Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Ay maşallah ya azmine hayran kaldım darısı bizlere olsun tez vakitte amin

Video izleyerek başlayabilirsin. Şu an hangi asamadasin .başladın mı çalışmaya. Yoksa araştırma safhasında misin
Hayır daha başlamadım. Liste yapıyorum alacağım kaynaklar ile ilgili. Evde geçmiş yıllardan kpss kitaplarım var. En kısa zamanda başlayacağım inşallah

Canım benim iyi ki varsın ya, bi toplasam kendimi çok iyi olacak
İnanıyorum başaracaksın kuzucum cano bu yeni sistem kpss ye girdi ya öğretmen adayları sorular kolay demişlerdi ve açıklanan sonuçlara baktım az nete 87 lerde puan gelmiş şu lisans kpss gy gk puanlama sistemini bu kadar kasmasalar yüksek netlere bile zar zor 80 lerde puan geliyor puanlama sistemi çok sıkıntı ortaöğretim ile önlisansa öyle değil ama hem sınav lisansa göre kolay hem puanlaması yüksek
Bizi biraz bu Durum çok zorluyor

calisiyor musun gunluk . Klavye
Puff kızlar bayağı yüksek kapatmış başvurduğum adliye 80 puanlarda alım çok az geldi belliydi zaten puanın artacağı neyse nasip değilmiş ikinci alımda yüksek kapatır şu islami ilimleri bir an önce bitirip bu bölümden atanmak için uğraşacağım ya da bu sene alandan gireceğim alan ataması kolay diyorlar bakalım gy gk e göre
Çalışıyordum Tek tük klavyeye ama puanlamaya giremem diye de biliyordum

Malesef canım benim, ags nin puanlama sistemi çok farklı belli oldu. Kpss cidden zorluyor bu yüzden bizi

Malesef canım benim, ags nin puanlama sistemi çok farklı belli oldu. Kpss cidden zorluyor bu yüzden bizi
Kpss lisans cok farklı boyut cidden o yüzden de artık emek vermek istemiyorum da işte pufff ne bileyim yine dönüp dolaşıp kendimi kpss de buluyorum el mahkum gibi ...canom sen formasyon alıp alandan girebilir misin ya da şu ags ye

Artık formasyon yok canım, agsye girebilirim. Fakat felsefe öğretmenliği alım sayısı da çok az ve puanlar yüksek kapatıyor. Bende öğretmenlik istemiyorum. O puanı alırsam memur olmayı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…