Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Canım eminim bugünler geçecek sütün daha bol gelecek, oğlunun uyku düzeni oturunca sen de rahatlayacaksın bunlara belki müdahale edemezsin şu an ama gelen gideni bir süre ertelemek seni dinlendirir en azından

Yok göbekten korkuyorum koldan yapıyorum acıyor mu senin de peki ilk 5 dakika falan kıvranıyorum resmen
Benim de yanıyor canım ama dayanılmayacak gibi değil. Göbekten vuruyorum ben her gece. Vurduğun yerin aynı yerine veya yakınına vurmamaya çalış. Eğer göbek deliğinin 2-4 parmak etrafında yaplı tabaka olup da elinle sııkıştırabiliyorsan göbekten vurmanıntavsiye ederimm. Ben öyle yapıyorum belki daha az acır. Ve sıvıyı yavaş yavaş vermeyi dene

Bacılar oksapar iğne kullanan var mı aranızda, ben yeni başladım ama çok acıyor yanıyor normal mi ki
Canım ben kullanıyorum gayet normal 5-10 dk iğne çok yakıyor ben 35 gündür falan kullanıyorum ilk zamanlar çok morarıyordu kollarım şimdi artık morarmıyor ama hala canım çok yanıyor 5-10 dk

Bacılar oksapar iğne kullanan var mı aranızda, ben yeni başladım ama çok acıyor yanıyor normal mi ki
Ben gebeliğimi öğrendiğimden bu yana yani 5 haftalıkken tahmini kullanmaya başladım muhtemelen oğlumda olduğu gibi doğumdan bir gün önceye kadar da kullanacağım . Göbekten yaparken iyiydi ama büyüdükçe korktum her gün sırayla bir koluma yapmaya başladım bazı yerlerinde aşırı ağrısı oluyor ama ağrımayan yeri keşfedip oralara yapınca ağrımıyor benim

Belki komik gelecek ama bebeğe yada keseye gelir diye göbekten yapmaya korkuyorm yavaş vermeyi deniycem canım teşekkür ederim.
Canım ben kullanıyorum gayet normal 5-10 dk iğne çok yakıyor ben 35 gündür falan kullanıyorum ilk zamanlar çok morarıyordu kollarım şimdi artık morarmıyor ama hala canım çok yanıyor 5-10 dk
Ne kadar kötü iğneymiş yaa doğumdan sonra da kullanacaksın demişti doktor sanırım kullanmıycam sonra
Ay sen uzun zamandır kullanıyorsun maşallah ya, ben de göbekten yapmaya korkuyorum. Kol arka kısmı çok acıyormuş onu anladım. O zaman farklı yerlerinde deniyim ben kuzu teşekkür ederim

Bende kullanıyorum göbekten yapıyorum bebege zarar vermiyor göbeğin etrafında 4 parmak etrafına bir elinle göbeği sıkıştırarak yağ tabakasının içine veriyorsun bebege gelene kadar kaç katman var 1-2 kez morardı havasını da alıyorsan almana gerek yok hazır olarak direkt kullanıyorsun yavaş verince yanma da minimuma iniyor kol her anlamda zor geliyor bana

Kuzu gelen gideni bir durdurmanız lazım bence, sütün elbet gelecektir ama uykusuzluğun çok etkili olduğunu okumuştum. Uyuman lazım dinlenmen lazım ki sütün de bolca gelsin, böyle sinir stresle kendini yıpratırsın. İnsanlar da alınırsa alınsın yaa çok kızıyorum düşüncesiz insanlara. Zaten duygusal olarak iplik gibi sinirlerimiz oluyor. İnşallah güzelce uyuyabilirsin dinlenebilirsin canım. Süt olayını çok kafaya takmamanı dilerim eminim ki kendini düzene sokunca gelecektir zaten.

Cesaretimi toplayabilirsem denerim o zaman göbekten kuzu teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun, aynı saatte doğum yapmışız, bebeğim 7.24’te doğdu çarşamba sabah. Crp değeri anlamlı olarak yüksek değil, sınırdaydı zaten ama beyaz kan hücrelerinin sayısı fazlaymış. O değeri düzeldi ama başka bir değerinin daha düzelmesi gerekiyormuş, yarın kan alınacak, sonuca göre ya Salı taburcu olacak ya da bir kaç gün uzayabilir dedi.

Benim vardı, hala da var, doğumdan sonra geleceğini öngördü doktorum ama sağ elimdeki geçmedi özellikle. Diğeri daha iyi. Anestezi doktoru da geçmezse doğumdan bir ay sonra nörolojiye git dedi.

İ
İnşallah en kısa zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi

Benim vardı, hala da var, doğumdan sonra geleceğini öngördü doktorum ama sağ elimdeki geçmedi özellikle. Diğeri daha iyi. Anestezi doktoru da geçmezse doğumdan bir ay sonra nörolojiye git dedi.
Yaaa demekki geçmeme ihtimali de var, inşalah geçer diyelim o zaman sen de ihmal etme kuzu geçmezse fırsat bulursan git nöroloji ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…