- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #23.401
Makine bazen 3 saat diyo ama daha erken çıkartabiliyo. Bi tane zıbını algılayıp kurutcagını düşünmüyorum benBayağı uzunmuş birkaç saatte bitiyordur diye düşünmüştüm yakirlileri atsak temizleyip kurutup ütüleyip katlayıp veren bir makine olsa ya artık
Ben de kurutmayı ilk aldığımda bir baktım 3.5 saat falan diyor. Yandık dedim bu bitmez. Sonra zamanla farkettim içine koyduğun çamaşır 1000 devirde sıkılmış olursa bir de böyle çok dolu olmazsa daha kısa sürede bitiriyorKız kurutma işlemi 4 saat filan sürüyormuş, bir zıbın için çok uzun bir süre.
Ben oksapar kullanıyorum , bana da doğuma kadar devam dedi.Kızlar aranızda kan sulandırıcı hap ve iğne kullanan var mı? Doktor ne zaman bırakmanızı söyledi? Ben 32 itibariyle ecopirini bıraktım oksapar roğuma kadar devam dedi. Ama içimde hep bir korku var ya bir şey olursa diye. Sizlerde durum nedir?
Yok yav hic 4 saat sürmediKız kurutma işlemi 4 saat filan sürüyormuş, bir zıbın için çok uzun bir süre.
Evet aynı şekilde beni de meyve çok rahatlatıyor. Bende aynı şekilde ne olduğunun bir önemi yok. Normal hayatımda meyve çok yemezdim hamilelikte günde 1-2 tane tüketiyorum.
Ben kurutmadan hiç çekme sorunu yaşamamıştım , sonra eşimin keten karışımlı kot yazlık bi pantolonu vardı onu da atmışız karışık diğer çamaşırlarla. Boydan da bedenden de en az 2 beden küçülmüş olarak çıktıKızlar bebikonun kıyafetlerini yıkadıktan sonra kurutma makinasına atmamalı mıyız? Yani sadece şuan değil sonraki süreçler için de sordum bunu
Keten çok tehlikeli aman hassas ayar varsa onu ayarlayın biz yaşadık onu baya küçülttü eşimin pantolonunu giylmez vaziyetteBen attım valla dünya kadar hav çıktı. Müslin takım ve keten takım almıştım onları atmadım ama çeker diye
Nas felak ayetel kürsi inşirah suresi benim bu dönemdeki psikolojik destekçilerimKızlar hani ben çok şükür bu bebeğimde tansiyonum hiç yükselmedi diyordum yabugün tansiyonum 14.9 karnım aşağı düştü vücudum ödem topladı sonumu hiç iyi görmüyorum ben kendimi nazarlamaktan yakında hık diye gidicem napsam ben bir okutsam mı kendimi ne etsem artık
Kız bende okuyorum hep ama valla bu ilk değil kendimi çok nazarlıyorum ya maşallah da derim renkli gözde değilim bacım napcam ben nedir buNas felak ayetel kürsi inşirah suresi benim bu dönemdeki psikolojik destekçilerimhele dışarı çıktıgımda trafikte bıdı bıdı okuyup duruyorum
Hayır canım gerekmiyor iznin başlamış oluyor32 +0 da izne çıkacağım randevu aldim o gün işe gitmem gerekiyor mu
Beklenen şeyler gerçekten33+1 muayeneye gittim 1840gr, boyu hep 2 hafta geriden hala. Yapı olarak minik olacak diyor Dr. rahim ağzına baktı ilk kez 36mm. Şimdi 2 hafta sonra, ondan sonra da her hafta görüşeceğiz artık. Çok aşırı baskı, aşırı ağrı, sancı var bende. Bunlar beklenen şeyler dedi her zamanki gibi iyimser doktorum. Durumlar böyle hanımlar
Teşekkür ederim,Hayır canım gerekmiyor iznin başlamış oluyor
Canım hangi masa için buCam sebil krizine girdim sizce almalı mıyım ya ? Masa çok boş kalacak gibi ama gelene içecek servisini de hiç ordan yapmadık dolaptan verdik
Ay umarım ya ayrıntılıda bir şey çıkmasıyla %90bir şey yoktur diyo yine de üzülüyorum ama yapacak bir şey de yok kiBeklenen şeyler gerçekten
Gebelikte ilginç bir sözcük var ‘normal’
Başından beri aynıysa yapısaldır minik olur çabucak büyür
Hastane kuzucumCanım hangi masa için bu
Ay hayır neden üzülüyorsun daha 7 hafta var 1000-1500 gr daha rahat alır 2800-3300 normal kilolar kemikleri ince minyon yapıdadır ultrasonda öyle çıkıyordur sağlıklı olsun boşverseneAy umarım ya ayrıntılıda bir şey çıkmasıyla %90bir şey yoktur diyo yine de üzülüyorum ama yapacak bir şey de yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?