Kuzum çoğunluk temizlik ve güvenlik personeli alınacakmışCanım şu ilanı takip edelimASSOSyal
Cano acaba hizmetli nasıl bir kızda hizmetli olarak fakülteye atanmış ama temizlik işçilerinin çalıştığını kendisinin sadece çay demlediğini bazen de akademisyenlerin odasını temizlediğini yazmış bayağı rahattı ama yurt için olan temizlik çok farklı olabilirKuzum çoğunluk temizlik ve güvenlik personeli alınacakmış
Onlarda yüksek kapatıyor kuzum bize gelmezCano acaba hizmetli nasıl bir kızda hizmetli olarak fakülteye atanmış ama temizlik işçilerinin çalıştığını kendisinin sadece çay demlediğini bazen de akademisyenlerin odasını temizlediğini yazmış bayağı rahattı ama yurt için olan temizlik çok farklı olabilir
Pufff ne diyelim hayırlısı artık ....
Eylül dedim kuzum ben, fakat bölümle ilgili o kadar sinir bozucu haberler duyuyorum ki tüm hevesim kaciyormerhaba kızlar
sanıyorum çalışmalar için eylül demişsiniz
eylül geldi
başlayan var mı
iş güç vs bahaneleri bende de var fakat yanlış oluyor . süre anlamında bir video bile açsanız iyidir
benim de işlerim yoğun o nedenle başlıyorum diyorum. bi video açıyorum . işlere bakmaktan video bitmiş ben dinlememişim oluyor.
bilinçaltı belki yazıyordur dinlemesemde deyip geçiyorum . işler hafifler bu hafta sonrası ben de başlarım
Ben daha başlamadım ....kimler hangi derslere başladı
Canom bugün kandil umutları düşürme Allah büyük çiçeğimmmEylül dedim kuzum ben, fakat bölümle ilgili o kadar sinir bozucu haberler duyuyorum ki tüm hevesim kaciyoreylülün üçü oldu başlamadım. Umutlar tükendi artık bu ülkede
Kuzum valla bugün çok sinirliyimCanom bugün kandil umutları düşürme Allah büyük çiçeğimmmelbet bir kapı açılır
Canım kandil bugün... evet sinirlerimiz duygularımız inişli çıkışlı oluyor inan seni cok iyi anlıyorum cok emek verdik verdin...Kuzum valla bugün çok sinirliyim
İnş kuzum rabbim dualarımızı duysun, halimizi görsün. Yapılan haksızlıklara dayanamıyorum. Bu mübarek günde sesimizi duysun inş kuzum benimCanım kandil bugün... evet sinirlerimiz duygularımız inişli çıkışlı oluyor inan seni cok iyi anlıyorum cok emek verdik verdin...
Ama işte her nasip vaktine esir derler ya hiç beklenilmedik anda belki bir kapı açılır
Plan cok güzel olmuş çok sevindim kuzuBen daha başlamadım ....
Birde benim bu sene inşallah bitirebilirsem bölümümü dgs sınavına da gireceğim bölümün dersleri sınavları da var
Birde kpss alandan da gireceğim
Bir an önce artık başlamam lazım
Online ders anlatım uygulamaları indirip bir şekilde azar azar da olsa başlamam lazım
Hayırlı kandiller kızlar
Sen harikasınmerhaba kızlar
sanıyorum çalışmalar için eylül demişsiniz
eylül geldi
başlayan var mı
iş güç vs bahaneleri bende de var fakat yanlış oluyor . süre anlamında bir video bile açsanız iyidir
benim de işlerim yoğun o nedenle başlıyorum diyorum. bi video açıyorum . işlere bakmaktan video bitmiş ben dinlememişim oluyor.
bilinçaltı belki yazıyordur dinlemesemde deyip geçiyorum . işler hafifler bu hafta sonrası ben de başlarım
Ah plan güzel de şu arkadaşın hantallaştı iyice kilo bile almışsımPlan cok güzel olmuş çok sevindim kuzu
Çok haklısın ama dur bakalım dediğim gibi ilerleyen süreçler bize ne gösterecek bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler ...İnş kuzum rabbim dualarımızı duysun, halimizi görsün. Yapılan haksızlıklara dayanamıyorum. Bu mübarek günde sesimizi duysun inş kuzum benim
Amiinnn kuzum tez zamanda inşAh plan güzel de şu arkadaşın hantallaştı iyice kilo bile almışsım
Kendimi gazlayıp başlamam lazım bölüm bitecek dgsye girilecek kpss alan ve genel kültür yetenek çalışılacak Rabbim sen büyüksün ....
Bir taraftan klavye çalışmam devam edecek bir yandan part time işe girip ehliyetimi almak istiyorum Ya Allah deyip başlamam lazım Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin
Hayırlı kapılar açılsın inş canım benimÇok haklısın ama dur bakalım dediğim gibi ilerleyen süreçler bize ne gösterecek bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler ...
Canom bu yıl şu ehliyeti inşallah alıp aradan çıkarmam lazım aldım aldım yoksa iyice kalacak gibiAmiinnn kuzum tez zamanda inşehliyeti erteleyip digerlerine odaklanan daha iyi olabilir belki kuzum başlamak önemli, başlayınca oluyor
Amin amin canım Allah büyük dur bakalım bizi neler bekliyorHayırlı kapılar açılsın inş canım benim
canım benim .Eylül dedim kuzum ben, fakat bölümle ilgili o kadar sinir bozucu haberler duyuyorum ki tüm hevesim kaciyoreylülün üçü oldu başlamadım. Umutlar tükendi artık bu ülkede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?