Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Sağlıkla kavuşun inşallah dualarımız sizinle canım

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Canım benim şükürler olsun bu haftayı gördük dediğin gibi. Sağlıkla gelecek yavrun dualarımız seninle

Çok şükür gaza gelmedik ama doğan bebişleri gördükçe insan heveslenip hemencik doğurası geliyor
Evet ya gerçekten öyle oldu ama iyi dayandık Ekim kasım bebişlerimiz de sağlıklı çok şükür. Aralık bebekleri de öyle olacak

Kuzum artık 39lardasın başla basla doktorum 37'den sonra başlattı bana

Eşim alıyor şimdi marketten Ben hala magnezyum bile kullanıyorum ya doktorum bıraktırmadı. Bu sancı nasıl gelecek acaba
Bugün evimin son detaylı temizliği de yapılıyor, son ütüler de yapıldı. Akşam ben de squat yapıp, hurmamı yiyip, duşumu alıp gece doğurmayı bekleyeceğim

Kanka daha ne korkuyorsun ben bir hafta sonraya bile okeyim 1 hafta kalmış 40 olmana

Hahahaha yavrum bebek için değil kendim için korkuyorum artık Evin içinde bir kişi daha olmasını çok garipsiyorum Oğlumun adı bile yok

Magnezyumu bana da bıraktırmadılar canım. Gerçek doğum sancısı ve kasılması magnezyumla durdurulabilecek bir şey değilmiş dediklerine göre ben dün içmeyi unuttum sabah bacağımda dehşet bi krampla uyandım bence bizim konforumuz için devam ettiriyorlar sadece. Squat bana da önerdi doktor ama hiç yapamıyorum sanki rahimimde kaçak akım var sürekli elektrik çarpıyor gibi oluyor

Aralık hepimize sağlıklı bebisler getirsin insallah. Kasım annelerini takip etmeme gerek kalmadi
Ben kafama estikçe nstye giriyorum pers gitmiştim en son dayanamadimbu sabah yine gittim. Kasılmalarım 20lerdeydi başta.öksürüp esneyince 80-90larda gezdi. Cok değişken.duzenli değil diye sanırım tamam iyi dediler.yolladilar eveakıntım da ne zamandır yeşilimsi.onu da söyledim onda da sorun görmediler. Chatgpt de mukus tıkacı ve normal diyor.hayirlisi

Aa evet olabilir. Benim de bacağımın hep aynı noktasına giren bir kramp var, yatarken uyanıp bağırıyorum magnezyuma rağmen. Magnezyum olmasa daha da beter olurdum herhalde.
Canım benim doktorum bir şey önermedi ama sizlerinki öneriyor diye yapacağım artık Seninki kanala mı yaklaştı acaba, bacak bacak üstüne atma denemesi nasıl? Atabiliyor musun ?

Ayy ben de öyleyim bir buçuk aydır kaç kere nst ye girdim Ama artık gerek duymuyorum doktordan doktora giriyorum biraz rahatladım sona gelince, nasılsa gelecek diyorum
Akıntın arttı mı peki? Benim yeşil değil ama bir hafta 10 gündür akıntım arttı sürekli çamaşırım kirleniyor.

Canım benim de böyle son 1 haftadır falan aşırı arttı akıntım ama beyaz sarı gibi. Bir de daha önce bacak bacağa çok rahat atıyordum dün atamadım

Şimdi denedim atabiliyorum hala ama eskisi kadar rahat değil benim doktor da bebeğin pozisyonu hakkında hiçbir şey söylemiyor doğum şeklini bile konuşmadık ama squat önerdiğine göre vajinal olarak ilerliyoruz sanırım

Canım benim de böyle son 1 haftadır falan aşırı arttı akıntım ama beyaz sarı gibi. Bir de daha önce bacak bacağa çok rahat atıyordum dün atamadım

Benim de öyle beyaz sarı gibi, her zmaan olabilen akıntının daha fazla hali sadece.

Kuzum sen sona geldin galiba yaa Benim bacaklar havaya kalkıyor hiç sorunsuz Benden önce doğuracaksın ve pozitif doğum hikayenle ben de gaza gelicem inşallah

Senin biraz erken olabilir canım, benim ilk çatı muayenem 37 küsürde oldu doğum şeklini de o zaman konuştuk. Senin de bir hafta 10 güne netleşir

Ay hadi inşallah arkadaşım
Bu arada ben hareketi daha önce yanlış yapıyormuşum dün eşim uyardı, sırtım duvara tamamen yaslı olmalıymış ben eğik duruyordum öyle olunca dün hala atıyorum ki diyorum sonra dik oturunca mümkün değil atılmadı

Ya akıntım hep vardı ama dun biraz fazlaca geldi.rengi de ne zamandır yeşilimsi.rengini söylemedim doktora hiç diye içime kurt düştü.bu hafta nst ye çağırmıştı.ben direkt hafta başı gittim.hemsireye dedim.o doktora sormuş doktor da normal demiş.doktorla görüşmedim yani
Evet nasılsa gelecek de..merak ediyorum heyecan dorukta valla

Senin biraz erken olabilir canım, benim ilk çatı muayenem 37 küsürde oldu doğum şeklini de o zaman konuştuk. Senin de bir hafta 10 güne netleşir
Olabilir canım. Bazı doktorlar çatı muayenesi de yapmıyormuş en azından yapıp yapmayacağını söyleseydi keşke çarşamba 37+0 da gideceğim artık her hafta çağırdı

Vardır vardır adı iyi düşün gönlünde yatanı söyle gitsin

Yaaa demekki geçmeme ihtimali de var, inşalah geçer diyelim o zaman sen de ihmal etme kuzu geçmezse fırsat bulursan git nöroloji ye
Gebelikten bağımsız bir hastalıksa diye söyledi aslında. Doktorunla paylaştın mı? Ben söyleyince kalsiyum artı magnezyum kullanmamı söylemişti, bunları günaşırı dönüşümlü kullanıyordum her gün içmeye başladım, kullanmasam ne olurdu bilmiyorum faydası oldu mu olmadı mı anlayamadım tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…