- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #18.681
Evet ben iğneyi çok sık değiştirmiyorum. Haftada 1 kez degistiriyorum. O solusyonu her seferinde değiştirmek gerekiyor.Eczacı yapti onları ćanm şimdi aç karnına yapıp o ucundaki çubuğu atcam sonra tok karına bir saat sonra yeni Bir çubuk mu takvim
Ben iğneyi hiç değiştirmiyorum sorun olur muEvet ben iğneyi çok sık değiştirmiyorum. Haftada 1 kez degistiriyorum. O solusyonu her seferinde değiştirmek gerekiyor.
Çok teşekkür ederim canımEvet ben iğneyi çok sık değiştirmiyorum. Haftada 1 kez degistiriyorum. O solusyonu her seferinde değiştirmek gerekiyor.
Çok teşekkür ederim canımewt cnm çubuklar tek kullanımlık oluyor. Yemeğe başladığın andan 1 saat tutuyorsun. 1 saatin sonunda tokluk ölçüyorsun
Canım kızlar cevaplamış zaten. Ben şimdi gördüm. Benim makine de bundan. Yalnız ben tokluk şekerimi bir saat sonra değil iki saat sonra ölçüyorum. Teyzem yıllardır kullanıyor bu cihazı. Ona sormuştum en başta. Bir saat sonra değil iki saat sonra ölç dedi.Çok teşekkür ederim canım
İnşallah düşmüştür yaCanım kızlar cevaplamış zaten. Ben şimdi gördüm. Benim makine de bundan. Yalnız ben tokluk şekerimi bir saat sonra değil iki saat sonra ölçüyorum. Teyzem yıllardır kullanıyor bu cihazı. Ona sormuştum en başta. Bir saat sonra değil iki saat sonra ölç dedi.
Haber ver bakalım ne çıkacakİnşallah düşmüştür yayemek yiyip bakcm iftarda artk
Haftana göre az hareket hissetmen normal. Ben o haftalarda neredeyse hiç hissetmiyordum. 27+1deyim on gündür anca sürekli bir hareket var. O da tabi durmaksızın değil ama gün içinde belli vakitlerde hissediyorum.Kızlar bebeğiniz gün içinde sürekli hareketli mi bugün biraz az hissettim korkuyorum 21+5 im
Tamam ćanm çok yüksek çıkarsa uğramam buralara depresyon gircmHaber ver bakalım ne çıkacak
Teşekkür ederimHaftana göre az hareket hissetmen normal. Ben o haftalarda neredeyse hiç hissetmiyordum. 27+1deyim on gündür anca sürekli bir hareket var. O da tabi durmaksızın değil ama gün içinde belli vakitlerde hissediyorum.
Açlık kaç olmalıydı kızlarHaber ver bakalım ne çıkacak
Ben 23 haftalığım günde 2 kez hissetsem kâr sayıyorum valla çok sık ya da saat başı falan olmuyor benim hiç. hissettiysen tamamdır bence .Kızlar bebeğiniz gün içinde sürekli hareketli mi bugün biraz az hissettim korkuyorum 21+5 im
Valla bu tarz sorulara cevap alamıyorum ben ne internetten ne doktorumdan bilgi akışı olmuyo. Glutensiz beslenmek istyorum karnıyarık otu tozu kullanmak gerek.Tüm glutensiz unlarda kullanıyo soruyorum mesela satıcılara, instadaki diyetisyenlere kimse cevap vermiyo deli olucam 1 haftadır . Yeşilçay için de bi doktor 1 fincana izin var demişti instada gördüm.Kızlar,, hamilelikte yeşilçay içen var mı? Ben dukan birası yapmak istiyorum ödem için. Yeşilçay soda limon biraz taze zencefil. Yani internette önerilmez diyor ama yeşilçay bi fincan içilebilir diyor. Soda limon zaten tüketilebilir. Yani yapsam nolur ki diyorum
Şimdi yeşil çayı tek tüketmekle dukan birası yapmak aynı olur mu vücudun tepkisi aynı olur mu onu düşünmek lazım canım ödem söktürücü şeyler önerilmiyor maydanoz yiyebilirsin ama suyunu içemezsin gibi ben olsam riske atmam.Kızlar,, hamilelikte yeşilçay içen var mı? Ben dukan birası yapmak istiyorum ödem için. Yeşilçay soda limon biraz taze zencefil. Yani internette önerilmez diyor ama yeşilçay bi fincan içilebilir diyor. Soda limon zaten tüketilebilir. Yani yapsam nolur ki diyorum
Karnıyarık otu da hamile ve çocuklara yasaklılar arasında ama ekmeğe katılan unda bulunması ne kadar etkiler yeterli veri yoktur ondan cevap veremezler bence canım. Bi çok ilaçta öyle aslında.Valla bu tarz sorulara cevap alamıyorum ben ne internetten ne doktorumdan bilgi akışı olmuyo. Glutensiz beslenmek istyorum karnıyarık otu tozu kullanmak gerek.Tüm glutensiz unlarda kullanıyo soruyorum mesela satıcılara, instadaki diyetisyenlere kimse cevap vermiyo deli olucam 1 haftadır . Yeşilçay için de bi doktor 1 fincana izin var demişti instada gördüm.
Benim açlık 60-70 arası çıkıyor. Bu akşamki tokluk 93 çıktı. Sen naptınAçlık kaç olmalıydı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?