• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayy valla aynı benim kızım da öyle.Ben de emzirdikten sonra sağıyorum süt var her zaman sağmıyorum ama doktor sağ demişti arttırırmış sütü.
Adıyla yaşasın minnoşum🌸
Amin kuzum aminn sağlıklı uzun ömürleri olsun yavrularımızın🙏💙
Ya ben sagimdan hic hoslanmiyorum 🥲
En bastan beri süt artsin diye sagdim sagdim o kadar sogudum ki..
Bide sagiyorum hep ayni cc süt cikiyor sanki hic artmiyor bu da canımı sıkıyor. Tribe giriyorum. Artirmak icin de, bestlak incir kayisi dut hosafi, bontaa emziren anne icecegi bide elimden geldikce su icmeye calisiyorum.
Yesil ogan yiyordum aciydi oda evlatta pisik yapti.
Dereotu sevmesemde yiyorm ama etkisi var mi bilmiyorum sutume.
Bide bulgur dediler bulgurda yiyorum ama etkisini yine bilmemekle.

Ayy valla aynı benim kızım da öyle.Ben de emzirdikten sonra sağıyorum süt var her zaman sağmıyorum ama doktor sağ demişti arttırırmış sütü.
Adıyla yaşasın minnoşum🌸
Senin var mi ysptigin özel birsey kuzum. Üstte okudum emzirme danismani ile görüşmüşsün. Bir faydasi oldu mu.

Senin var mi ysptigin özel birsey kuzum. Üstte okudum emzirme danismani ile görüşmüşsün. Bir faydasi oldu mu.
Amin kuzum aminn sağlıklı uzun ömürleri olsun yavrularımızın🙏💙
Ya ben sagimdan hic hoslanmiyorum 🥲
En bastan beri süt artsin diye sagdim sagdim o kadar sogudum ki..
Bide sagiyorum hep ayni cc süt cikiyor sanki hic artmiyor bu da canımı sıkıyor. Tribe giriyorum. Artirmak icin de, bestlak incir kayisi dut hosafi, bontaa emziren anne icecegi bide elimden geldikce su icmeye calisiyorum.
Yesil ogan yiyordum aciydi oda evlatta pisik yapti.
Dereotu sevmesemde yiyorm ama etkisi var mi bilmiyorum sutume.
Bide bulgur dediler bulgurda yiyorum ama etkisini yine bilmemekle.
Dediğim gibi kuzum bi kür verdi iç dedi. oksitosin masajı meme masajı bunları yap dedi bi de solgar vitamin önerdi o kadar. Pek faydasını görmedim açıkçası ben.
Solgarı da 4 gündür kullanıyorum bekleyip görücem. Onun haricinde malt içecekler içiyorum kuru dut yiyorum. Bir de uyuyorum her fırsatta sen uyuyabiliyor musun

Bir de ben meme reddi için emzirme danışmanını buldum silikon uçla zar zor emiyordu onu da kendiliğinden bıraktı emmeye başladı zaten danışman yardımıyla filan değil

javairia javairia babylovee babylovee kızlar bende bu iki tarifi kesfette gördüm yorumlar olumlu görünüyor bı deneyin isterseniz

Eklentiler

• IMG_9271.webp
    IMG_9271.webp
    45 KB · Görüntüleme: 28
Aklıma gelmişken minik bir hatırlatma doğum yardımı başvurularınızı yaptınız değil mi☺️
İlk öğretmenim ailem uygulamasında 26 Aralık yazıyor bizimki aynı gün doğum yapmıştık seninki yattımı canım

Kızlar süt parası da var onuda başvurdunuz mu onu tek seferlik veriyorlar ama

Kızlar normal doğum yapanlar dikişlerinizde gerilme yada kaşıntı oldu mu oluyor mu bugün 13. Gün baya gerilme var ve kaşınmaya başladı doktorum da izne çıktığı için kontrole gidemedim

Kızlar normal doğum yapanlar dikişlerinizde gerilme yada kaşıntı oldu mu oluyor mu bugün 13. Gün baya gerilme var ve kaşınmaya başladı doktorum da izne çıktığı için kontrole gidemedim
Benim de kaşınmıştı doktorum iyileştiği için kaşınıyor demişti ama farklı olabilir yanıltmak istemem

Back
X