kiben hafifçe sıktım çünkü:/ bende meme ucu sorunu var çıkmıyor o yüzden süt gelir mi gelmez mi nolur emzirebilir miyim diye merakımdan kontrol ediyordum ara sıra
Hamileyken bile sekeri kısıtlı tüketiyorum.Anneanneni bebeğin yanına 1kmden fazla yaklaştırmaHadi suyu geçtim, bir de şekeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?