Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar benim hala kanalda değil ve mide yanmam çok Karnım aşağı da düşmedi, ki zaten mide yanması da bundan kaynaklanıyor bebek yukarıda. Kanala iner mi acaba, ya da ne zaman iner
Kaç haftaliksiniz ? İlk hamileliğimde kızım 37ydi galiba kanala girdi, sonra 39+ kaçti hatırlamıyorum kontrole gittiğimizde kanaldan geri başını çekip içeri girmişti, sonra doğuma gittiğimde 40+0 da yine kanaldaydı, o yüzden bence bunun bir haftası yok

Simge hanım vardı canım çok şanslıydım o kadar tatlı bi doktor ki. Doğumhaneye çıkarken çok güzel enerji verdi bana. Doğumumda asistan doktorlar vardı ilkinde ebeler vardı sadece. Doğumu semih bey yaptırdı Zehra hanım da yardımcı oldu ona. Göbek adını zehranur koydular kızımın Sağolsun iyiydiler hepsi de

Kızlar benim hala kanalda değil ve mide yanmam çok Karnım aşağı da düşmedi, ki zaten mide yanması da bundan kaynaklanıyor bebek yukarıda. Kanala iner mi acaba, ya da ne zaman iner
Canım benim göbek baya aşagı düştü ama mide yanmasıda bir o kadar arttı onla alakalı değil kuzum

Kızlar benim de bugün tam 38+0. Bir saattir vajinaya inanılmaz baskı oluyordu. Sanki düşecek gibi. Son 15 dkdır da regl ağrısı ve kasık ağrılarım başladı. Bu gece gelmez dimi doğranlar aydınlatsın bu belirtiler başladıktan ne kadar süre sonra geliyor gerçek sancılar. bu geceye kadar hiç bir ağrım yoktu. Daha çikolatalarım gelmedi hastane çantam hazır yoksa

Yok hissedilmiyor yani ben hissetmedim doktor gelip şu kadar cm olmuş demese bilmezdim
Hmm o zaman benim hissettiğim altta baskı falan sadece kızlar teşekkür ettim

Oy kuzucuk bayağı oyun oynamış :) . 37 haftalığım canım

Yarın itibariyle ahududu yaprağı çayı, ananas ve hurmaya başlıyorum arkadaşlar inşallah hayrını görürüm bu çayı içen deneyen var mı ?

Yaa çok sevindim canımmm memnun kalmana bu zehra hanım minyon muydu tesettürlü bi kadınmıydı benim doğumumu yapan kadının ismini unuttum ben zelihamıydı zehramıydı sormuştum o yorgunlukla tam hatırlayamıyorum sen şimdi zehra diyince acaba oymuydu oysa bende çok memnun kalmıştım adınıda kendi ismini koymuş ahahhaaha çok iyi benımde son anda aklıma geldi oğlumun göbek adını ali koymuştu

Yarın itibariyle ahududu yaprağı çayı, ananas ve hurmaya başlıyorum arkadaşlar inşallah hayrını görürüm bu çayı içen deneyen var mı ?
Ben ilk hamileliğimde içtim, ebe 37 den sonra başla demişti ama ilk olduğu için çayı içince hemen gelecek diye korktuğumdan son günler ananas ve çay içtim, 2 gün yedim içtim 3.gün sabahı 40+0 da nişan geldi

Kızlar hep sola mı yatmak zorundayız, benim sağ böbreğime bebek.baski yaptığı için hep soluma yatıyordum, böbreğim düzeldi şükür ama şuan sola yatsam solum ağrıyor artık, sağa yatsak olmuyor mu ? Bu arada ben 25 Aralık istedim tarih olarak, Dr um da eğer bebek kendi daha erken gelmek istemezse, bekleyebileceğimizi söyledi,inşallah bekler minikkuşum

Teşekkür ederim kuşum evet baya bi faydası varmış hem de araştırmalar falan da yapılmış. Doğum sonrası da rahim toparlanmasını falan destekliyormuş. Yarın doktor kontrolüm var doktorum ne dicek bi bakalım ona göre hemen başlıcam eğer zaten yakın görürse ananas hurma yaparım pazartesi de çaya başlarım günde 1 fincan iyi geliyomuş

Kuzu sol taraf damarlarımızın en rahat olduğu pozisyon o yüzden genellikle solu kullanmamızı öneriyorlar ama her saniye aynı pozisyonda yatmak hem çok zor hem de bi süre sonra insanım konforunu sıfıra indiriyor. Ben mesela geceleri kendimi sırt üstü buluyorum doktoruma sordum bunu zaten vücudun seni tehlikeye atıcak bi durumda istesen de kalamazmış. Şöyle düşün nefesini bilerek 5 dakika tutabilir misin? Çok zor. Sonra gerçekten kameradan izledim bi gece maksimum 10 15 dakika sırt üstü yatıp pozisyon değiştiriyorum. Yani sen sağa yatıyorum da desen bi süre sonra sola dönme ihtiyacı duyarsın. Tek tarafına yüklenme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…