yağmur zamanı senin de sınavların varmış . Allah kolaylık versin .Ben daha başlamadım ....
Birde benim bu sene inşallah bitirebilirsem bölümümü dgs sınavına da gireceğim bölümün dersleri sınavları da var
Birde kpss alandan da gireceğim
Bir an önce artık başlamam lazım
Online ders anlatım uygulamaları indirip bir şekilde azar azar da olsa başlamam lazım
Hayırlı kandiller kızlar
Ehliyet de önemli . tam mevsimi sanki. ne çok sıcak ne çok soğuk. öyle bi zamanda al niyetliysen .Canom bu yıl şu ehliyeti inşallah alıp aradan çıkarmam lazım aldım aldım yoksa iyice kalacak gibi
klavye çalışmaya başladın mı.Ah plan güzel de şu arkadaşın hantallaştı iyice kilo bile almışsım
Kendimi gazlayıp başlamam lazım bölüm bitecek dgsye girilecek kpss alan ve genel kültür yetenek çalışılacak Rabbim sen büyüksün ....
Bir taraftan klavye çalışmam devam edecek bir yandan part time işe girip ehliyetimi almak istiyorum Ya Allah deyip başlamam lazım Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin
İnş kuzum şuan çok muallaktayimcanım benim .
senin bilgilerin tazedir diye düşünüyorum.
ondan biraz daha belki geç başlarsın.
Amin teşekkür ediyorumyağmur zamanı senin de sınavların varmış . Allah kolaylık versin .
hangi bölümü okuyorsun .
Aynı dönemlerden geçmişiz peki sen de sonuç ne oldu canım yani ehliyet dgs iş klavye başarabildin miklavye çalışmaya başladın mı.
bi dönem f klavye ben de çalıştım .
şu söylediklerini yaşadım . iş aradım . ehliyet . dgs . klavye , hepsi
Şimdiye kadar çoğunlukla hizmet sektöründe çalıştım haşatım çıkardı o yüzden elim değmedi almayaEhliyet de önemli . tam mevsimi sanki. ne çok sıcak ne çok soğuk. öyle bi zamanda al niyetliysen .
kışın sürüş eğitimi almak daha zor oluyor. yağmur çamur , kar kış
bilgi edinmek her zaman hoştur. bunu düşünerek çalışabilirsin . kendini geliştirirsin . yoksa vakit nasıl geçer. çalışıyor musun. işe girdin mi. günlerin nasıl geçiyor.İnş kuzum şuan çok muallaktayim
çok iyi . inşallah biter tez zamanda. Amin.Amin teşekkür ediyorum
İslami ilimleri okuyorum uzadı bir sene işte
kpss ye hazırlandım. sınava girdim sınav stresi bitince f klavye çalıştım. atanamazsam diye. katiplik için . katipliğe sıra gelmeden tekniker olarak atandım . klavye kar oldu yanıma. iş yerinde f klavye kullanıyorum.Aynı dönemlerden geçmişiz peki sen de sonuç ne oldu canım yani ehliyet dgs iş klavye başarabildin mi
inşallah canım.Şimdiye kadar çoğunlukla hizmet sektöründe çalıştım haşatım çıkardı o yüzden elim değmedi almaya
Şimdi part time işe gideyim aradan da artık ehliyet çıksın tam mevsimi dediğin gibi
Ama inşallah ehliyete gidecek rızık kapım da açılır
Spora bile gitmeyi düşünüyorum
Klavye de 85 90 arası yazıyorum ikinci alım olacakmış ona kadar ne kadar yükseltirsem bilmiyorum bakalım
Bir şey yapmıyorum kuzum çalışmıyorum, Tam derse odaklanayim diyorum bir haber duyuyorum ben hemen iptalbilgi edinmek her zaman hoştur. bunu düşünerek çalışabilirsin . kendini geliştirirsin . yoksa vakit nasıl geçer. çalışıyor musun. işe girdin mi. günlerin nasıl geçiyor.
canım benim haber izleyemiyorum . sen de izleme . takip etme. seni geriletir. ki öyle de oluyorBir şey yapmıyorum kuzum çalışmıyorum, Tam derse odaklanayim diyorum bir haber duyuyorum ben hemen iptal
Çok etkileniyorum kuzum ya beni çok geriye atıyor. Bu yıl çok düştüm bu yüzdencanım benim haber izleyemiyorum . sen de izleme . takip etme. seni geriletir. ki öyle de oluyor
Yediiklim, benim hocam yayınlarını tavsiye ederim canımHerkese selammm önlisans kpss için kaynak önerileriniz var mı hanımlar?
Benim hocamı YouTube'dan da takip ediyorum. Düzenli olarak videolarını izlemem lazım. Sabır ve istikrar isteyen bir süreç beni bekliyor. Ona göre kaynak alıcam hayırlısı olsun bakalım. Teşekkür ederim öneri için.Yediiklim, benim hocam yayınlarını tavsiye ederim canım
Rica ederim canım, yediklimde de çok güzel hocalar var. Zaten birini izlemeye başlayınca onerilerde devamı geliyor. Daha bir sürü seçenekler önünüze çıkacaktırBenim hocamı YouTube'dan da takip ediyorum. Düzenli olarak videolarını izlemem lazım. Sabır ve istikrar isteyen bir süreç beni bekliyor. Ona göre kaynak alıcam hayırlısı olsun bakalım. Teşekkür ederim öneri için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?