- 12 Mart 2023
- 1.583
- 1.698
- 63
Evet canım en az 140 ı bulmam lazım ki sınav stresi ile zaten 10 kelime yazamazsam 130 yazmak ileriye taşır beni inşallah ama alım çok az işteinşallah canım.
Allah nasip etsin
minimum 120 yazabilirsen . 150 lerde olmak lazım f klavyede hatırladığım kadarıyla
Ay maşallah ya azmine hayran kaldımkpss ye hazırlandım. sınava girdim sınav stresi bitince f klavye çalıştım. atanamazsam diye. katiplik için . katipliğe sıra gelmeden tekniker olarak atandım . klavye kar oldu yanıma. iş yerinde f klavye kullanıyorum.
ardından ehliyet aldım . arabamı aldım. elhamdülillah
sonra dgs . o da oldu çok şükür. ziraat mühendisliği bitti haziranda
lisans bitince yeniden kpss sürecim olsun istedim. boş durmak istemediğimden . ya dil öğrenmek istedim. ya kpss
bi şey yapmak lazımdı. çok şükür . Bütün dualarım kabul oldu.
Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Canom senin azmin calışman başarın her şeyin takdire şayan kurban olduğum Rabbim inşallah bir kapı açacakÇok etkileniyorum kuzum ya beni çok geriye atıyor. Bu yıl çok düştüm bu yüzden
Canım benim iyi ki varsın ya, bi toplasam kendimi çok iyi olacakCanom senin azmin calışman başarın her şeyin takdire şayan kurban olduğum Rabbim inşallah bir kapı açacak
Evet canim benim. Topla kendini .Canım benim iyi ki varsın ya, bi toplasam kendimi çok iyi olacak
aminAy maşallah ya azmine hayran kaldımdarısı bizlere olsun tez vakitte amin
calisiyor musun gunluk . KlavyeEvet canım en az 140 ı bulmam lazım ki sınav stresi ile zaten 10 kelime yazamazsam 130 yazmak ileriye taşır beni inşallah ama alım çok az işte
Video izleyerek başlayabilirsin. Şu an hangi asamadasin .başladın mı çalışmaya. Yoksa araştırma safhasında misinHerkese selammm önlisans kpss için kaynak önerileriniz var mı hanımlar?
Hayır daha başlamadım. Liste yapıyorum alacağım kaynaklar ile ilgili. Evde geçmiş yıllardan kpss kitaplarım var. En kısa zamanda başlayacağım inşallahVideo izleyerek başlayabilirsin. Şu an hangi asamadasin .başladın mı çalışmaya. Yoksa araştırma safhasında misin
Amin inş canım benim, çok ihtiyacım varEvet canim benim. Topla kendini .
İnanıyorum başaracaksın kuzucumCanım benim iyi ki varsın ya, bi toplasam kendimi çok iyi olacak
Önlisans neyden mezunsun tatlımHayır daha başlamadım. Liste yapıyorum alacağım kaynaklar ile ilgili. Evde geçmiş yıllardan kpss kitaplarım var. En kısa zamanda başlayacağım inşallah
Puff kızlar bayağı yüksek kapatmış başvurduğum adliye 80 puanlardacalisiyor musun gunluk . Klavye
Malesef canım benim, ags nin puanlama sistemi çok farklı belli oldu. Kpss cidden zorluyor bu yüzden biziİnanıyorum başaracaksın kuzucumcano bu yeni sistem kpss ye girdi ya öğretmen adayları sorular kolay demişlerdi ve açıklanan sonuçlara baktım az nete 87 lerde puan gelmiş şu lisans kpss gy gk puanlama sistemini bu kadar kasmasalar yüksek netlere bile zar zor 80 lerde puan geliyor puanlama sistemi çok sıkıntı ortaöğretim ile önlisansa öyle değil ama hem sınav lisansa göre kolay hem puanlaması yüksek
Bizi biraz bu Durum çok zorluyor
Kpss lisans cok farklı boyut cidden o yüzden de artık emek vermek istemiyorum da işte pufff ne bileyim yine dönüp dolaşıp kendimi kpss de buluyorumMalesef canım benim, ags nin puanlama sistemi çok farklı belli oldu. Kpss cidden zorluyor bu yüzden bizi
Artık formasyon yok canım, agsye girebilirim. Fakat felsefe öğretmenliği alım sayısı da çok az ve puanlar yüksek kapatıyor. Bende öğretmenlik istemiyorum. O puanı alırsam memur olmayı tercih ederimKpss lisans cok farklı boyut cidden o yüzden de artık emek vermek istemiyorum da işte pufff ne bileyim yine dönüp dolaşıp kendimi kpss de buluyorumel mahkum gibi ...canom sen formasyon alıp alandan girebilir misin ya da şu ags ye
Yaaaa canım beniiimmmmASSOSyal sosyaliiim kyk yurt yönetim memuru alacak gördün mü sosyoloji var görünce sen geldin hemen aklıma
Olsun kısmet belki olurYaaaa canım beniiimmmmhaberim var,bölümün grubunda beş bölüm var.60 kadın 40 erkek alıyor. Yüksek kapatacak büyük ihtimal
İnş kuzum benim, rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimizeOlsun kısmet belki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?