- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #17.741
Senle aynıyım ben de. Biraz yürüyünce 2 saat uzanmadan rahatlamıyor. Rahatlamıyor diyorum, çünkü sadece hafifliyor, geçmiyor. Penguen gibi yürümeye başladımGünaydın kızlar. Sanki doğumuma yaklaşmış gibi ağırlaştım. Kemik ağrılarım geçecek dedikçe daha çok artmaya başladı. Kasık kemiğim yüzünden oturmakta kalkmakta işkence canı az bir insan değilim ona rağmen canımı fazlaca yakıyor. Perşembe günü sebebini de ne yapabilirim diye de sorucam ancak gerçekten bunaldım.
Senle aynıyım ben de. Biraz yürüyünce 2 saat uzanmadan rahatlamıyor. Rahatlamıyor diyorum, çünkü sadece hafifliyor, geçmiyor. Penguen gibi yürümeye başladımNormal doğuma hazırlıyor vücut kendini, sevgili vücutçum sen sezeryan olacaksın, normal doğum triplerine girme diyorum ama anlamıyor
Bende sanıyorum ki dikiş olmasa yarın doğururum. Deneyimsizlik işteÖyle canım. E ben benimki de acıktı kızımda dizisi aldılar 36da 2 cm de açıklık vardı ön gün sonra doğurdum
Normal doğum triplerine keşke 32lerde girseydiSenle aynıyım ben de. Biraz yürüyünce 2 saat uzanmadan rahatlamıyor. Rahatlamıyor diyorum, çünkü sadece hafifliyor, geçmiyor. Penguen gibi yürümeye başladımNormal doğuma hazırlıyor vücut kendini, sevgili vücutçum sen sezeryan olacaksın, normal doğum triplerine girme diyorum ama anlamıyor
Bu önlem olmazsa on on beş güne belki canım ama bizim durumda olmalı 34 lerim gördük mü tamamdırBende sanıyorum ki dikiş olmasa yarın doğururum. Deneyimsizlik işte
10 gün belki :))Kızlar şimdi bebeğime bu aşağıdaki seti almayı düşünüyorum bedeni ebebek yenidogan kaç cm bilmiyorum. Diğer aldığım şeyler 0-3 ay Bi bunu yenidogan beden alacagim ama bunu sizce ne kadar giyebilir?
Ay 10 gün ise ben hiç yenidogan set almayım ya. O kadar zaman için değmez heralde. 3 ayliklarla devam10 gün belki :))
Patiklilerin sayısını az tut canım çabuk kasılıyor. Çorap ile patiksiz altlar daha kullanışlıKızlar şimdi bebeğime bu aşağıdaki seti almayı düşünüyorum bedeni ebebek yenidogan kaç cm bilmiyorum. Diğer aldığım şeyler 0-3 ay Bi bunu yenidogan beden alacagim ama bunu sizce ne kadar giyebilir?
Ay hiç bişey değil ya 98 gün nedirKızlar şaka maka doktorun verdiği sezeryan tarihine 98 gün kaldı benim. 3 basamaklı sayılardan, 2 basamaklı sayılara geri sayım başladı. Şaka gibi, rüya gibi resmen.
Canım şimdi doğacağı santim de önemli. Zamanından 1-2 hafta önce gelir 47-48 cmlerde doğar ona bir şey diyemem.Onda bile anca 2-3 hafta kullanırsın. Zamanında dogarsa durum bu. İlk önce ödemle doğuyorlar, biraz kilo kaybı oluyor ödem atarken 2-3 gün. Sonra bi atak yapıyor ve 2. yıkamadan sonra bi bakıyorsun yeni doğan takımı küçük gelmiş. Ben 2 tane yenidoğan zıbın aldım nolur nolmaz diye. Ama cok uçuk fiyatlı seyler almaya gerek yok diye düsünüyorum. 0-3 ay çok daha mantıklı fazla alma konusunda.Ay 10 gün ise ben hiç yenidogan set almayım ya. O kadar zaman için değmez heralde. 3 ayliklarla devam
Canım o an doktorun acil bir doğuma girer kabak gibi ortada başka doktora kalırsın. Diğer türlü doktorun programını sana göre ayarlıyor, daha rahat ve hazır oluyorsun. Gece yarısı sancın tutsa, doktor telefonu duymasa kaldın baska doktora. Sen bilirsin tabi yine:))Ay hiç bişey değil ya 98 gün nedirBen kaşınıyorum resmen sezaryen tarihi istemedim kendi sancım gelsin dedim
Bazen diyorum aptallık etme kızım 39da al sezaryenini kurtul diye sonra anne karnında 1 gün 1 gün diyorum. Resmen yine sürpriz olacak
Kaçıncı haftada doğum ćanm bnim gebeliğe göre 14 hafta kalmış yazıyıKızlar şaka maka doktorun verdiği sezeryan tarihine 98 gün kaldı benim. 3 basamaklı sayılardan, 2 basamaklı sayılara geri sayım başladı. Şaka gibi, rüya gibi resmen.
Kesinlikli katılıyorum, tecrübe konuşuyorPatiklilerin sayısını az tut canım çabuk kasılıyor. Çorap ile patiksiz altlar daha kullanışlı
Yenidoğan hiç almadıysan 3 takım olsun mutlaka.
Sezeryan kendi isteğinlemi olmak istiyorsun canmAy hiç bişey değil ya 98 gün nedirBen kaşınıyorum resmen sezaryen tarihi istemedim kendi sancım gelsin dedim
Bazen diyorum aptallık etme kızım 39da al sezaryenini kurtul diye sonra anne karnında 1 gün 1 gün diyorum. Resmen yine sürpriz olacak
Benim de 14 hafta kaldı sezeryana. 38 haftalıkken alınıyor genelde.Kaçıncı haftada doğum ćanm bnim gebeliğe göre 14 hafta kalmış yazıyı
Belki vajinal doğururum diye umudum var bebişim yaCanım o an doktorun acil bir doğuma girer kabak gibi ortada başka doktora kalırsın. Diğer türlü doktorun programını sana göre ayarlıyor, daha rahat ve hazır oluyorsun. Gece yarısı sancın tutsa, doktor telefonu duymasa kaldın baska doktora. Sen bilirsin tabi yine:))
Yok kuzucum ilki sezaryen benim. İkincisi isteğe bağlı değil zorunlu geçiyorSezeryan kendi isteğinlemi olmak istiyorsun canm
102 gün kalmış o zaman da bnim ay öyle mi dogrumu hesapladm 14+4 kalmış gözüküyor uygulama daBenim de 14 hafta kaldı sezeryana. 38 haftalıkken alınıyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?