• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın 🥰 aynı durumu bende yaşadım bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Allahım acil şifasını versin kuzucuğun 🤲 mastit oldum 😒 Dr antibiyotik verdi. 2 saatte bir sağım yapacaksın dedi. Göğüslerim taş gibi oldu ateşleniyordum sürekli. Sağım makinesine gögüsünü koyduğunda eşine masaj yaptır. Göğüs başlangıcından ucuna doğru. Böyle yuvarlak hareketlerle değil uzunlamasına. Ben öyle faydasını gördüm ki. Hem canım açıyordu hem rahatlıyordum. Önce hafif hafif yapacak. Zaten sen rahatlamaya başladığında biraz daha bastırarak yap diyeceksin. İnşallah sende kolay bir şekilde atlatırdın Allah yardımcın olsun 🤲
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bebeğiniz doğduktan ne kadar süre sonra yoğunbakıma girdi mastit olmadan önce süt sağımınız nasıldı. Benim göğüslerim aşırı şişti aütyenlerim olmuyo ama sağınca şişlik iniyo tabi bende yeterli sağamamaktan korkuyorum

Hiç duymamıştım ancak ishal yapıyor diyince ve ben hala kabızlık çektiğim için araştırdım şimdi biraz. Belki rahatlatır diye 🙂 Ancak içime sinmedi, ben kullanmayı tercih etmem. İstenmeyen durumlara sebep olabileceği yazıyor. Doktorun bir şey olmaz kullan derse ancak o zaman kullanmanı tavsiye ederim.
Meryem ana otu gibi şeylere de normalde hiç ama hiç inanmam. Ama aldım 🙂 Bir zararı yok, psikolojik olarak da rahatlatır belki ona anlam yüklediğimiz için. Ya işe yarıyorsa diye mutlaka kullanacağım 😇
Ben hastane kontrolü sonrası odayı görmek için servise çıktığımda ebe söyledi hastane de kullanıyoruz dedi ama bende duymayıp araştırdım evde yapmak beni de korkuttur doktorumla konuşmadım haftaya ona da soracağım belki sizden de istemişlerdir dedim
Kesinlikle böyle düşünüyorum 🌸 Hint yağının doktor gözetiminde kullanılması gerektiğini okumuştum aman diyim kızlar 😏
tabii daha farklı yollar var doğumu başlatmak için böyle şeyler evde kullanılmamalı
Yani neden istedi acaba hastaneye ki 🙄
haftaya öğrenip yazarım buraya benden Hint yağı diyince ben acaba vajinal yolda gelmesi kolaylaşsın diye oraya mı sürülecek diye düşündüm bakalım doktorum ne diyecek sizlerde böyle diyince daha da merak ettim

Tam yazıştığımız günün akşamı kakasını yaptı hemde iki kere şükürler olsun 🙏 ama bu seferde uyku düzeni 0 gece asla uyumuyor gündüzleri de uyutmamaya çalışıyorum ama yinede geceye göre gündüz çok uyuyor bu uyku düzeni hangi aylarda düzene girmeye başlayacak ki acaba 🥲
Kuzum çok sevindim kaka yapmasına maşallah. Hangi ayda geceyi gündüzü ayırıyordu onu hatırlayamadım ama galiba 2. Ayda falandı. Şu an çok küçük zaten anlamıyor gece gündüz farkını. Umarım bi an evvel düzelir. Sen de uyu o uyuduğunda 🥰

Ay bende o yüzden üzüldüm dudağımda minik uçuk çıktı ne ters zamana geliyor ya atlattınmi.canim şuan
Evet canım çok şükür 3 günde geçti ama tüm tuşlara bastım 🤣
Kuşburnu, ballı limonlu su, meyveler, sahlep, bol bol c vitamini. Yiyip içmediğim şey kalmadı. Geceleri de sırtıma zeytinyağ sürdük terledim öyle attım

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bebeğiniz doğduktan ne kadar süre sonra yoğunbakıma girdi mastit olmadan önce süt sağımınız nasıldı. Benim göğüslerim aşırı şişti aütyenlerim olmuyo ama sağınca şişlik iniyo tabi bende yeterli sağamamaktan korkuyorum
Canım ben bir kere bile kucağıma bile alamadım doğumdan sonra 😭 ameliyat haneden direk gitti yoğun bakıma. Benden süt istedi yoğun bakım Dr. Bende sağa sağa 2 ml 4 ml diye diye 2 ölçüye çıkarttım. Sonra bebek emmesi olmayınca mastit oldum 4. Gün. Zaten öyle bir ağrı ve acı ki insanın koltuk altından sırtına varana kadar ilerliyor. 1-2 gün sürekli masajlı şekilde sağdım 2 saat bile olmadan o içindeki süt boşalınca normale dönebildim. Tabi antibiyotiğin de faydası oldu bence ☺️

Birde dr bana sütyen kullanma demişti. O sıkışıklıkta yapar dedi. Ben hala daha emzirme atleti kullanıyorum. Sütyeni unuttum valla 🤣

Canım ben bir kere bile kucağıma bile alamadım doğumdan sonra 😭 ameliyat haneden direk gitti yoğun bakıma. Benden süt istedi yoğun bakım Dr. Bende sağa sağa 2 ml 4 ml diye diye 2 ölçüye çıkarttım. Sonra bebek emmesi olmayınca mastit oldum 4. Gün. Zaten öyle bir ağrı ve acı ki insanın koltuk altından sırtına varana kadar ilerliyor. 1-2 gün sürekli masajlı şekilde sağdım 2 saat bile olmadan o içindeki süt boşalınca normale dönebildim. Tabi antibiyotiğin de faydası oldu bence ☺️
Anladım canım inşallah mastit sorununu yaşamam zor gerçekten yoğunbakımda beklemekte bebek emmeden süt sağmakta

ay canım sabret seni o kadar iyi anlıyorum ki benim doğumdan bir hafta oncesi ayaklarım heryerim aşırı şişti ödemden ellerim ayaklarım uyuşuk sağ elimi hissedeyim diye diğer elimle cimciriyordum hatta bir ayım vardı o zaman daha içimden diyodum şimdi böyleysem bir ay içinde ne halde olurum diye ki oğlum erken geldi yoksa halim haraptı
Herşeyde bir hayır varmış demekki kuzum yaa gerçekten insan yaşamayınca anlamıyor. Doğumdan hemen sonra geçiyor mu peki iki güzel lafa çok ihtiyacım var sanırm 😍

Bacılar oksapar iğne kullanan var mı aranızda, ben yeni başladım ama çok acıyor yanıyor normal mi ki 😔

Bacılar oksapar iğne kullanan var mı aranızda, ben yeni başladım ama çok acıyor yanıyor normal mi ki 😔
Ben kullanıyorum canım oksapar değil de aynısı muadili yani Axeparin benimki 4000 lik bide coraspirin kullanıyorum. Yerleri genelde morarıyor. Göbekten mi yapıyorsun

Back
X