2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
valla bu aşermeme mi yoksa benim açlığım mı bilmiyorum. hurma paketi gözümün önünde durdukça yiyesim geliyor ki normalde hiç aklıma gelmez yani hurmanın varlığı :KK70: yemezsem ölcekmiş gibi değilim ama yersem çok güzel olur yani modundayım :KK70: onun dışında bende de olmadı ne iğrenme, ne aşerme :))
Bence o Aserme değil o zaman. Kayınvalidem anlatmışti eşime hamileyken erik istemiş canı sonra bir torba eriği kusana kadar yemiş 😅😅 33 sene geçmiş aradan hala erik yemiyor kadın

Bence o Aserme değil o zaman. Kayınvalidem anlatmışti eşime hamileyken erik istemiş canı sonra bir torba eriği kusana kadar yemiş 😅😅 33 sene geçmiş aradan hala erik yemiyor kadın
Ayyyy dişlerim kamaştı okurkenn😅😅 benimki şeker isteği de olabilir, tatlı istiyor canım yememeye çalışıyorum, yemiyorum hatta. O yüzden hurmaya sarmış olabilirim😅

Bende ağrı yok da bebiş karnımdan çıkmaya çalışıyor gibi oluyor bazen. Foto falan çektim hatta komik görünüyor bayağı hatıra kalsın diye 😅 öyle yaptığında biraz ağrım oluyor ama o kadar komik görünüyor ki ağrıyı unutuyorum
Ha yok o göbek deliğinden çıkma girişimleri bende ağrıya sebep olmuyor 😂 bel ağrısı da nasıl desem ağır bişey kaldırıp incitirsin ya öyle bir ağrı ara ara 5-10 dakika yokluyo.
Bugün sağlam dayak yedim sorma iki büklüm kaldım ittirme değil bariz geçirdi 😂

Ayyyy dişlerim kamaştı okurkenn😅😅 benimki şeker isteği de olabilir, tatlı istiyor canım yememeye çalışıyorum, yemiyorum hatta. O yüzden hurmaya sarmış olabilirim😅
Çok yemezsen bir şey olmaz bence. Doğumu yaklaşan kadına ada çayı iç diyorlarmış normalde yasaklı mesela. Ananas hurma ama bol bol. Bir iki taneden olmaz gönlün kalmasin kuzum. Belki biraz kocakarı şeyi gibi olacak diyeceğim ama doğum lekesi vs dediler o yüzden böyle canım bişi isteyince gönlüm geçecek kadar atıyorum ben ağzıma 😅

Ha yok o göbek deliğinden çıkma girişimleri bende ağrıya sebep olmuyor 😂 bel ağrısı da nasıl desem ağır bişey kaldırıp incitirsin ya öyle bir ağrı ara ara 5-10 dakika yokluyo.
Bugün sağlam dayak yedim sorma iki büklüm kaldım ittirme değil bariz geçirdi 😂
Normal olabilir o ağrılar doktorum geçen aydan uyarmıştı ağrı olabilir diye de bende yok kuzum çok şükür şimdilik. Ama benim acı eşigim de yüksek beynim uyuşmuş gibi bazen anlamıyorum acidigini falan. 😅 Gece bacağımı cizmisim ama bayağı kanamis ne yaptım niye oyle bilmiyorum mesela farketmedim bile 😅

Çok yemezsen bir şey olmaz bence. Doğumu yaklaşan kadına ada çayı iç diyorlarmış normalde yasaklı mesela. Ananas hurma ama bol bol. Bir iki taneden olmaz gönlün kalmasin kuzum. Belki biraz kocakarı şeyi gibi olacak diyeceğim ama doğum lekesi vs dediler o yüzden böyle canım bişi isteyince gönlüm geçecek kadar atıyorum ben ağzıma 😅
Doğum lekeni ben de duydum yaa, bencede miktarını cozutmazsak bir şey olacağını sanmıyorum, olmamasını temenni ediyorum daha doğrusu😅🥰🌸

Aseren var mı ya? Nerdeyse doğum zamanımız geldi ben resmen hiçbir şeye asermeden bitiriyorum hamileliği. Böyle bazı şeylerden tiksindim sadece ilk aylar o da geçti yani her şeyi yiyorum şuan. 😅 Aserme için yemezsen ölecek gibi oluyormussun öyle dediler hiç öyle bişi olmadı bende.
Bende hiç aşermedim açıkcası nasıl bir his bilmiyorum. Ama her şeyi canım istiyor, yemeyince bir şey olmuyor. Unutuyorum sadece

Bende hiç aşermedim açıkcası nasıl bir his bilmiyorum. Ama her şeyi canım istiyor, yemeyince bir şey olmuyor. Unutuyorum sadece
Ben sadece meyveye düştüm ne oldugunun bir önemi yok midem çok rahat ediyor meyve yiyince belki ondan. Normalde hiç yemezdim özellikle ilk aylar çok kustugum için meyve kurtaricim oldu belki ondan 🥰

Normal olabilir o ağrılar doktorum geçen aydan uyarmıştı ağrı olabilir diye de bende yok kuzum çok şükür şimdilik. Ama benim acı eşigim de yüksek beynim uyuşmuş gibi bazen anlamıyorum acidigini falan. 😅 Gece bacağımı cizmisim ama bayağı kanamis ne yaptım niye oyle bilmiyorum mesela farketmedim bile 😅
Bunlar anlaşılmayacak gibi değil topallıyorum bazen 🤡
Zaten kanama kasılma düzen yoksa Herşey ‘normal’ 😂

Ben sadece meyveye düştüm ne oldugunun bir önemi yok midem çok rahat ediyor meyve yiyince belki ondan. Normalde hiç yemezdim özellikle ilk aylar çok kustugum için meyve kurtaricim oldu belki ondan 🥰
Evet aynı şekilde beni de meyve çok rahatlatıyor. Bende aynı şekilde ne olduğunun bir önemi yok. Normal hayatımda meyve çok yemezdim hamilelikte günde 1-2 tane tüketiyorum.

Benim yasak olan herşeyi canım çekiyor doğursam da yesem diye bekliyorum şuan 😂
Aşermeden tuzlu kiviyi sayabiliriz ama dur durak olmadan aylarca kilolarca tuzlu kivi yedim 😬

Evet aynı şekilde beni de meyve çok rahatlatıyor. Bende aynı şekilde ne olduğunun bir önemi yok. Normal hayatımda meyve çok yemezdim hamilelikte günde 1-2 tane tüketiyorum.
Şansımıza bu kış ılık gectigi için tüm meyveler de çıktı çeşit çeşit ve ulaşılabilir durumda. Ezeldendir meyve suları midemi bulandırır şekerli oldugu için o yüzden kahvaltida da tabagimin bir kenarı hep meyve oluyor 🙂

Benim tiksindiğim çok şey var ve hala yiyemiyorum sarımsak, soğan ve avakado neden bilmiyorum tahammül edemiyorum.
İlk mide bulantılarımın başladığı gün 8. hafta filandı galiba, sabah eşim avakadolu soğanlı sarımsaklı bir şey yapmıştı normalde çok severim o gün onu ağzıma attığım an bir mide bulantısı başladı. 16. haftaya kadar devam etti . Her şeye zamanla alıştım ama bu üçlüye hala tahammülüm yok.

Bn oğlumda ocak ayında ağacın tepesinde kalmış bir dal üzüm için günlerce ağladım kimse alamiyordu sadce onu yemek istiyordum camimizin önündeydi oturup ona bakıp ağlıyor sonra ağacı günde iki kez salyordum düşmüyor du günlerce bütün ömrü hayatımda yaşadığım şeyleri düşünüp kimse beni anlamıyor sevmiyor diye düşündüm direklere çıkan elektrikciden rica eti eşim bir avuç üzüm yıkayıp kokladım bitmesin diye bir tane yiydum sonra mutlu olup bir tane daha iki gun dolapta gidip gelip Kemal sunal zeytini kavanoza koydu sahne gibiydim aserme tam oydu bnde bu da daha yok birde tatlicinun önüne gidip istemek yerine işaret parmağımı uzatıp adam KAÇ tane dedi 4 elimle gösterdim çıkınca arkamdan vah vah çok ta genç konusamoyo diyişini ömür boyu aklimda çünkü konusmiyacak kadar çok yorgun ve bitkindm 🤣🤣🤣🤣

Benim tiksindiğim çok şey var ve hala yiyemiyorum sarımsak, soğan ve avakado neden bilmiyorum tahammül edemiyorum.
İlk mide bulantılarımın başladığı gün 8. hafta filandı galiba, sabah eşim avakadolu soğanlı sarımsaklı bir şey yapmıştı normalde çok severim o gün onu ağzıma attığım an bir mide bulantısı başladı. 16. haftaya kadar devam etti . Her şeye zamanla alıştım ama bu üçlüye hala tahammülüm yok.
Avakado bende yemedim ya bir daha 7. Haftadaydim sanırım bende. Ağzıma atmamla çıkarmam bir oldu aman dedim kalsın zaten önceden de bayilmiyordum tadına 😅

Back
X