- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #22.221
Korkmayın artık bunlara da alışmamış gereken bir süreç. Vücutta bebişte doğuma hazırlıyor kendiniİlk defa oldu ya eşim de korktu vallahi sağ tarafımda çünkü ağrı çok yaşamazdım bizim sipalarin az zamanı kaldı desene
Anaçlık değil bu ya hamburgere benziyorsun diyor muziplik hepKız çocukların içinde var anaçlik duygusu
İyi diyelim iyi olalım kuzucum. Rahat kesintisiz uyku neydi Ağrısız vücut neydi unuttum ben artık takmıyorumGünaydınn nasılsın canm benim ağrlarim olyo yürütürken aşağıda baskı hissediyorum normal diye,çok takmıyorum
Aynen valla Bn ağrlarim olunca üç maymunu oynuyorm mayısta bitsin ciddiye alcm sizi diyorumKorkmayın artık bunlara da alışmamış gereken bir süreç. Vücutta bebişte doğuma hazırlıyor kendinigeliyor gelmekte olan
Anaçlık değil bu ya hamburgere benziyorsun diyor muziplik hep
İyi diyelim iyi olalım kuzucum. Rahat kesintisiz uyku neydi Ağrısız vücut neydi unuttum ben artık takmıyorum
Tabiki canım söylerimSorduğunda farklı bişey söylerse beni de bilgilendir bari
29 hafta 2 günlüğüz canım bizde bende bugün başladı halen de devam ediyorSizi bilmiyorum kac haftalik ama benim icin daha erken. Carsamba gunu daha 28 haftayi tamamlayacagim ben. Umarım erken falan dogmaz. 1 aydir var bende bu agri.
Galiba alismamiz gerek birde hep arka arkaya oluyor grupta ağrı olayları tarihlerimiz yakin diye galibaKorkmayın artık bunlara da alışmamış gereken bir süreç. Vücutta bebişte doğuma hazırlıyor kendinigeliyor gelmekte olan
Anaçlık değil bu ya hamburgere benziyorsun diyor muziplik hep
İyi diyelim iyi olalım kuzucum. Rahat kesintisiz uyku neydi Ağrısız vücut neydi unuttum ben artık takmıyorum
Ben de aldim aynisindan. Umarım kalitelidir. Daha gelmedi. Gule gule kullanalim.Serstil Keçe Anne Bebek Bakım Ãantası Düzenleyici Organizer - Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol dün kendime böle bir şey de aldım elimin altında olur sürekli herseyi bir arada olur lazım olunca evdekilerdn isterim nerde nerde demesin hepsi bir arada 1
Yorumlar çok güzeldi inşallah güzel çıkarBen de aldim aynisindan. Umarım kalitelidir. Daha gelmedi. Gule gule kullanalim.
Kolay gelsin canmmBizde kiyafetleri yıkamaya başladık da renkler o kadar karışık ki. Çok desenli olduğu için neyi neyle yikayacagimizi sasirdik
Haftasi haftasonu mu değişiyor? Haftasi değiştiği gün veya bir gün önce bir sonra gibi yani her hafta farkli olabiliyo by aralarda bi hareket etmiyorlar. Değişim gününde büyüme atağı geçiriyorlar diye okumuştum.Benim bebis haftasonlari tatil yapıyor sanırım. Haftaici çok hareketli haftasonu oldu mu çok sakin ve sessiz
Çok şükür canmSelam kızlar. Dün kontrolüm vardı, her şey yolunda şükürler olsunDoktorum dedi ki hadi bakalım bir şey kalmadı son 8 haftan. Bu 8 haftayı film, kitap, gibi şeylerle iyi değerlendirmem lazım. Sonra bir daha nerdee en az 3-4 ay izleyip, okuyamam
Bu hatayı ilk doğumda yapmıştımBizde kiyafetleri yıkamaya başladık da renkler o kadar karışık ki. Çok desenli olduğu için neyi neyle yikayacagimizi sasirdik
Sen kaç haftalık tin cnmmSelam kızlar. Dün kontrolüm vardı, her şey yolunda şükürler olsunDoktorum dedi ki hadi bakalım bir şey kalmadı son 8 haftan. Bu 8 haftayı film, kitap, gibi şeylerle iyi değerlendirmem lazım. Sonra bir daha nerdee en az 3-4 ay izleyip, okuyamam
Aşağı yukarı aynı günler doğuracağız desene, çok heyecanlıÇok şükür canmbenimde son 8 gözüküyor uygulama da ultrasonda 7 hafta
Tecrübeli annelik başka oluyor.Bu hatayı ilk doğumda yapmıştımŞimdi renkler birbirine çok yakın, 2 postada biter benim.
Bugün 30+5 , hatta salı günü 31 oluyor 7 hafta kalıyor benim de. 38'de alacak, bunu ima etti.Sen kaç haftalık tin cnmm
Düzelir düzelir, bir ütü basarsın her şey hallolur. O renk renk giydirme hevesimi aldım ben, sen de haklısın almakta. Benim o zamanki zevklerim ile şimdiki zevklerim arasında dağlar kadar fark var, hep doğal renklere gitti elim bu sefer.Tecrübeli annelik başka oluyor.
Kiyafetleri 20 derecede 1000 devir yıkadım ama sanki küçülmüş gibiler umarım kuruyunca düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?