- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #23.841
Bunları gördükçe gitikce duygusallaşiyorum finale az kaldıBizde birbirimizle dokunarak haberlesiyoruz gibi. Geçen gün randevumde elini yüzüne kapatmıştı doktor azıcık oynattı karnımı yüzünü açsın diye. Doktora hocam bir dakika ben hallederim dedim elimi karnima sürdüm açtı yüzünü oynadı. Doktor oooo siz alismissiniz bile birbirinize dedi
Hepimiz sağlıkla alalım inşallahSağlıkla Sağlıkla al kucağına bebeğini benim oğlumla aramda inanılmaz bir bağ var öyle ki annenin yasayacgi tüm duyguları uç noktasina kadar yaşatı bna bu bozulmasin kardeşi ile ikiye katlmak nasip olsun inşallah elimden geleni yapcm tek isteğim huyunu oğlumdn alsin inşallah
Gözlerim doluyorİstersen 10. Çocuğuna hamile ol o sonsuz sevgi seli karnındayken başlayan bağ kucağına alma isteğin heyecanın hevesin hep aynı. Şimdi ikisini tartıyorum inan bu konularda asla bir fark göremiyorum
Kalbim hem içerde hem dışarda ikisi için atıyor
Tam Bebek oldular yaaaaaBn türkü açtım dinledim gece uyuyamdk bir baktım üst karnmda öle dolandı durdu şarkı biti hop durdu çok duygulandım
Ben videolar da aldım karnımda elime tepkilerini büyüyünce gösteririm ona diyeBunları gördükçe gitikce duygusallaşiyorum finale az kaldı
Amin inşallah inşallah oğlumu tek başıma yetiştirdim kimseyi hayatımıza dahil etmedim baba tabiki vardı ama yobun çalıştığı için hersy bendeydi iyki öle yetistrdim diyorumHepimiz sağlıkla alalım inşallahçocuğun huyları zaten kendi kişiliği ve yetiştirme tarzının sentezi gibi oluyor. Gönlündeki gibi olur inşallah
Evet ve inanılmaz bir duyguTam Bebek oldular yaaaaa
Bak bunu yapmdm ay dur yapm ilk fırsattaBen videolar da aldım karnımda elime tepkilerini büyüyünce gösteririm ona diye
Ben ilk pıt pıtlarini bile çektim yaBak bunu yapmdm ay dur yapm ilk fırsatta
Hiç bitmeyecek sanmam bir yana, bu kadar eşyaya ve bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim. Sonuçta hemen küçülüyor kıyafetler. Bence resmen savurganlıkBu nasıl bebek hazırlığı ya. Bu tüketime gözlerim kanadı yemin ederim
vakit yaklaştıkça bende aynen oyle tuhaflastimBeni bi doğum korkusu mu desem kaygısı mı desem öyle bir şey sardı. Baktım evden çalışırken kafayı yiyeceğim, evin temizlik kaygısı beni yiyip bitiriyor. Bu hafta ofisten çalışmaya geçtim. İnsan içine çıkınca biraz daha iyi oldu. Doğum yaklaştıkça içimde her gün bir kaygı oluyor.
Sabah kızlar attı bunu bana. Satın alınan aslında kıyafet değil statü aşırı lüks restoranlara bir kaşık yemeğe binlerce lira vermekte aynı mesela. E bebekten alışveriş yapacak değil yaBu nasıl bebek hazırlığı ya. Bu tüketime gözlerim kanadı yemin ederim
Bisey degil hepsi hediye zatenBu nasıl bebek hazırlığı ya. Bu tüketime gözlerim kanadı yemin ederim
Ah inşallah dediğin gibi olur inşallahYeni nesil anneler çok güzel yönetiyor bence ikinci çocuk sürecini. Eskiden yok papucun dama atıldı yok sen artık abisin ablasin diye ilk cocugu kıskançlığa iten aslında yetişkinlerdi. Şimdi çocuklar sanki öyle kıskanç olmuyorlar çünkü kendilerine olan ilgi azalmıyor. Bu gruptaki annelerin çok güzel üstesinden geleceğini düşünüyorum ben
Ah kiyamam tshirtlerini ayirmasi ne guzel benimsemis birbirlerine hep düşkün olsunlar. Pijama icin dediğinde mantikliymis cnm insallah baska saticilarda bulursun hemenTek çocuk saltanatları bitecek düzenleri değişecek tabi kıskançlıklar ve adaptasyon süreci olacaktır. Baş ederiz diye düşünüyorumbenimki çok hevesli gün sayıyor yavrum uyutacağını oynatacağını falan hayal ediyo dantelli tshirtlerini bile ona ayırdı
Ben dedim ki biri geldiğinde üstümü değiştirmek zorunda kalmam moda olan takımlara benziyor emzirme atletiyle takılırım biri gelince hemen üstüme geçiririm. Onun dışında evde biri yokken şortla gezerim zaten.
Farklı duygular yaşanıyor gün geçtikçe. :)vakit yaklaştıkça bende aynen oyle tuhaflastim
Esime diyorum hastanede seni istiyorum sadece
Anneminde gelmesini de istiyor
illa gelsin diyor ben yine gec vakte kadar yaninda olurum diyo
İstedigim gibi olmayacak sanırım
Demirin dusuktu dimi kuzu seninde
Cay iciyo musun cok
Acaba ondan mi ilac kullandigimiz halde düşük
Zenginlikle alakalı değil ya resmen delilikHiç bitmeyecek sanmam bir yana, bu kadar eşyaya ve bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim. Sonuçta hemen küçülüyor kıyafetler. Bence resmen savurganlık
Tamamen görgüsüzlük ya, birden bi şekilde sınıf atlayan da aynı atadan zengin olan da aynı şekilde “gösterme” derdinde. Malını mülkünü milletin gözüne soktukları yetmedi şimdi de bebeklerini sokuyorlar. Ben 3 gün oldu dondurdum sosyal medya hesaplarımı hele ki instagram sinirlerimi bozuyordu artık. Herkes anne bebek konusunda bi şeyler söylüyor , sürekli ürün reklamları falan baktım iyi gelmiyor kapattım sadece burda sizle konuşuyorum kafamı topladım vallaBu nasıl bebek hazırlığı ya. Bu tüketime gözlerim kanadı yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?