• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam 😍

Canlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağım 🙏🏻 yürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum 🍀
3510 gram, 51 cm oldu

Size bakmaya girmiştim, kalbim güm güm okudum ikinizin de yazdıklarını 😍 Sabahı bile beklemedi yavrular annelerini hiç üzmeden geldiler 🧿 Dördünüzün de iyi olmasına çok sevindim kızlar bundan sonra da çok güzel günleriniz olsun, sağlıkla büyütün 🙏

Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam 😍

Canlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağım 🙏🏻 yürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum 🍀
3510 gram, 51 cm oldu
Çok şükür canlar çok şükür 🤲

Kızlaarr bende doğurdum 😂😂 epidural anestezi yapacaklardı ama kilom biraz fazla olduğu için zorlandılar sanırım genel anesteziyle yapacağız dedikten saniyeler sonra uyumuşum hatırlamıyorum gerisini😅 şuan ağrım var ama toparlayınca tekrar yazacağım. Bebişim 3800gram doğdu 😅 doğumu bekleyen diğer arkadaslara kolaylıklar diliyorum ağrısız acısız çok güzel olsun doğumlarınız olsun . Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.

Kızlaarr bende doğurdum 😂😂 epidural anestezi yapacaklardı ama kilom biraz fazla olduğu için zorlandılar sanırım genel anesteziyle yapacağız dedikten saniyeler sonra uyumuşum hatırlamıyorum gerisini😅 şuan ağrım var ama toparlayınca tekrar yazacağım. Bebişim 3800gram doğdu 😅 doğumu bekleyen diğer arkadaslara kolaylıklar diliyorum ağrısız acısız çok güzel olsun doğumlarınız olsun . Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.
Gözün aydın kuzummm gelmiş miniğin maşallah 🧿😍 Allah sağlıkla büytmeyi nasip etsin canım 😍 toparlanınca detayları bekleriz 😂😘

3510 gram, 51 cm oldu
Ayy maşallah ne güzel haberler aldık bugün 😍 sağlıkla büyüsün kuzucuk 🧿🤲🏻 detayları merakla bekliyoruz 😍♥️

Kuzum 2 aralık mı oldu 3 mü. Listeye yazıcam 😍

Bizim bebişlerin dönmeye niyeti yok canım 🤣 benimkide tam olarak sağ göğsümün altında kafası, elide yüzünün önünde tam göbek deliğimin orada, ayaklarda sol kasığımın oralarda geziniyor. Ama özellikle hep eliyle vuruyor gibi hissediyorum ben 🤣
Benimki 28. haftada baş aşağıydı ama yanlamış :D Bakalım pazartesi normal kontrolüm var pozisyon değilmiş mi görücez :)
Başka bir sebep olur tabi sezaryen olurum ama dönmemesinden gol yiyip de zorunlu sezaryen olmak istemiyorum sanırım :D
Kuzum gözün aydın allah analı babalı büyütsünn. Yaa genel anesteziyi sadece kilodan dolayı mı yaptıllar bende şuan 97 kiloyum da sen kaç kiloydun acaba canım? Bana da öyle mi yaparlar acaba diye merak ettim

Amin inşallah hepimize canımm :KK200: Kan geldiğinden bahsetmiştin nasıl bir kandı acabaa? Kanlı sümüksü akıntı nişan gibi miydi?
Kuzum baya bi avuç içi kadar kan geldi. Sümüksüydü ama parlak kırmızıydı. İlk doğumumda gelen nişan çok daha az ve pembemsiydi

Kuzum baya bi avuç içi kadar kan geldi. Sümüksüydü ama parlak kırmızıydı. İlk doğumumda gelen nişan çok daha az ve pembemsiydi
Hadi yaaa. O zaman nişanda çok çeşitlii. Son haftalarda kırmızı kan gelince çok telaşe yapmayıp stress yapmadan direk doktorumuza görüncez o zaman

H
annabelica annabelica sirinm sirinm D danmii kızlarrr Allah analı babalı büyütsün, maşallah sizlere, pamuklarınıza kavuştunuz, bundan sonrası su gibi ilerleyecek inşallah, aşkla, sevgiyle, gözünüz aydın 😍🌸🙏🏻
Henüz kucağıma alamadım bugün odaya getirmeyeceklermiş babası akşam görecek ama ben yarın görebilirmişim 🥹 amin inşallah darısı gününü bekleyen arkadaşların başına

H

Henüz kucağıma alamadım bugün odaya getirmeyeceklermiş babası akşam görecek ama ben yarın görebilirmişim 🥹 amin inşallah darısı gününü bekleyen arkadaşların başına

Gelecek inşallah canım, sen toparlanmaya çalış lütfen 🙏🏻🌸 Pamuk kuşun da gelecek yanına 😍

Back
X