- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #9.261
Benimki hala küvette banyo yapıyor içine oturuyor yatıyor keyif yapıyorBen yeni doğan dönemi bittikten sonra hiç küvette yıkamadım. Lavaboya kalın bir havlu serip koluma yatırıp hergün öğlen orda yıkadım 5 dakika sürüyor zaten
Valla bazen ama sık değil sert vurduğu oluyor 1 veya 2 sefer karnım oynadı ama şu sıralar oda yok ben strese girince aşırı hareketleniyorKızlar bebeği hissederken dışarıdan hissedilmiyor değil mi icerden pır pır oluyor gibi oluyor. Şimdi ayaklarımı uzatıp oturdum kasigimin sol tarafına doğru hissettim bebişin ayakları orda olabilir
Ben başlarda neden olduğunu anlamamıştım cinsiyet öğrenmeye gittiğim gün doktor söyleyince anladım bebek ters durduğundan oluyormuş sırtını ciğerlerine yaslıyor nefesini o kesiyor sanırım genede doktora sor istersenAy bende de şu var diyerek gireyim mevzuyaİyi akşamlar bu arada kızlar.
Ya ben çok nefes nefese kalıyorum merdiven çıkarken hızlı konuşurken sanki kalbim daralıyor nefesim yetmiyor. Daha çok küçükk erken değil mi? Sizin de böyle mi? Yani çok hareketli bir yaşamım yok ondan mı ki
Tamam bi sorayım bakalım belki öyle bişeydirBen başlarda neden olduğunu anlamamıştım cinsiyet öğrenmeye gittiğim gün doktor söyleyince anladım bebek ters durduğundan oluyormuş sırtını ciğerlerine yaslıyor nefesini o kesiyor sanırım genede doktora sor istersen
Şu içi köpüklü olan fileden al canım çocuğu üstüne yatır, üstünden yavaş yavaş suyu dök, deniz sungeri ile vücudunu yıka işte ters çevirmek bir tık zor olabilir ama hallederiiiizBirşey sorcm canm yeni olunca yıkaya biliyonmu bn çok korkuyorum oğlum da 40 gün olana kadar canm teyzem yikamisti ama bunda ynlizmhergun yatarken aklımda bu soru
Anaaa tek değilmişim ya ay mutlu oldum Gııben de muhtemelen haziranda doğum yaparım 36 da dikiş alınır muhtemelen yıne bır hafta içinde doğum olur
Büyüyor kız minnoşlar şimdi böylelerse doğunca yandık kdldldlTamam bi sorayım bakalım belki öyle bişeydir
Benim en son garantisi dolmadan bir ay önce tekrar çekim gücü azaldı diye yenilettigim doğrudurbenımkının garantısı kalmamıstır zaten 8 yıl oldu ben mamajoo almıştım çok ıyıydı valla umarım hala çalışıyordur
9 a 5 ti bugün@EdaUl canım elime yeni geçtide ikili tarama sonucundan anlıyorsan sana atsam bakar mısın? Birde kızlar vitaminlere 16. Haftadan sonra mı başlanıyor benim tansiyonum düşüyor devamlı 103 e 60 çıktı artık dayanamaz hale geldim valla ilk gebeliğim cidden prenses gibiymiş ya valla zor dayanır oldum bu ne ya
Emin değilim ama erkeğe benziyorNub teorisine göre cinsiyetten anlayabilecek biri varmi acaba ☺ ben ikili testi yaptırdım fakat ayni zamanda da hastalandim. Doktor hastanede yatırdı tedavi uygulandi bugün çıktım ama cinsiyeti sormayi unuttum. Nub teorisini burda okudum merak ettim ya fikri olan var mı acabaEki Görüntüle 3375634
AyyyEmin değilim ama erkeğe benziyor
Aslında cinsiyeti belli olanlar için dün LCW online dan baktım da yazlıklar indirimdeydi mevsiminde daha pahalı olabilir sankiSelam kızlar dün köyden indim şehre, bebek mağazasına girdim ve uzaylı gibi baktım giysilere, eşyalara. 11 yıl aradan sonra nasıl minik geldi her şey. Her şeyi dağıttığım için 0 ekipmanla başlayacağım, küçük bir bebek mendili bile yok evdeÖyle bakındım bakındım, baharda almaya başlarım diyerekten hiç bir şey almadan çıktım
Kız ben 10 6 da yatak döşek yatıyom Allah yardımcın olsun bacım9 a 5 ti bugündüşük tansiyondan korkma yüksek tansiyondan kork diyordu önceki doktorum ama benim zaten maksimum 10 a 6 çıkıyor
Benim de 2. Erkek kaderimiz erkek annesi bacımAyyy3. Erkekmi
Ayrıntılı dada erkek derse beklemem alışverişe başlarım bende bakmaya başladım vallaAslında cinsiyeti belli olanlar için dün LCW online dan baktım da yazlıklar indirimdeydi mevsiminde daha pahalı olabilir sanki
Bence burun tıkanıklığı yaşıyoruz yani eskisi kadar rahat burnumdan nefes alamıyorum ben mesela, bunun etkisi olduğunu düşünüyorum ben şuan bebişin baskı yapmasi için erken olduğunu düşünüyorum, gebelikte burunda tıkanıklık vs olur yazıyor uygulamalar daAy bende de şu var diyerek gireyim mevzuyaİyi akşamlar bu arada kızlar.
Ya ben çok nefes nefese kalıyorum merdiven çıkarken hızlı konuşurken sanki kalbim daralıyor nefesim yetmiyor. Daha çok küçükk erken değil mi? Sizin de böyle mi? Yani çok hareketli bir yaşamım yok ondan mı ki
Süpersin canimmmBenim en son garantisi dolmadan bir ay önce tekrar çekim gücü azaldı diye yenilettigim doğrudursıfır bir süt sağma makinesi bizi bekliyor şuan seviyorum philipsi
Yok canım tek değilsin. 36 yi görelim de zaten artık normal luyor o zamanAnaaa tek değilmişim ya ay mutlu oldum Gııkurbandan hemen sonraya denk geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?