• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Ya bide sigara konusu var babaanne ve dedesi aşırı sigara kullanıyor çocuğumun ağzına ağzına eğiliyorlar. Eşime söyledim uyar uygun bi dille yoksa ben kavga edicem geri dönüşü olmayacak dedim. Onlarada ne söyliyim kızlar sizce. Şöyle okkalı iğneleyici bidaha dönüp aynı şeyi yapamasınlar 🤬
Bizimde ailede sadece kayınvalidem içiyor bende bu konudan çok çekiniyorum ama doğum öncesi eşime söyleyeceğim, zaten çocuktan bağımsız bende sigaradan aşırı rahatsız oluyorum. Eşim uygun bir dille anlatır annesine diye düşünüyorum 🤨 ben yüz göz olmak istemem lohusa ruh haliyle

Bizimde ailede sadece kayınvalidem içiyor bende bu konudan çok çekiniyorum ama doğum öncesi eşime söyleyeceğim, zaten çocuktan bağımsız bende sigaradan aşırı rahatsız oluyorum. Eşim uygun bir dille anlatır annesine diye düşünüyorum 🤨 ben yüz göz olmak istemem lohusa ruh haliyle
Ayy diğer konuda el yıkama ve uzun takma tırnağı olanlar bence:/

Ya benim eşimde kullanıyor ama 2-3 günde 1 paket içiyor. Onlar kül tabağı gibiler😖 zaten eşimde söyledi benim yanımda ama çok kaale almadılar. Bu sefer sıra bende 😂

Selam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldı 😭 bugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim 🤬 eşimin teyzesi bu arada. Yok kızım inşallah sütle büyütürsün mamayla değil diyor. Eşimde diyor ki sana şimdi herşey kötü geliyor bak kötü bişey demedi ki inşallah sütünle büyüt diye dua ediyor diyor 🤬 böyle soranlara öyle bi şey bulalım ki sonra bütün sülale gelin bize böyle söyledi bidaha kimse bu geline süt sormasın diye dedikodumuzu yapsınlar arkamızdan ya 😤 yeto yeto yeto daraldım ya 😭😭😭
Aman canım benim kimseyi takma gerçektende biliyorum insan çok hassas oluyor o dönemlerde ama inan umursama. Sütün olsa da olmasa da sen dünyanın en güzel annesi olmuşsun 😍 benimde oğlumda öyleydi ve maalesef sadece 3 ay emzirebildim ve mamaya başlamıştik.hala da veriyorum. Masa versen dünyada ilk sen mama vermemiş olacaksın bende dahil bir sürü insan mama kullanıyor ne olmuş yani çocuğumuza zehir veriyoruz sanki tövbe ya 😏 valla öyle de Güzel büyüdü ki çocuğum bak 2 yaşına gircek ohh verdiğim mamalar şifa olsunn❤️

Selam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldı 😭 bugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim 🤬 eşimin teyzesi bu arada. Yok kızım inşallah sütle büyütürsün mamayla değil diyor. Eşimde diyor ki sana şimdi herşey kötü geliyor bak kötü bişey demedi ki inşallah sütünle büyüt diye dua ediyor diyor 🤬 böyle soranlara öyle bi şey bulalım ki sonra bütün sülale gelin bize böyle söyledi bidaha kimse bu geline süt sormasın diye dedikodumuzu yapsınlar arkamızdan ya 😤 yeto yeto yeto daraldım ya 😭😭😭
en çok sinir olduğum bir konu bu😡
benim anneannemde emziriyonmu emziriyonmu diye başlicak kesin artık herkeze bi cevap vermem gerekiyor çok rahatsız oluyorum böyle sorulardan bu kimseyi ilgilendirmez, tabiki sorarsın ama bikere 10 kere değil. ben hep emzirdim oğlumu ama keşke mama'da extra verseydim kilo alması için icerdi oğlum net😒 ama cevremde herkez yok mama iyi değil diye diye herkezi dinledim ama en son sıkılmıştım artık herkezin sorusundan muhabettinden emzirmeyi oğlum 9.aylıkken piskolojik bırakmıştım..
sütümde hala geliyordu halbuki.

oyüzden bu bana ders oldu kimseyi dinlemeyip eğer sütümden kilo almıyorsa bebeğim hem emzirip hem mama vericem ve herkeze ben bebeğimi doyuruyorum merak etmeyin sormayın diye cevabını vercem

KV'de oğlumun hep zayıf olduğunu söylerdi, benim eşim zayıf ve uzun boylu oğlumda genetik olarak babasına cekmiş bunu bi anlıyamadı kadın malesef.

oyüzden kafana böyle zihniyetleri takma canım size hesap mı vermek zorundayım de gec😒

Amiinn, kuzu çok almamışsın ki sen az bile bence ben de 11 kg aldım şekerim olmasına ve son zamanda da olsa dikkat etmeme rağmen 😂 aman kiloya hiç takılmıyorum ya sağlıklı doğsunlar da, doğumdan sonra veririz heralde 😬 daha fazla da alabilirim 😂😂
Kız Allah etmesin bir ay önce aldığıma sığmıyor mu kargolar bir geli bir gidi 😂 iade etmekten hal kalmadı

Ben özelikle insanları özellikle kadınları lohusa sürecinde hiç anlamıyorum bunu söyleyende kadın birde bu süt konusu her doğum yapana soruluyor klasiğe döndü gül geç kafana takma 😌

Hanımlar merhabalar, karında düzensiz sertleşme yalancı sancı mı yoksa gerçek sancı mı oluyor? Arada sertleşme yaşıyorum fakat aşırı düzensiz, dün 4 kere oldu bugün hiç olmadı mesela
Sürekli var bende bazen düzenli bile olmuyor bunlar doğuma hazırlık kasılmalar

Ya bide sigara konusu var babaanne ve dedesi aşırı sigara kullanıyor çocuğumun ağzına ağzına eğiliyorlar. Eşime söyledim uyar uygun bi dille yoksa ben kavga edicem geri dönüşü olmayacak dedim. Onlarada ne söyliyim kızlar sizce. Şöyle okkalı iğneleyici bidaha dönüp aynı şeyi yapamasınlar 🤬
Çok zararlı ya 😕 canım senin çocuğundan önemli değiller bence onlara güzel bir dille anlat verdiği zararlarıda 🤚🏻

Back
X