2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Keşke anlamasam ama çok iyi anlıyorum maalesef ömrümden ömür gitmişti 8 hafta işe gitmek işkenceydi inşallah kolay geçer canım hepimiz için

Kızlar hepimiz benzer sıkıntılar yaşıyoruz kusmalar başladı ama ben kusamıyorum çok da yiyemiyorım zaten benim gaz sorunum var sürekli gegiriyorum bu durumdan aşırı utanıyorum hazımsızlık sürekli var zaten geçecek diye umutluyum yoksa çekilecek çile değil ne iştah kaldı ne hal önerisi olan varsa ihtiyacım var

Merhaba benim de aynı haftada aynı şekilde düşüğüm oldu kese olması gerekenden küçüktü sonra kalp atışı duyamadık vs. Şimdi maşallah bebeği kalp atışını görmüşsünüz sanırım çok sevindim benim adet günüme daha var ama bu gebeliğin sağlıklı olması için herhangi birşey kullandınız mı veya iğne vs başlandı mı bilgilendirirseniz çok sevinirim

Keşke yaşamasan böyle bişey ama utanacak bişey olduğunu düşünmüyorum neden sıkıntıya sokuyosun kendini canım psikolojik olarak ? Karnım büyüdü benim o kadar şişkinliğim var ama geçecek biliyorum

Kızlar kafama cok takıldı benim kan yükselişin normal mi hiç bilmiyorum 6 hafta son

Eklentiler

• Screenshot_20231112_235218_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar kafama cok takıldı benim kan yükselişin normal mi hiç bilmiyorum 6 hafta son
Canım hekimine danışman en sağlıklısı olur bence konu hakkında yorum yaptı mı ? Şimdi baktım senin bebiş görünmüş bebekten sonra kan bakılmaz zaten 6. Haftadan sonra iki katı kuralı geçerli değil diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…