2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Çok şükür bugünümüzeeeee be bak bunu da atlatıyorsun
ayyy inşallah perşembe günü serklaja da bakıcak tabi ki oturmustur umarım 24 saatte toplam 20 dk gecmemiştir ayakta sürelerim hep yattım kalkmalar sadece lavabo

Ay ben de çatlıycam artık herkes patır patır öğreniyor cinsiyeti. Bir ben kaldım gibi hissediyorum ama değilkız bebiş yoğunluğumuz da artıyor bakalım neler olacak
sen de bilmiyor musun ben de bir tek ben kaldım diye düşünüyordum.

kızların yanında boş kare görünüyor bende erkeklerde mavi kalp var. baya bilmeyen varmış yyaaaaa öğrenenler azınlıkta neyse ferahladım

Ay galiba artık oğlumu hissetmeye başladım sol tarafta sanki damar atıyor gibi oluyor doğru his mi dünde bugünde oldu
sanırım artık oğluştur bu pıtlar benimki az önce baya şiddetli vurdu ama benim 4. gebeliğim belki bu haftada hisetmem normal.

Babyjörn de mi kendi otomatik sallanıyor :) ben o manuel falan sandımdi

Şimdi tamamdır otomatik ana kucağı indirimi görürseniz haber edinnnnn ben babyjörnden sen bahsetmistin daha önce diye düşünmüştüm kimdi acep

Benim bebeğim hiç durmamisti onda sürekli benim kucagimdaydi. Belki senin bebeginde durum farklı olur. Ben doğumdan sonra bebeğin huyuna göre ikinci el almayı düşünüyorum.
Oğlum olsa garanti veriyorum ki durmazdi ama bu minnoş bakalım nasıl huylarla gelecek ne bebek arabasinda durdu ne kanguruda ne oyun halısında hiçbir yerde durmak istemiyordu oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…