- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #11.021
Masallah kuzuyaHata yapa yapa doğru yolu buluyor insan. Bu sefer tecrübeliyiz. Yaptığım en doğru şey ona her gece kitap okumakmış. 3 aylıkken baslamıstım. Böylece dinlediğini anlama yetisi çok gelişti. O kadar çok kitap okumuşum ki cocuk 2.5 yaşında bulaşık makinasının markasını okumuştu. 4.5 yaşında tamamen okuyup yazıyordu. Görsel hafızaya kayıt etmiş harflerin yerini sanırım. Okulda dinlediğini hemen anlıyordu okuduğunu da hemen anlıyor. Okulda arkadaslarından hep öndeydi. İlkokulu okul birincisi olarak bitirdi. Koleje de yüksek bursla girdi. Tavsiyemdir, çocuğunuza bol bol kitap okuyun.
Her çocuk aynı gelişmez ama emin ol okuduklarının meyvesini toplayacaksın. Bir çocuğa en büyük yatırım kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktır.Masallah kuzuyakapasitesi varmış. Ben de kucuk yastan itibaren her gece kitap okudum. Okumayi öğrenmesine ragmen hala yatmadan bir tur bana okutur ama benimkinin okumasina yazmasina etki etmedi. Zamaninda ogrendi hepsini. Cenesine vurdu sadece. Aşırı cok konuşuyor
Umarim kazandirabiliriz canım. Aliskanlik kazanmasi okumaktan zevk almasi bambaska bir sey. Esim de ben de farkli alanlarda okumayi cok severiz. Evde de her daim ellerimzde bir kitap bulunur. Onu gorerek büyüdü ama kendisinin boyle bir aliskanligi olacak mi? Okumayi sevecek mi hala merakla bekliyorumHer çocuk aynı gelişmez ama emin ol okuduklarının meyvesini toplayacaksın. Bir çocuğa en büyük yatırım kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktır.
Çocuk her ne kadar kendine ait mizaçla doğsa da büyük oranda ailenin yansımasıdır. Ne görüyorsa onu yapar. Hiç merak etme okumayı sevecektir.Umarim kazandirabiliriz canım. Aliskanlik kazanmasi okumaktan zevk almasi bambaska bir sey. Esim de ben de farkli alanlarda okumayi cok severiz. Evde de her daim ellerimzde bir kitap bulunur. Onu gorerek büyüdü ama kendisinin boyle bir aliskanligi olacak mi? Okumayi sevecek mi hala merakla bekliyorum
Ay aferin valla ben buradan gurur duydumHata yapa yapa doğru yolu buluyor insan. Bu sefer tecrübeliyiz. Yaptığım en doğru şey ona her gece kitap okumakmış. 3 aylıkken baslamıstım. Böylece dinlediğini anlama yetisi çok gelişti. O kadar çok kitap okumuşum ki cocuk 2.5 yaşında bulaşık makinasının markasını okumuştu. 4.5 yaşında tamamen okuyup yazıyordu. Görsel hafızaya kayıt etmiş harflerin yerini sanırım. Okulda dinlediğini hemen anlıyordu okuduğunu da hemen anlıyor. Okulda arkadaslarından hep öndeydi. İlkokulu okul birincisi olarak bitirdi. Koleje de yüksek bursla girdi. Tavsiyemdir, çocuğunuza bol bol kitap okuyun.
Bu arada benim de ilk okuduğum kelime AEG dir buzdolabı markamız.Hata yapa yapa doğru yolu buluyor insan. Bu sefer tecrübeliyiz. Yaptığım en doğru şey ona her gece kitap okumakmış. 3 aylıkken baslamıstım. Böylece dinlediğini anlama yetisi çok gelişti. O kadar çok kitap okumuşum ki cocuk 2.5 yaşında bulaşık makinasının markasını okumuştu. 4.5 yaşında tamamen okuyup yazıyordu. Görsel hafızaya kayıt etmiş harflerin yerini sanırım. Okulda dinlediğini hemen anlıyordu okuduğunu da hemen anlıyor. Okulda arkadaslarından hep öndeydi. İlkokulu okul birincisi olarak bitirdi. Koleje de yüksek bursla girdi. Tavsiyemdir, çocuğunuza bol bol kitap okuyun.
Bndede ikili yapıldı ama üçlü değil oňun yerine dörtlü tarama istedi yaptm niye öyle yaptı anlamdm biraz korktum açıkçası direk onu istemesineCumartesi randevum var ,nasipse cinsiyeti öğrenip merakımızı gidercez artık.Bir de 3lü taramada zamanı gelmiş oluyor. 3lü tarama 2liye göre daha geniş çaplı ölçüm mü yapıyor? Birinden 3lü daha mühim diye duymuştum da
Günaydınlar bnde hala çok sık çıkıyorm özelike geceleriGünaydın güzel annelerben nerdeyse 18 haftalık oldum ama hala çok sık idrara çıkıyorum bu durum çok yoruyo beni nedendir ki acaba var mı benim gibi çok sık idrara çıkan enfeksiyon falan da yok ama bebek yukarı çıkmadı diye mi anlamadım
Aynı sorun bende de var. Eşim çişli diyor banaGünaydın güzel annelerben nerdeyse 18 haftalık oldum ama hala çok sık idrara çıkıyorum bu durum çok yoruyo beni nedendir ki acaba var mı benim gibi çok sık idrara çıkan enfeksiyon falan da yok ama bebek yukarı çıkmadı diye mi anlamadım
2li ve renkli olanı önemli diye biliyorum organ gelişimine bakılıyor renklideCumartesi randevum var ,nasipse cinsiyeti öğrenip merakımızı gidercez artık.Bir de 3lü taramada zamanı gelmiş oluyor. 3lü tarama 2liye göre daha geniş çaplı ölçüm mü yapıyor? Birinden 3lü daha mühim diye duymuştum da
Korkma inşallah birşey yoktur canım benimGünaydın kızlar benim devlet te randevum ayın 10 daydi dün aradılar Dr bey görmek istyo dörtlü sonuçlarniz için bugün gidicm ama çağırdı için korkuyorum birde devlet İlk kez çağrılı yorum
Kuzum ben de riskli gebeyim evde raporlu yatıyorum ama internetten bayağı aldımYaa ben de duramam da bilmiyorum ki riskli gebeyim ya gerçi kızımda hiçbir sorun olmadı zaman da böyleydim ayy al dersen alicam simdi
Kaçta gideceksin canım içini ferah tut, sonuç için demişlerdir muhtemelen, kötü dusunme hemenGünaydın kızlar benim devlet te randevum ayın 10 daydi dün aradılar Dr bey görmek istyo dörtlü sonuçlarniz için bugün gidicm ama çağırdı için korkuyorum birde devlet İlk kez çağrılı yorum
Korkma inşallah birşey yoktur canım benim
İnşallah kızlar öğleden sonra saat iki de gidecez sonuç içinde ilk kez araniyozKaçta gideceksin canım içini ferah tut, sonuç için demişlerdir muhtemelen, kötü dusunme hemen
Evet detaylı ultrasonun öneml, olduğunu biliyorum hatta bir tık uzun sürüyormuş . Neyse ne var ne yok yaptırcam artık . Sağlıklı olsun da2li ve renkli olanı önemli diye biliyorum organ gelişimine bakılıyor renklide
Belki daha detaylı bir testtir o sebeple istemiştir yada doktora göre değişiyordur. Korkma bence. İnşallah sağlıklı sıhhatli doğacak bebişlerimizBndede ikili yapıldı ama üçlü değil oňun yerine dörtlü tarama istedi yaptm niye öyle yaptı anlamdm biraz korktum açıkçası direk onu istemesine
Aslında ben de çok korkuyorum ama almadan da duramıyorumAhh kötü bir şey olur da elimde kalır öyle hatırası diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?