2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sadece folik asitini ihmal etme canım, kesinlikle kullan, benim rahmim ters ama benim bile 8.haftada karından gorulmustu artık her şey önceki gebeligimde, dayanabilirsen en iyisini yaparsın :)

Çok geçmiş olsun canım endişelenme inşallah bişey yoktur. Rutin ağrılarından olabilir Dinlen bolca

Şimdiki kilon nasıl? Ben ideal kiloma kavuşmadan gebelik oldu bakalım bidon olur muyum
Tam istediğim kilolara düşmek üzere direnç kilomu kırmıştım 71 le hamile kaldım ben gece tatlılarına çok düştüm birde çok acıkıyorum nprmalde 2 ana öğün yapardım

Tam istediğim kilolara düşmek üzere direnç kilomu kırmıştım 71 le hamile kaldım ben gece tatlılarına çok düştüm birde çok acıkıyorum nprmalde 2 ana öğün yapardım
Bende 70 le kaldım ilk aylar tutmalısın sonra çok zorlanırsın. Bana doktorum şekere dair herşeyi yasakladı meyveyi dahi kısıtladı. Liste verdi haftalık

Bu hamilelik bana yaşamadığımı yaşatacak belli valla parol içtim dayanamadım ağrıya inşallah zararı olmaz

Bende 70 le kaldım ilk aylar tutmalısın sonra çok zorlanırsın. Bana doktorum şekere dair herşeyi yasakladı meyveyi dahi kısıtladı. Liste verdi haftalık
Yoo biliyorum aslında ama gözüm dönüyo sanki hiç yememiş gibi oluyorum oğlumda 16 kilo almıştım bunda hızlı bir giriş yaptım tutuciiimm kendimi listenderken şeker vs mi var yoksa dengeli gitmek içinmi

Dengeli gitmek için gebelik diyabeti gibi şeylerin önüne geçmek için

Ben hem özel hem devlet gidiyorum ama özele 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum devletteki dr umu çok seviyorum özele aırf doğum için
Özele 2. Trimester ortalarında geçiş yapıyor herkes sorun olmuyor. Doğum için en iyisi hangisi bu süreçte araştırabilirsin hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…