Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Artık formasyon yok canım, agsye girebilirim. Fakat felsefe öğretmenliği alım sayısı da çok az ve puanlar yüksek kapatıyor. Bende öğretmenlik istemiyorum. O puanı alırsam memur olmayı tercih ederim
inşallah canım benim.
Safran da biliyorsun ki çok çalıştı . kaç kez denedi . çok şükür atandı
ümidini kesme

inşallah canım benim.
Safran da biliyorsun ki çok çalıştı . kaç kez denedi . çok şükür atandı
ümidini kesme
Başladım kuzum, paragraf ve matematik. Gerçel matematik soru bankası var. Video çözümlü, hem izliyorum hem çözüyorum. İlerleyip artiracagim yoğunluğu

Safran hep aklımda, siz benim idolumsunuz canlar Safransari adilemir

Biz sizin yolunuzda ilerleyeceğiz Yagmurzamani_

canım benim çok sevindim başlamana. maşallah sana.
gerçel mat. ile dgs ye çalışmıştım . iyidir .

kanalın videolarını izliyordum . sürekli .
gerçell matematik.
soru bankası olarak zor bi yayınevininkini almıştım.
neydi acaba. ondan ilerledim banka olarak .
ismini hatırlayamadım ama . en zor yayıneviydi . bana çok şey kattı o da

Safran gibi 6 tane soru bankası bitiririm inş kuzum ve 15 net yaparım sinavda

Artık formasyon yok canım, agsye girebilirim. Fakat felsefe öğretmenliği alım sayısı da çok az ve puanlar yüksek kapatıyor. Bende öğretmenlik istemiyorum. O puanı alırsam memur olmayı tercih ederim
Doğru canım haklısın puanı o kadar yüksekse o puana memur olursun aynen ...

Canım inşallah başaracaksın

inşallah canım zor çıkmaz gerçek sınavda da
Ah canom özellikle son 5 senedir çift yıllardaki sınavı çok aşırı kasıyorlar bu be seneki sınav normal zorlukta çalışan yapar ama çift yıllar kasacağız diye hatalı soru bile soruyorlar sonra iptal ediyorlar karman çorman ön lisans mezunu olsaydık asosyal ile cok daha rahat atanırdık gibi sanki ...her şey nasip bir yerde de bakalım inşallah bitireceğim islami ilimler bölümünden atamam olur asosyalime de bir atama çıkar bu sene içinde kolaylıkla atanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…