• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gözün aydın canım sağlıkla geçsin günleriniz 🙏🏻🙏🏻

Tebrikler canım darisi bizlere insallah saglikli gunler sizede ❤️

Sehir hastanelerinde ucretsiz veriyolar kizimda almistim ben
Teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏
Maşşallah canım sağlıkla büyütün 🥹

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebeğin. Dün mü doğum yaptın 21 Aralık
Teşekkür ederim canım evet 21 i yay burcunu atlatamadım yaa 😂
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🥰
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla ve huzurla büyür😍

Teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏

Teşekkür ederim canım evet 21 i yay burcunu atlatamadım yaa 😂

Çok teşekkür ederim kızlar inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla ve huzurla büyür😍
Kiz seni ocak annelerinde goruyodum onceden hayirli olsunn❤️🥰

Kızlar normal doğum yapanlar dikişlerinizde gerilme yada kaşıntı oldu mu oluyor mu bugün 13. Gün baya gerilme var ve kaşınmaya başladı doktorum da izne çıktığı için kontrole gidemedim
Kaşıntı iyileşme belirtisi bence o günlere ne zaman gelicem benim hala ödemli dikişlerim 😂 oturma eylemi çok zormuş değer bilicem artık 😂

Kaşıntı iyileşme belirtisi bence o günlere ne zaman gelicem benim hala ödemli dikişlerim 😂 oturma eylemi çok zormuş değer bilicem artık 😂
Ben 9. Gün baya rahatlamıştım inşallah sen de birkç güne daha da rahat olursun 🥰

Canım aslında emzirme icin bana destek oldular epey ama. Yani denk gelen kisilerle mi alakali bilemiyorum onu.
Emzirmeyip sağmakta sütü artırır da dediler tabi. Ben kendi sagma makinemi götürdüm onunla sagdim daha cok hatta. Elle sagim konusunda bana da bilgi veren olmadi evet. Aslinda bence biraz ilk zamanlari kolay atlatmak icin ugrasiyorlar gibi geliyor bana. Sariliktan uzak tutmak amaçlı. Mama destegi ilk zamanlar cok etkili bence. Bide avente delik acarak cok iyi yapmislsr diye düşündüm açıkçası benim oglum hala aventten cekemiyor mesela o nasil bir biberon ben anlamadim. Aldik ama aventi, lansinohun biberonunu kullaniyoruz biz.
Sen hangi hastanede devam ediyorsun simdi Canım? Bende cocuk doktoru arayisindayim. Bizim hastanenin bir doktorunu sevdik aslinda ama kararsızız da. Senin gittigin hastane ve doktorun memnunsan ismini paylasir misin.
Nasil bir destekleri oldu bu arada sonradan gittigin hastanenin emzirmeyle ilgili?

Bizde hala mama takviyesi ile ilerliyoruz. Aman aman bir süt artışım yok hala. Ne zaman artacak diye merakla bekliyorum açıkçası. Oglum ugrasiyor emmek icin ama süt konusunda ben tereddütteyim iste tek basina yetecek mi bilmiyorum mama takviyesini kesmek istesemde cesaret edemiyorum.
Benim süt artışım gece emzirmesi ile olmuştu, gece kalkmak çok zor ama sık sık emzirmeye çalış canım

kızımda silikon baslikla emiyor onu birakmk istiyorum memeyi tutturmada zorlaniyorum
Şöyle silikon başlık yuvası meme ucunu belirgin hale getiriyor ilk 5 dk öyle verip sonra çıkardığında memeyi tutuyor bir de öyle dene istersen

Ona nerden başvurcaz
Biz kimlik çıkartmaya gittiğimizde oradaki adam bizi yönlendirmişti tam hatırlamıyorum nasıl yapıldığını e devletten şahıs ödemeleri sorgulama yazan sayfaya bı bakın orda görünür belki

Kızlar bu 2. Cocukta anneye baglanan 1 500 luk maas ilk aydadami 1500 yoksa ilk ay 5000 bin diger aylar 1500 mu

Back
X