- Konu Sahibi sacibelinde
-
Keşke anlamasam ama çok iyi anlıyorum maalesefBana da prilam verdi doktor içtim valla napayım. Yemek yapacak kimse de yok evde her şey kokuyor bana. Dün akşam dışardan ev yemeği sipariş ettim açım da yani. Son lokmayı aldım hepsi geri çıktı yok yani bir 10 dakika kalsaydı bari midemde.En sıkıntılısi bu bulantilarmis cidden insan hem yorgun düşüyor, hem aç kaliyor. Allah yardımcımız olsun canım benim
Eline sağlık canm gördümHoşgeldin ekledim listeye
Kızlar doktordan çıktım keseyi gördük hamdolsun haftaya kalp atışı için gideceğim nasipse
Gözünüz aydın kızlarMerhaba kızlar ben de bugün keseyi gördüm5+1
İnşallah canımEline sağlık canm gördümkısmetse ikinci çocuğum olur bu 6. Gebeliğim hep düşük oluyor inşallah sağlıcakla devam eder hepimizin gebeliği
Sen nasılsın napıyorsun belli ediyor artık minnaklar kendilerini benim düşükle kimyasalı saymıyorum 3 oluyor artık anlıyorum nerde olduğunu büyüdüğünü hala ikiz mi acaba diye şüphem var bakalım cuma günü öğrenicemSevindim canım iyi olmana
Neyden şüphelendin canımSen nasılsın napıyorsun belli ediyor artık minnaklar kendilerini benim düşükle kimyasalı saymıyorum 3 oluyor artık anlıyorum nerde olduğunu büyüdüğünü hala ikiz mi acaba diye şüphem var bakalım cuma günü öğrenicem
Merhaba benim de aynı haftada aynı şekilde düşüğüm oldu kese olması gerekenden küçüktü sonra kalp atışı duyamadık vs. Şimdi maşallah bebeği kalp atışını görmüşsünüz sanırım çok sevindimYa evet bebegin saglikli oldugunun gostergesi degil belki ama gebeligin doğasında oldugu icin kabul edilebilir geliyor bana. 8 haftalik dusuk yaptigim gebeligimde hic ama hic bir belirtim yoktu. Son derece iyi hissediyordum ve istahim da oldukca acikti. 7.haftada kesenin olmasi gerekenden küçük oldugunu soylediginde doktor, zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum demistim. Simdikinin de saglikli olup olmadigini bilmiyorum ama en azindan belitiler daha cok normal bir gebelikle uyusuyor gibi canim. Halsizlik uykuya duskunluk. Istahsizlik yer yer bulanti. Bakalim yarin bir de ultrasonda gorebilirsem
Keşke yaşamasan böyle bişey ama utanacak bişey olduğunu düşünmüyorum neden sıkıntıya sokuyosun kendini canım psikolojik olarak ? Karnım büyüdü benim o kadar şişkinliğim var ama geçecek biliyorumKızlar hepimiz benzer sıkıntılar yaşıyoruz kusmalar başladı ama ben kusamıyorum çok da yiyemiyorım zaten benim gaz sorunum var sürekli gegiriyorum bu durumdan aşırı utanıyorum hazımsızlık sürekli var zaten geçecek diye umutluyum yoksa çekilecek çile değil ne iştah kaldı ne halönerisi olan varsa ihtiyacım var
Gözünaydın canım ekliyorum
İnşallahListemiz 30 kişi oldu inşallah hep beraber doğuma kadar ilerleriz
Canım hekimine danışman en sağlıklısı olur benceKızlar kafama cok takıldı benim kan yükselişin normal mi hiç bilmiyorum 6 hafta son
Merhaba hoşgeldinmerhabalar bende yeni katıldım aranıza son adet tarihim 12 Ekim hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?