- 8 Eylül 2021
- 2.007
- 3.053
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.781
Kaç haftaliksiniz ? İlk hamileliğimde kızım 37ydi galiba kanala girdi, sonra 39+ kaçti hatırlamıyorum kontrole gittiğimizde kanaldan geri başını çekip içeri girmişti, sonra doğuma gittiğimde 40+0 da yine kanaldaydı, o yüzden bence bunun bir haftası yokKızlar benim hala kanalda değil ve mide yanmam çokKarnım aşağı da düşmedi, ki zaten mide yanması da bundan kaynaklanıyor bebek yukarıda. Kanala iner mi acaba, ya da ne zaman iner
Simge hanım vardı canım çok şanslıydım o kadar tatlı bi doktor ki. Doğumhaneye çıkarken çok güzel enerji verdi bana. Doğumumda asistan doktorlar vardı ilkinde ebeler vardı sadece. Doğumu semih bey yaptırdı Zehra hanım da yardımcı oldu ona. Göbek adını zehranur koydular kızımınAy canım benim doğum hikayemle aynı nerdeyseee yaaa yazdıklarını okurken anılarım depreştiçok sevindim 2.doğumununda güzel geçmesinee benim doğumumda 2.30 saat sürdü inşallah 2. Doğumum daha kısa sürer seninki gibi hangi doktor vardı doğumun esnasında memnun kaldın mı
Canım benim göbek baya aşagı düştü ama mide yanmasıda bir o kadar arttı onla alakalı değil kuzumKızlar benim hala kanalda değil ve mide yanmam çokKarnım aşağı da düşmedi, ki zaten mide yanması da bundan kaynaklanıyor bebek yukarıda. Kanala iner mi acaba, ya da ne zaman iner
Yok hiç bişey yapmadım ama hareketli bi gebelik geçirdim genel olarakMaşşallah canım ekstra bişeylet yaptın mı plates falan aklına ne gelirse
İnşanlah benimde erken doğar canım senin mesajın beni bir nebze mutlu etti ve güven verdiYok hiç bişey yapmadım ama hareketli bi gebelik geçirdim genel olarak
Bende öyle hissediyorum yaaBazen kasılınca alttan da açılıyormuş gibi hissediyorummerak da ediyorum ama bakalm doğum yapanlar cevaplayacak mı
Geliyorum diyo yaniiiCanım doğum sancıları işte onlar hazırlık sancıları açılmayı da sağlıyor rahimide hazırlıyor
Açılma hissedilmiyor ya, hastaneye gittiğimde 7cmdi açılmam. Ben düzenli sancı yaşıyordum neredeyse 24 saattir ve suyum gelmişti ama açılmayı hissetmedim. Yalnız şöyle açılma büyüdükçe sancı artıyor bence. Hastanede sancımın şiddetinin arttığını hissettikten sonra yapılan muayenelerde hep açılma büyümüş dendi
Hmm o zaman benim hissettiğim altta baskı falan sadece kızlar teşekkür ettimYok hissedilmiyor yani ben hissetmedim doktor gelip şu kadar cm olmuş demese bilmezdim
Valla az önce eşime gösteriyim diye tekrar denedim sol ayağım tövbe yarabbim hissiz gibi kımıldatamıyorum bile ahahahahÇok basit bi hareket hem de. Yapamadıkça daha da şaşırıyorum kaç kere denedimbakalım bu hurafeyi de denemedik demeyiz
Oy kuzucuk bayağı oyun oynamış :) . 37 haftalığım canımKaç haftaliksiniz ? İlk hamileliğimde kızım 37ydi galiba kanala girdi, sonra 39+ kaçti hatırlamıyorum kontrole gittiğimizde kanaldan geri başını çekip içeri girmişti, sonra doğuma gittiğimde 40+0 da yine kanaldaydı, o yüzden bence bunun bir haftası yok
Anladım canım bilmediğimden işte. Ne bileyim son bir azalır diyordum aksine arttı aynenCanım benim göbek baya aşagı düştü ama mide yanmasıda bir o kadar arttı onla alakalı değil kuzum
Yaa çok sevindim canımmm memnun kalmanaSimge hanım vardı canım çok şanslıydım o kadar tatlı bi doktor ki. Doğumhaneye çıkarken çok güzel enerji verdi bana. Doğumumda asistan doktorlar vardı ilkinde ebeler vardı sadece. Doğumu semih bey yaptırdı Zehra hanım da yardımcı oldu ona. Göbek adını zehranur koydular kızımınSağolsun iyiydiler hepsi de
Ben ilk hamileliğimde içtim, ebe 37 den sonra başla demişti ama ilk olduğu için çayı içince hemen gelecek diye korktuğumdan son günler ananas ve çay içtim, 2 gün yedim içtim 3.gün sabahı 40+0 da nişan geldiYarın itibariyle ahududu yaprağı çayı, ananas ve hurmaya başlıyorum arkadaşlar inşallah hayrını görürümbu çayı içen deneyen var mı ?
Az kalmış , sağlıcakla alın kucağınızaOy kuzucuk bayağı oyun oynamış :) . 37 haftalığım canım
Teşekkür ederim kuşum evet baya bi faydası varmış hem de araştırmalar falan da yapılmış. Doğum sonrası da rahim toparlanmasını falan destekliyormuş. Yarın doktor kontrolüm var doktorum ne dicek bi bakalım ona göre hemen başlıcam eğer zaten yakın görürse ananas hurma yaparım pazartesi de çaya başlarım günde 1 fincan iyi geliyomuşBen ilk hamileliğimde içtim, ebe 37 den sonra başla demişti ama ilk olduğu için çayı içince hemen gelecek diye korktuğumdan son günler ananas ve çay içtim, 2 gün yedim içtim 3.gün sabahı 40+0 da nişan geldi
Kuzu sol taraf damarlarımızın en rahat olduğu pozisyon o yüzden genellikle solu kullanmamızı öneriyorlar ama her saniye aynı pozisyonda yatmak hem çok zor hem de bi süre sonra insanım konforunu sıfıra indiriyor. Ben mesela geceleri kendimi sırt üstü buluyorum doktoruma sordum bunu zaten vücudun seni tehlikeye atıcak bi durumda istesen de kalamazmış. Şöyle düşün nefesini bilerek 5 dakika tutabilir misin? Çok zor. Sonra gerçekten kameradan izledim bi gece maksimum 10 15 dakika sırt üstü yatıp pozisyon değiştiriyorum. Yani sen sağa yatıyorum da desen bi süre sonra sola dönme ihtiyacı duyarsın. Tek tarafına yüklenme benceKızlar hep sola mı yatmak zorundayız, benim sağ böbreğime bebek.baski yaptığı için hep soluma yatıyordum, böbreğim düzeldi şükür ama şuan sola yatsam solum ağrıyor artık, sağa yatsak olmuyor mu ? Bu arada ben 25 Aralık istedim tarih olarak, Dr um da eğer bebek kendi daha erken gelmek istemezse, bekleyebileceğimizi söyledi,inşallah bekler minikkuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?