- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.061
Sadece folik asitini ihmal etme canım, kesinlikle kullan, benim rahmim ters ama benim bile 8.haftada karından gorulmustu artık her şey önceki gebeligimde, dayanabilirsen en iyisini yaparsın :)Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin inşallah evladıniçim rahatladı hani böyle test vesaire yapılacaksa zamanını kaçırmayayım diye sordum. Gittiğimde herşey normalse eğer direk karından görebilirler mi kalp atışı duyulabilir mi çok heyecanlı bir süreç birde ben beta 9 ken erken öğrendim beynimde delicesine sorular
Çok geçmiş olsun canım endişelenme inşallah bişey yoktur. Rutin ağrılarından olabilirKızlar belimi incittim sanırım nasıl becerdim anlamadım bacağıma vuruyor ağrı hemde nasıl anlatamam kas gevşetici sürdüm fayda etmedi şimdi parol atıcam mecbur dayanamıyorum iki büklüm yürüyorum şuan sanırsın sırdımda yük var belime birşey mi oldu acaba
3+1 de 23 betayla öğrenen biri olarak arttırıyorum2 aylıktan sonra kalp atışı da bebekte görünür zaten kalp atışından sonra testlere başlıyorlar bende regliye 5 gün varken öğrendim yanlız değilsin
Tam istediğim kilolara düşmek üzere direnç kilomu kırmıştım 71 le hamile kaldımŞimdiki kilon nasıl? Ben ideal kiloma kavuşmadan gebelik oldu bakalım bidon olur muyum
Bende 70 le kaldımTam istediğim kilolara düşmek üzere direnç kilomu kırmıştım 71 le hamile kaldımben gece tatlılarına çok düştüm birde çok acıkıyorum nprmalde 2 ana öğün yapardım
Gayet güzel canım yükselişAynen bende 5 varken öğrendim ertesi gün beta 96 çıkmıştı2 gün sonra 222 çıktı 3 gün sonra da 858 olunca tam bir hafta sonrasına randevu verdi çarşamba keseyi görmeye gideceğim. Yükseliş normal mi sizce
Skskssjla bende 3+? Bişeylerde 74 ile öğrenmiştim3+1 de 23 betayla öğrenen biri olarak arttırıyorum3+0 da idrar testinde görmüştüm ama 3+1 de kan verdim ilk
Bu hamilelik bana yaşamadığımı yaşatacak belli valla parol içtim dayanamadım ağrıya inşallah zararı olmazGeçmiş olsun dinlen canım zorlama bence. Dün sabah ben de ayak bilek ağrısıyla uyandım sanki burkulmuş gibi, gece ne olduysa. Üstüne basıp yürüyemedim dinlendim buz koydum akşama doğru iyileşti bu sabah ise bir şey kalmamıştı. Hamilelikten de olabilir belki
Hayırlı haberlerin olsun kuzumAynen bende 5 varken öğrendim ertesi gün beta 96 çıkmıştı2 gün sonra 222 çıktı 3 gün sonra da 858 olunca tam bir hafta sonrasına randevu verdi çarşamba keseyi görmeye gideceğim. Yükseliş normal mi sizce
Yoo biliyorum aslında ama gözüm dönüyo sanki hiç yememiş gibi oluyorumBende 70 le kaldımilk aylar tutmalısın sonra çok zorlanırsın. Bana doktorum şekere dair herşeyi yasakladı meyveyi dahi kısıtladı. Liste verdi haftalık
Hayır baktırmadım ben 3 aylık olsun ondan sonrada bakmazlar zaten vajinal iyi değil yaDeğil mi, 2.de olsa ilk bebek gibi heyecanli ve sevinçli oluyor insan :) vajinal bakmış miydi canım 4+4 te
Dengeli gitmek için gebelik diyabeti gibi şeylerin önüne geçmek içinYoo biliyorum aslında ama gözüm dönüyo sanki hiç yememiş gibi oluyorumoğlumda 16 kilo almıştım bunda hızlı bir giriş yaptım tutuciiimm kendimi listenderken şeker vs mi var yoksa dengeli gitmek içinmi
İnşallah öyledir valla dayanamadım içtim parol dönemiyorum sağ tarafıma canım çok acıyorÇok geçmiş olsun canım endişelenme inşallah bişey yoktur. Rutin ağrılarından olabilirDinlen bolca
Evet tatlım..ama yarın farklı bir merkezde vericem bi umut işteAynı hastanede mi verdin hepsini canım
Özelemi gidiyorsun ve kadın doğum doktorunmu verdi listeyiDengeli gitmek için gebelik diyabeti gibi şeylerin önüne geçmek için
Aynen özeldeki kendi doktorum beslenme tavsiyeleri verdiÖzelemi gidiyorsun ve kadın doğum doktorunmu verdi listeyi
Çok geçmiş olsun canım parol tabi bi tık daha hamilelee için kullanılabilir bir ilaç ama hafif masaj da orayı gevşetirİnşallah öyledir valla dayanamadım içtim parol dönemiyorum sağ tarafıma canım çok acıyor
Ben hem özel hem devlet gidiyorum ama özele 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum devletteki dr umu çok seviyorum özele aırf doğum içinAynen özeldeki kendi doktorum beslenme tavsiyeleri verdi
İnşallah güzel haberlerle gelirsinEvet tatlım..ama yarın farklı bir merkezde vericem bi umut işte
Özele 2. Trimester ortalarında geçiş yapıyor herkes sorun olmuyor. Doğum için en iyisi hangisi bu süreçte araştırabilirsin hemBen hem özel hem devlet gidiyorum ama özele 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum devletteki dr umu çok seviyorum özele aırf doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?