- 28 Haziran 2011
- 63.697
- 159.902
- 898
Merkezi atama kılavuzu canimCanim benim. Insallah . Güçlü ol tabi. Kılavuz derken hangisi .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkezi atama kılavuzu canimCanim benim. Insallah . Güçlü ol tabi. Kılavuz derken hangisi .
Ee annelerine çekmiş çocuklar, bravo size ailecek harikasınız. Üzüm üzüme baka baka kararırOrtanca lgs iyi geldi elhamdülillah.
Allah sizlerin çocuklarına daha iyisini nasip etsin insallah
Canım ilan gelmiş adalet bakanlığı ama çok az bir alım var alımı bölmüşler nasıl olacak anlamadımEe annelerine çekmiş çocuklar, bravo size ailecek harikasınız. Üzüm üzüme baka baka kararır![]()
Çok normal kuzu hiç şaşırmadım, tasarruf var diye yapmışlardırCanım ilan gelmiş adalet bakanlığı ama çok az bir alım var alımı bölmüşler nasıl olacak anlamadım
Edip üzen geri kalanı için 2026 başı diyorÇok normal kuzu hiç şaşırmadım, tasarruf var diye yapmışlardır
Amaaa cano ya zaten şimdi gelen ilanda adliyeler 5 er alım yapıyor şaka gibi bir sayı....Edip üzen geri kalanı için 2026 başı diyor
Ramazan yetginTarih için öneride bulunur musunuz bana nedenleriyle. Sizce Ahmet hoca mi yoksa Aydın hocamı helppp![]()
akçay da bir park .Burası neresi acaba
Bir resmi ısparta gönen öküzlü parka benzettim
Yok orada okumuştum sonra memlekete geçiş yapmıştımakçay da bir park .
deniz gece olan altınoluk.diğeri akçay.
ayvalık sarımsaklı o civarlarlardaydık
döndüm bugün iş başı yaptım .
ispartalı mısın
İşten güçten ve de sıcaklardan el değmiyor ki yamerhaba kızlar . işlerim birikmiş bu hafta bunlarla geçer .
haftaya belki videolara başlarım diyorum
Ayy yok baslanmıyor ,Eylül gelsinmerhaba kızlar . işlerim birikmiş bu hafta bunlarla geçer .
haftaya belki videolara başlarım diyorum
Canım başvurular 1 ağustosta başladı 14 ağustosa kadar süresi ben hala yapamadım ya zabıt katipliği çıkmadı başvuru seçeneklerinde yarın başvuru için video çekmişler onu izleyip yapmaya çalışacağımAyy yok baslanmıyor ,Eylül gelsin
Yaparsın inş cancazimCanım başvurular 1 ağustosta başladı 14 ağustosa kadar süresi ben hala yapamadım ya zabıt katipliği çıkmadı başvuru seçeneklerinde yarın başvuru için video çekmişler onu izleyip yapmaya çalışacağım
Canom sen de başvur ihmal etme bak aynı anda başvuru olmayacak bölümler var onlara dikkat ederek yap tercihin yanmasınYaparsın inş cancazim![]()
Kuzu bende klavye sıfırCanom sen de başvur ihmal etme bak aynı anda başvuru olmayacak bölümler var onlara dikkat ederek yap tercihin yanmasın
Cano ben de aynı sayılır millet 150 yazıyor bulunduğum il yüksek kapatıyor işte bir umut diye katipliği yazacağım sen ikm ye başvur ondan dene şansınıKuzu bende klavye sıfır![]()