- 10 Haziran 2023
- 302
- 180
- 18
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.141
Maşallah canım benim bende 10+2 yim9+2 canım
Ben bir haftadır çok kötüyüm özellikle geceleri c vitamini iyi geldi bir de sıcak havlu ile boğazımı sardım o da iyi geldiDün hapşırıkla başladı bugün başım kopuyo burun akıntısı halsizlik tüm kemiklerim ağrıyo, ballı limonlu ıhlamur mandalina doktorun yazdığı kombin vitamin çorba falan canım maalesef ekstra hiç bişey yok.
AminnKızlar şehit haberlerine üzüldüm içlerinden bir tanesinin hanımı hamileymiş.. nasıl dua edilir ne denir bilmiyorum ama rabbim gönüllerine ferahlık versin..
AminAminnİçime ateş düştü hepsine ayrı ayrı çok üzüldüm ama hamile olan şehit eşi çocuğum kime baba diyecek diye ağlıyordu mafoldum Rabbim hepsinin evladını bağışlasın gönüllerine ferahlık versin yardımcısı olsun
Çocuk varsa okuldan taşırlar artık ayaklanmak imkansız gibiÇok geçmiş olsunben de iki hafta önce aynılarını yaşadım augmentin ve parol verdi ama augmentini kullanmadım Arada parol kullanıp ıhlamur nane limon vs içtim ama şu an hala hafif öksürük ve geniz akıntısı devam ediyor hastalık bitmiyor nedense :/
Geçmiş olsun canım yaBen bir haftadır çok kötüyüm özellikle geceleri c vitamini iyi geldi bir de sıcak havlu ile boğazımı sardım o da iyi geldi
Ben de de var o tatDemir tadı gibi mi ben de burda bekliyorum birisi cinsiyet tahmini yapar mı diye
Aynısı bendede var birde evlerimiz yanyana kaç senedir katlanıyordum bütün yaptıkları kötülüklere bu sene mayıs ayında yine anne kız birlik olup kavga ettiler eşimle durduk yere her zamanki gibi ‘karın yapıyor seni böyle,sülalemizi birbirine kattı hepimizi düşman etti’ dediler hiçç sesimi çıkarmadım evime girdim kapımı kapattım ogün bugündür yolda görsem selam vermem ,evime de kabul etmiyorum çokta rahatım keşke daha önce yapsaymışımBen görüşmüyorum iki yıldır artık çok rahatım. Bebeği de bilmiyorlar zaten söylemeye de niyetim yok. Yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil.
Evet kuzum genoks ankaraya gidiyormusKuzum burda mı yaptılar senin testi benimki yurtdışına gidecekti sanirim. Verdiğim ikili testin kan sonucu da çıkmışeşim bebeği çok merak etti salı gidelim bebeği göreyim diyor
Benim eşim böbrek nakli oldu oğlunu yatakta bırakıp gitti karın baksın sana diye ben çalışıyorum dünya borcumuz var bana rapor al bak dedi bir iki ay yanında duramadı. Şimdi ne eşim ne ben görüşyoruz. Daha önce de belliydi ama eşim görmüyorduAynısı bendede var birde evlerimiz yanyana kaç senedir katlanıyordum bütün yaptıkları kötülüklere bu sene mayıs ayında yine anne kız birlik olup kavga ettiler eşimle durduk yere her zamanki gibi ‘karın yapıyor seni böyle,sülalemizi birbirine kattı hepimizi düşman etti’ dediler hiçç sesimi çıkarmadım evime girdim kapımı kapattım ogün bugündür yolda görsem selam vermem ,evime de kabul etmiyorum çokta rahatım keşke daha önce yapsaymışım
Masallah saglikla gelsin ins canímBiz kontrolden çıktık. 10+0 uyumlu. Hareketlenmis minnoşum. Her şey yolunda iki hafta sonra ikili test için çağırdı.
Fetal dna analizini sordum. İkili testi yapalım gerek olursa yapalım dedi. Kız bana doğru demiş Dr yonlendirince 300 tl fark alıyorlarmış ikili için ense kalınlığının ben ölçeceğim dedi.
Serklajli bir de bebesi geldi benden sonra kadını gösterdi bana bak dedi serklaj attım sağlıklı doğmuş çok şükür. Hamileliği de rahat geçirmiş mutlu mesut çıktık. Bu da bebisimiz nub anlayan bakabilir mi
Evet canım. Sadece ense kalınlığının olcecek niye seni perinatologa yönlendireyim ben olcuyorum zaten dedi.sorun çıkarsa fetal dna analizine yönlendirecek inşallah çıkmayacakMasallah saglikla gelsin ins caním
Nergis hanımda tatlı bi dr
Hamileyken korona oldugumda o nobetciydi
Bi iki kere ona da gitmistim.
Bu ikili testi bu sekilde yapmasına şaşırdım
Demek yapan yapiyor ne guzel
Ayy nasıl vicdan var bunlarda anlamıyorum yaBenim eşim böbrek nakli oldu oğlunu yatakta bırakıp gitti karın baksın sana diye ben çalışıyorum dünya borcumuz var bana rapor al bak dedi bir iki ay yanında duramadı. Şimdi ne eşim ne ben görüşyoruz. Daha önce de belliydi ama eşim görmüyordu
Tehlikeli olabilir tansiyon olunca bebeğe giden kan azalıyor sanırım ve bebek gelişemiyor doktoruna danış mutlakaKızlar 17 haftalık hamileyim birkaç gündür başım ağrıyordu ben de akşamüstü tansiyonumu ölçtüm 13.9çıktı bu tehlikeli mi sizce sabahtan beri tekrar tekrar ölçüyorum akşam 12.4 olmuştu sabah da ölçtüğüm zaman 13'tü acaba gerçekten yüksek bir tansiyonmu çok korkuyorum gerçekten bir de evdeki tansiyon aleti 4-5 yıla ait bir dijital tansiyon aleti acaba buna güvenmeli miyim yoksa sağlık ocağında bir hafta ölçüm yapmalı mıyım
Yani grip oldum sandım meyveyle sıcak içeceklerle hemen toparladım çok şükür bulantım vardı 9. Haftaya kadar kusmadım hiç ama bulantıda geçti çok şükürOyy ne güzel sizde durumlar nasıl her şey yolunda mıbugün daha doktorum dedi grip salgını var öyle bir şey olursa parol ve minoset kullanabilirsin diye
Özele gitmiyorum maddi sıkıntılardan dolayı ama zaten bir riskli gebelik uzmanı takip ediyor kan sulandırıcı hap kullanıyorum ama ama çok korkuyorum bir şey olduğunda bebeğime diye gerçekten diken üstündeyim daha önce 5 kaybım var Rabbim yardımcım olsun gerçekten ama en kısa zamanda doktora gözükeceğimTehlikeli olabilir tansiyon olunca bebeğe giden kan azalıyor sanırım ve bebek gelişemiyor doktoruna danış mutlaka
Öyle vicdansızlar işte ne ben rapor alabildim eşim o ilk ağır zamanlarını kendi başına geçirdi. Neyse ki hastaneden çıktığında ayarlanmıştı öyle olmasa zaten mecburen rapor alacaktım. Aradan 3 ay geçti aramaya başladılar. Gelelim gidelim demeye başladılarAyy nasıl vicdan var bunlarda anlamıyorum yaDüşman olsa o durumda ortada bırakmaz bu canından bir parçayı umursamamış. En iyisini yapmışsınız kuzum
Canım kayıplarına çok üzüldüm. Bu kayıplar ilk haftalarda mi kan pihtilasmasiyla ilgili bur sorunun varsa sadece Hap yetmeyebilir sana tansiyonun hamileye göre birazcık yüksek ama hangi şartlarda olctun yani dinlenme anında 11 7 gibi olmalı sen dinleniyor muydun. Yoksa bir kardiyoloji de hgorun canım. Ben de tansiyon ilacı kullanıyorum hamilelikte kullanabileceğiniz ilaçlar varÖzele gitmiyorum maddi sıkıntılardan dolayı ama zaten bir riskli gebelik uzmanı takip ediyor kan sulandırıcı hap kullanıyorum ama ama çok korkuyorum bir şey olduğunda bebeğime diye gerçekten diken üstündeyim daha önce 5 kaybım var Rabbim yardımcım olsun gerçekten ama en kısa zamanda doktora gözükeceğim
Cinsiyete ilgili bilgim yok ama vitamin eksikligi demir eksikliği olabilir10+2 yıl çok şükür
Evet ya bisey yemek istiyorum ama hiç tadı yok acaba neden cinsiyete ilgisi var mıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?