Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Bir taraftan da okuyor musunuz siz bölümünüz nedir acaba

Ben de kpss a grubundan gireceğim bu sene dgs ye de gireceğim inşallah bakalım nolursa bir taraftan da klavye ye hazırlayacağım ehliyet almayı da düşünüyorum nasip bakalım

Canim benim çok güzel moral veriyorsun çok teşekkür ederim. Bu süreç ne kadar zor malesef hepimiz biliyoruz ama inş güzeldir şekilde altından kalkarız. Adalet Bakanlığı'nda alımda yılan hikayesine döndü, bakalimne zaman açılacak. İşaret dli sertifikam var. rabbi. Herkese hayırlı kapılar açsın inş cancazim

Rabbim hayırlı kapılar açsın tez zamanda inş canım benim
Amin Canım benim amin cümlemize buna artık ihtiyacımız var biliyorsun şu iş yerinde yaşadığım sorunlarda beni çok sarstı Allah iyi ahlaklı insanlarla karşılaştırsın hepimizi hayırlı rızık kapısı açsın Amin

Kamu da tasarrufa gittiler ya o yüzden bunu sürekli ertelediler adalet bakanlığı 18 binlik alıma ihtiyaç var demişti bu sene bence 2026 yani bir ilan gelir tasarruf da bitiyor zaten bakalım nasip her şey
İşaret dili sertifikanın olması çok iyi başvuru şansın arttı

kızlar selam hepinize. ben de 2026 lisans kpss ye gireceğim. yeni başladım daha çalışmaya. nasıl yapıyorsunuz? hangi kaynakları kullanıyorsunuz? pek de bilmiyorum daha nasıl atanırım, hangi puan falan.
2 yaşında bir bebeğim var. başarırız umarım. bir plan, takip ettiğiniz çizelge vs var mı acaba

Kuzu 20 bin alım olacakmış
Evet canım alım sayısı iyi geçen yıllara bakarak 10 bini bu ay 10 bini martta olacakmış ama nasıl olacak hangi bölümleri kapsıyor net açıklama yok henüz kimi diyor ki alım ikiye bölündü kimi diyor ki martta olacak alımın bölümleri farklı net açıklama gelene kadar bilgi karmaşası var bakalım

Bir taraftan da okuyor musunuz siz bölümünüz nedir acaba
Merhaba .
2013 te tekniker kadrosuna atandım. 3 sene önce dgs ye girdim. Biyosistem Mühendisliği okudum bitti şükür.
Hafi hayırlı olsun. Benim hoocam kanalı tarih coğrafya. Matematik. İyidir.

Ortanca lgs iyi geldi elhamdülillah.
Allah sizlerin çocuklarına daha iyisini nasip etsin insallah

Adalet bakanlığı yoğun. Allah kolaylık versin .ablam çalışıyor oradan biliyorum. Duruşmalara çıkıyorsan yani . Ablam bana da illa hazırlan dediğinde ben de 10 parmak f klavye öğrendim. iyi puan alınca atandım. Hala iş yerinde f kullanıyorum.faydasi oldu Sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…