- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.301
evet paylaştım normal dedi aslında ödemden sinirlere baskı oluyor dedi, magnezyum kullanıyorum ama kalsiyum kullanmıyorum. Test sonuçlarımda ikisinin de değeri iyiydi aslında. Dayanmaya çalışıyorum artık heralde yapacak bişey yokGebelikten bağımsız bir hastalıksa diye söyledi aslında. Doktorunla paylaştın mı? Ben söyleyince kalsiyum artı magnezyum kullanmamı söylemişti, bunları günaşırı dönüşümlü kullanıyordum her gün içmeye başladım, kullanmasam ne olurdu bilmiyorum faydası oldu mu olmadı mı anlayamadım tam.
Her an gelebilir o zaman bebek..sancıları mi bekliyorsun yoksa sezaryen mi olacak? Güzel düşün endişelenmemeye çalış, ne guzel beklemiş epey..dogumdan sonra da toparlar hemencik inşallahMerhaba kızlar doğum yapan annelere gözleri aydın Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah diye dualarımı gönderiyorumbenim gibi doğumu bekleyen annelere kolay, sağlıklı bir doğum diliyorum bende çalıştığım için buraya çok bakamadım izne çıkınca aa dedim bir bakayım ama okuyamadım çoğunu son sayfaları okuyabildim benim 34. Haftadab itibaren plesenta yaşlanması ve 1 tur kordon dolanması var bebeğimin kafası 34 den itibaren aşağıda. Doktor her muayenede küçük bebek olucak diyor buda beni tedirgin ediyor haftasına göre geriden geliyor. Plesenta yaşlanmasından dolayı 37 38 de doğum gerçekleşir 40 beklemez dedi doktor. Şu an 38+2 deyim. Bilgisi deneyimleri duyduklarını paylaşmak isteyen olursa dinlemek ve rahatlamak çok isterim
İki gecedir rüyamda erken doğuruyorum sonrada uykum kaçıyor gecenin 4 ünde yatakta bir sağa bir sola uyumaya çalışıyorum. En iyi ihtimalle aldatıldığımı görüyorum imdat ya
Bende dün aldatıldığımı gördüm
Çok heyecanlı ya doğuma girecek herkese hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum dualarımız sizinleherkes güzel güzel haberler ile gelsin inşallah. Gittikçe azalıyoruz
Tüm dualarımız seninle canımm, inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Canım dualarımız ikinizlesağ salim kavuşun inşallah
dualarımız seninle inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna ve beklediğinden daha kolay olur her şey heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini :)))
Sağlıkla kavuşun inşallah dualarımız sizinle canım
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar yarın çıktıktan sonra ilk fırsatta sizlere yazmaya çalışacağımCanım benim şükürler olsun bu haftayı gördük dediğin gibi. Sağlıkla gelecek yavrun dualarımız seninle
Yarın doktor kontrolüm olacak alttan muayene edecek. Ben normal doğum istiyorum ama durum neyi gösterir bilmiyorum. Plesenta yaşlanması durumunu bende doktorumdan öğrendim. Normalde 37. Haftadan sonra başlaması normalmiş dahada geç olabilirmiş plasentanın artık görevini tamamlaması anlamına geliyormuşHer an gelebilir o zaman bebek..sancıları mi bekliyorsun yoksa sezaryen mi olacak? Güzel düşün endişelenmemeye çalış, ne guzel beklemiş epey..dogumdan sonra da toparlar hemencik inşallahsağlıkla doguralim da..bizi ne bekliyor hiçbirimiz bilmiyoruz.icimizi ferah tutalım
Plesenta yaşlanması ne oluyormuş ki??
Ekliyorum canım adıyla gelsin güzel kızınGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar yarın çıktıktan sonra ilk fırsatta sizlere yazmaya çalışacağım
Bu aradaannabelica kızımızın ismi belli oldu listeye ekleyebiliriz Ayla olucak ismi
2. Cocuk 20 mart sat kese ve kalp atisi 8. Haftamda canim tarih hatirlamiyorum :) birde sezeryan Olacagim icin 15 aralik planlananDiğer bilgilerini de yazar mısın canım.
Kaçıncı çocuk
Kese ne zaman görüldü
Kalp atışı ne zaman duyuldu.
Son adet tarihin
Bir de beklenen doğum tarihi
Hamilelik günlüğündeki tarihi tabloya yazdım. Aşağıda sezaryen doğumlar için tablo var oraya da planlanan tarihini yazdım. Sağlıkla gelsin bebeğin2. Cocuk 20 mart sat kese ve kalp atisi 8. Haftamda canim tarih hatirlamiyorum :) birde sezeryan Olacagim icin 15 aralik planlanan
Sağlıkla gelsin kuzucukKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 38+0 olduk. Buraya her zaman yazmıyorum ama hep takipteyim bilenler vardır belki suyum normalin altında gidiyordu ve bebeğimin 2 hafta gelişim geriliği vardı son bi kaç haftadır bu gerilik 3 haftaya çıktı 4-5 günde bir muayene oluyordum hep doktorum yakın takip yapıyordu. Az çok bebişi büyütüp bu haftalara gelebildik çok şükürcuma günü garip bir olay yaşadım 10-15 dklık görme bozukluğu ardından sol elde ve dudağımın dilimin sol tarafında uyuşma yaşadım. O gün acilde tansiyon düşüklüğü sebebi ile serum falan verdiler sonrasında tekrarlamadı çok şükür. Bu sırada doktorumla iletişime geçememiştim bugün muayenede anlattım durumu biraz tehlikeli gördü ve yarın için plan yaptık doğuma. Saat 10.00 da yatışım yapılacak sezaryene alacağını söyledi benim ve bebeğim için dua eder misiniz? İnşallah bütün anneler sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım
İlk doğumum suni sancıyla olmuştu benim. Çok hızlı ve güzel bi doğum oldu. Bu da suni olacak şekerden dolayı 39u geçmeyecekmişiz. 38+0 mı 39+0 mı kastetti ona emin olamadım çıkınca aklıma takıldı. Perşembe belli olacak bakalımKızlarr doktor eğer normal istersem normal doğum yaptırmaya çalışıcam eğer olmazsa sezeryan yaparız demişti, sanırım suni sancıyla olacak ve sizce direkt sezeryan mı olsun demeliyim, suni sancı gözümü çok korkuttu sankitecrübelerinizi yada fikirlerinizi beklerim
Bence 39+0 ı kastetmiştir diye düşünüyorum kuzucummİlk doğumum suni sancıyla olmuştu benim. Çok hızlı ve güzel bi doğum oldu. Bu da suni olacak şekerden dolayı 39u geçmeyecekmişiz. 38+0 mı 39+0 mı kastetti ona emin olamadım çıkınca aklıma takıldı. Perşembe belli olacak bakalım
Bakalım kuzum umarım pat diye gel doğur demez cuma günü falanBence 39+0 ı kastetmiştir diye düşünüyorum kuzucumm
Derse de herşeyin hazır zaten mentalin hariçBakalım kuzum umarım pat diye gel doğur demez cuma günü falan
Asıl mentalimi hazırlamak zor sanırımDerse de herşeyin hazır zaten mentalin hariçonu da hazırlarsın hemencecik
Ayy nasıl içimi rahatlattınİlk doğumum suni sancıyla olmuştu benim. Çok hızlı ve güzel bi doğum oldu. Bu da suni olacak şekerden dolayı 39u geçmeyecekmişiz. 38+0 mı 39+0 mı kastetti ona emin olamadım çıkınca aklıma takıldı. Perşembe belli olacak bakalım
Ciddi misin ya cuma günü doğurabilirim o zaman ben. Şoktayım şu anAyy nasıl içimi rahatlattınbana da öyle demişti 38 i kastetmiş habern olsn 39 u beklemem şekerden dolayı dedi
Kuzum tecrübem yok ama tercih etsem suni sancıyı isterdimKızlarr doktor eğer normal istersem normal doğum yaptırmaya çalışıcam eğer olmazsa sezeryan yaparız demişti, sanırım suni sancıyla olacak ve sizce direkt sezeryan mı olsun demeliyim, suni sancı gözümü çok korkuttu sankitecrübelerinizi yada fikirlerinizi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?