- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
- #23.361
Kurutmasi bile kolay oldu. Seve seve ütüledim gözlerim dolu doluAhaha el kadarlar kız ne olacak ki zaten. Ütünün tabanı kadar kıyafetleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurutmasi bile kolay oldu. Seve seve ütüledim gözlerim dolu doluAhaha el kadarlar kız ne olacak ki zaten. Ütünün tabanı kadar kıyafetleri![]()
Bence o Aserme değil o zaman. Kayınvalidem anlatmışti eşime hamileyken erik istemiş canı sonra bir torba eriği kusana kadar yemişvalla bu aşermeme mi yoksa benim açlığım mı bilmiyorum. hurma paketi gözümün önünde durdukça yiyesim geliyor ki normalde hiç aklıma gelmez yani hurmanın varlığıyemezsem ölcekmiş gibi değilim ama yersem çok güzel olur yani modundayım
onun dışında bende de olmadı ne iğrenme, ne aşerme :))
Ayyyy dişlerim kamaştı okurkennBence o Aserme değil o zaman. Kayınvalidem anlatmışti eşime hamileyken erik istemiş canı sonra bir torba eriği kusana kadar yemiş33 sene geçmiş aradan hala erik yemiyor kadın
Ha yok o göbek deliğinden çıkma girişimleri bende ağrıya sebep olmuyorBende ağrı yok da bebiş karnımdan çıkmaya çalışıyor gibi oluyor bazen. Foto falan çektim hatta komik görünüyor bayağı hatıra kalsın diyeöyle yaptığında biraz ağrım oluyor ama o kadar komik görünüyor ki ağrıyı unutuyorum
Çok yemezsen bir şey olmaz bence. Doğumu yaklaşan kadına ada çayı iç diyorlarmış normalde yasaklı mesela. Ananas hurma ama bol bol. Bir iki taneden olmaz gönlün kalmasin kuzum. Belki biraz kocakarı şeyi gibi olacak diyeceğim ama doğum lekesi vs dediler o yüzden böyle canım bişi isteyince gönlüm geçecek kadar atıyorum ben ağzımaAyyyy dişlerim kamaştı okurkennbenimki şeker isteği de olabilir, tatlı istiyor canım yememeye çalışıyorum, yemiyorum hatta. O yüzden hurmaya sarmış olabilirim
![]()
Yok cnm bnde takılıyorumYok valla çok hoşuma gitti belki kızlardan biri faydalanır diye attım ben 5 sene önce aldığım takımı giyicem olmasa kesin alırdım hatta aman bunu da alsam mı diye gittim geldim![]()
Normal olabilir o ağrılar doktorum geçen aydan uyarmıştı ağrı olabilir diye de bende yok kuzum çok şükür şimdilik. Ama benim acı eşigim de yüksek beynim uyuşmuş gibi bazen anlamıyorum acidigini falan.Ha yok o göbek deliğinden çıkma girişimleri bende ağrıya sebep olmuyorbel ağrısı da nasıl desem ağır bişey kaldırıp incitirsin ya öyle bir ağrı ara ara 5-10 dakika yokluyo.
Bugün sağlam dayak yedim sorma iki büklüm kaldım ittirme değil bariz geçirdi![]()
Doğum lekeni ben de duydum yaa, bencede miktarını cozutmazsak bir şey olacağını sanmıyorum, olmamasını temenni ediyorum daha doğrusuÇok yemezsen bir şey olmaz bence. Doğumu yaklaşan kadına ada çayı iç diyorlarmış normalde yasaklı mesela. Ananas hurma ama bol bol. Bir iki taneden olmaz gönlün kalmasin kuzum. Belki biraz kocakarı şeyi gibi olacak diyeceğim ama doğum lekesi vs dediler o yüzden böyle canım bişi isteyince gönlüm geçecek kadar atıyorum ben ağzıma![]()
Bende hiç aşermedim açıkcası nasıl bir his bilmiyorum. Ama her şeyi canım istiyor, yemeyince bir şey olmuyor. Unutuyorum sadeceAseren var mı ya? Nerdeyse doğum zamanımız geldi ben resmen hiçbir şeye asermeden bitiriyorum hamileliği. Böyle bazı şeylerden tiksindim sadece ilk aylar o da geçti yani her şeyi yiyorum şuan.Aserme için yemezsen ölecek gibi oluyormussun öyle dediler hiç öyle bişi olmadı bende.
Ben sadece meyveye düştüm ne oldugunun bir önemi yok midem çok rahat ediyor meyve yiyince belki ondan. Normalde hiç yemezdim özellikle ilk aylar çok kustugum için meyve kurtaricim oldu belki ondanBende hiç aşermedim açıkcası nasıl bir his bilmiyorum. Ama her şeyi canım istiyor, yemeyince bir şey olmuyor. Unutuyorum sadece
Bunlar anlaşılmayacak gibi değil topallıyorum bazenNormal olabilir o ağrılar doktorum geçen aydan uyarmıştı ağrı olabilir diye de bende yok kuzum çok şükür şimdilik. Ama benim acı eşigim de yüksek beynim uyuşmuş gibi bazen anlamıyorum acidigini falan.Gece bacağımı cizmisim ama bayağı kanamis ne yaptım niye oyle bilmiyorum mesela farketmedim bile
![]()
Evet aynı şekilde beni de meyve çok rahatlatıyor. Bende aynı şekilde ne olduğunun bir önemi yok. Normal hayatımda meyve çok yemezdim hamilelikte günde 1-2 tane tüketiyorum.Ben sadece meyveye düştüm ne oldugunun bir önemi yok midem çok rahat ediyor meyve yiyince belki ondan. Normalde hiç yemezdim özellikle ilk aylar çok kustugum için meyve kurtaricim oldu belki ondan![]()
Benim yasak olan herşeyi canım çekiyor doğursam da yesem diye bekliyorum şuanBende hiç aşermedim açıkcası nasıl bir his bilmiyorum. Ama her şeyi canım istiyor, yemeyince bir şey olmuyor. Unutuyorum sadece
Şansımıza bu kış ılık gectigi için tüm meyveler de çıktı çeşit çeşit ve ulaşılabilir durumda. Ezeldendir meyve suları midemi bulandırır şekerli oldugu için o yüzden kahvaltida da tabagimin bir kenarı hep meyve oluyorEvet aynı şekilde beni de meyve çok rahatlatıyor. Bende aynı şekilde ne olduğunun bir önemi yok. Normal hayatımda meyve çok yemezdim hamilelikte günde 1-2 tane tüketiyorum.
Avakado bende yemedim ya bir daha 7. Haftadaydim sanırım bende. Ağzıma atmamla çıkarmam bir oldu aman dedim kalsın zaten önceden de bayilmiyordum tadınaBenim tiksindiğim çok şey var ve hala yiyemiyorum sarımsak, soğan ve avakado neden bilmiyorum tahammül edemiyorum.
İlk mide bulantılarımın başladığı gün 8. hafta filandı galiba, sabah eşim avakadolu soğanlı sarımsaklı bir şey yapmıştı normalde çok severim o gün onu ağzıma attığım an bir mide bulantısı başladı. 16. haftaya kadar devam etti . Her şeye zamanla alıştım ama bu üçlüye hala tahammülüm yok.
Bende avakado yiyemeden ilk haftalar yedim midemi bulandırdı şimdi görünce bile bulanıyorAvakado bende yemedim ya bir daha 7. Haftadaydim sanırım bende. Ağzıma atmamla çıkarmam bir oldu aman dedim kalsın zaten önceden de bayilmiyordum tadına![]()
Hicbir sey olmaz insallah cunku etkisi zaten uzun suruyor. Sezaryen mi olacaksiniz? Ben 36. Haftada sezaryen olacağım.Size de 32. Hafta denmiş. Bazıları 37 lere kadar kullanmış. Bir sorun olmadan ilerleriz inşallah
Amin dua bekliyorumİnşallah sonucun tertemiz çıksın gerisi problem değil bizdede tiroid ırsi ananem ameliyat oldu yıllar önce hiç bir sıkıntı yok çok şükür annem ilaç kullanıyor ömür boyu kullanacak onlarda yavaş çalışıyor bende tam tersi