inşallah canım benim.Artık formasyon yok canım, agsye girebilirim. Fakat felsefe öğretmenliği alım sayısı da çok az ve puanlar yüksek kapatıyor. Bende öğretmenlik istemiyorum. O puanı alırsam memur olmayı tercih ederim
Başladım kuzum, paragraf ve matematik. Gerçel matematik soru bankası var. Video çözümlü, hem izliyorum hem çözüyorum. İlerleyip artiracagim yoğunluğuinşallah canım benim.
Safran da biliyorsun ki çok çalıştı . kaç kez denedi . çok şükür atandı
ümidini kesme
canım benim çok sevindim başlamana. maşallah sana.Başladım kuzum, paragraf ve matematik. Gerçel matematik soru bankası var. Video çözümlü, hem izliyorum hem çözüyorum. İlerleyip artiracagim yoğunluğu️
Safran hep aklımda, siz benim idolumsunuz canlarSafransari adilemir
Biz sizin yolunuzda ilerleyeceğizYagmurzamani_
Canım benim bu kadar zor çözemem herhaldeHatırladım. Tasarı soru bankasıydı
Eki Görüntüle 3641897
Safran gibi 6 tane soru bankası bitiririm inş kuzum ve 15 net yaparım sinavdakanalın videolarını izliyordum . sürekli .
gerçell matematik.
soru bankası olarak zor bi yayınevininkini almıştım.
neydi acaba. ondan ilerledim banka olarak .
ismini hatırlayamadım ama . en zor yayıneviydi . bana çok şey kattı o da
Banada bi rahatlama geldi ,iyi hissediyorumcanım benim çok sevindim başlamana. maşallah sana.
gerçel mat. ile dgs ye çalışmıştım . iyidir .
Doğru canım haklısın puanı o kadar yüksekse o puana memur olursun aynen ...Artık formasyon yok canım, agsye girebilirim. Fakat felsefe öğretmenliği alım sayısı da çok az ve puanlar yüksek kapatıyor. Bende öğretmenlik istemiyorum. O puanı alırsam memur olmayı tercih ederim
Ben de problem çözemiyorum maalesef o denklemi bir türlü kuramıyorumMerhabalar problemler hiçççç çözemiyorum video izliyorum tamam diyorum diğer soruda zort.. Ne yapmam lazım olmuyor olmıyor(
Aynen öyle kuzum,ben o puanı alacaksam istediğim yere kullanayimDoğru canım haklısın puanı o kadar yüksekse o puana memur olursun aynen ...
Canım inşallah başaracaksın
sıfırdan öğreten yerler var diyorlar . onlara baktınız mı kızlarBen de problem çözemiyorum maalesef o denklemi bir türlü kuramıyorum
Evet canım ama maalesef yok ...problem çözemiyorum tek tük sayısal mantık çözebiliyorum oda şansıma zor çıkmazsasıfırdan öğreten yerler var diyorlar . onlara baktınız mı kızlar
Evet degil mi kış geldi resmenbugün güne yorgun başladım. havalar soğuk iyice akşamları özellikle. cam da açık. buz gibi. kış modu gibi yorgun uyandım
inşallah canım zor çıkmaz gerçek sınavda daEvet canım ama maalesef yok ...problem çözemiyorum tek tük sayısal mantık çözebiliyorum oda şansıma zor çıkmazsa
zaman su gibiEvet degil mi kış geldi resmen
Bu zaman niye bu kadar hızlı geçiyor yahu
Ah canom özellikle son 5 senedir çift yıllardaki sınavı çok aşırı kasıyorlar bu be seneki sınav normal zorlukta çalışan yapar ama çift yıllar kasacağız diye hatalı soru bile soruyorlar sonra iptal ediyorlar karman çormaninşallah canım zor çıkmaz gerçek sınavda da
Özellikle 2018 den sonra zaman çok fazla akmaya başlamış daha dün gibi diyorum 5 sene önceki olaylara ...zaman su gibi
kış gelip geçiyor . bakıyorsun yaz da gelmiş geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?