- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.781
MaşallahKızlar benim randevum da güzel geçti. 9+6 çıktı ultrasonda. Son adet tarıhı meçhul olduğu için hızla size yaklaşıyorumeski randevuda ölçülen değere göre 9+3 olması lazımdı. Artık daha çok bebeğe benziyor. Ocak 2 de nipt testi yaptıracağız fiyat 10000 dediler.
En fazla 110 cikiyor tokluk da en fazla 120 gördüm bir saatlik te ilki de erken mi çıkmıştı böyle sonra geçti mi doğumdan sonra ben ilk haftalarda çıktığı için çok korkuyorum kalıcı olmasından hb1ac 4.5 cikti uc ay öncesinde yok gibi görünüyor arabada gidip tahlil yaptırdım aslında hamilelikte önceki 7 ay boyunca yoktu ama şimdi cikti çok kafaya takıyorum diyet zorluyor hadi simdi bebegim için sabır diyorum ama doğum sonrası ya kalırsa diye üzülüyorumBenim ilk gebeliğindede vardı cnm şuan 2. Gebeliğimdede var. Bende şuan diyetle ilerliyorum. Haftaya belli olcak nasıl devam edeceğim. Kaç çıkıyor açlık şekerin
Maşallahhh12 haftalık
Bu da dünden beri kızım diye sevdiğim miniğim
Ben de yaptirdim dun canim. Aynen yas 35 taramalarla ugrasmayayim dedimBugün nifty test için kan verdim. Genetik hastalıklar testi. 73 hastalık taraniyor.11+6 gebeyim .
Yaptıran var mı aranızda ? Benim yaş 35 olunca ikili üçlü ile uğraşmak istemedim.
Bende de var kuzum. Dedikleri gibi 2. Gebelikte daha cabuk cikiyormus galibaKızlar sizce 9+2de göbüş normal mi yoksa ben fazla mı kilo aldım
Ben de bir an once alisveris kismina gecmek istiyorumMaşallahBenimde başından beri 5-6 gün önde gidiyo ilerleyen zamanlarda netleşeceğini düşünüyorum regli tarihimden de eminim üstelik doktor o yüzden geciktirmeden haftaya yapmamız lazım ikili testini dedi ay zaman hızlıca geçsin 20. Haftaları devirelim istiyorum
Gerçekten ya sen nasılsın aynıydık demi canım benim diş mide bulantısı geçmiyor zor geçiyor geceleriMaşallahBenimde başından beri 5-6 gün önde gidiyo ilerleyen zamanlarda netleşeceğini düşünüyorum regli tarihimden de eminim üstelik doktor o yüzden geciktirmeden haftaya yapmamız lazım ikili testini dedi ay zaman hızlıca geçsin 20. Haftaları devirelim istiyorum
Büyük alışveriş derdim olmayacak sadece kıyafet biberon emzik falan evet ışınlanalım mümkünseBen de bir an once alisveris kismina gecmek istiyorumbir de calismak zor geliyor ya. Hemen 32. Hafta gelsin istiyorum. Pandemide ne guzel 24. Haftada ayriliyordu gebeler
Aynı kusmalarım devam 2 gün kusmasam 3. Gün kusuyorum canım bugün oluk oluk kustum afedersinGerçekten ya sen nasılsın aynıydık demi canım benim diş mide bulantısı geçmiyor zor geçiyor geceleri
İnşallah tertemiz gelir testlerimizBen de yaptirdim dun canim. Aynen yas 35 taramalarla ugrasmayayim dedim
Allah evlatlarını sana bağışlasın canım maşallah çoook güzel bi duyguDün kendimi ağlamamak için zor tuttum. Kızım elini karnıma koyup inşallah karnında bebek olur dedi perşembe kontrolden sonra sölicem artık yavruma
Ben de bunu sorguluyorum benim bildiğin göbek çıktıKızlar sizce 9+2de göbüş normal mi yoksa ben fazla mı kilo aldım
Fetal dna testi oluyor. Nipt. Testi degil mi nereyle anlaştınız acaba? Hangi firma yapacak testinizi görüştünüz mü?Kızlar benim randevum da güzel geçti. 9+6 çıktı ultrasonda. Son adet tarıhı meçhul olduğu için hızla size yaklaşıyorumeski randevuda ölçülen değere göre 9+3 olması lazımdı. Artık daha çok bebeğe benziyor. Ocak 2 de nipt testi yaptıracağız fiyat 10000 dediler.
Fiyati Ne kadara ve hangi firma ile yaptırdınız acaba?Bugün nifty test için kan verdim. Genetik hastalıklar testi. 73 hastalık taraniyor.11+6 gebeyim .
Yaptıran var mı aranızda ? Benim yaş 35 olunca ikili üçlü ile uğraşmak istemedim.
Siz ne kadara yaptırdınız testi ve yaptırdığınız firmanın adı neydi acaba?Ben de yaptirdim dun canim. Aynen yas 35 taramalarla ugrasmayayim dedim
Canım bende onumuzdeki ay 35 olacağım ilk gebeliğim. İkili test için kan verdim ama akşam da gen testi için verdim. 10-14 günde çıkacak dediler. Yaptirdigim testlerin görüntüsünü ekledimBugün nifty test için kan verdim. Genetik hastalıklar testi. 73 hastalık taraniyor.11+6 gebeyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?