- 30 Temmuz 2020
- 9.203
- 37.402
- 548
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.761
Sancılar arada gelip gidiyor sa artık yakındır zaten sıkılaşıp düzenli aralıkla gelirse bilki doğum başlamıştırKızlar yarın 39 haftalık olucaz bebeğin hareketleri çok kısıtlı baya sıkışmış2 haftadır ara ara sancım oluyor her lavabodan sonra aşırı rahatsız oluyorum sancım çoğalıp yeniden azalıyor sizce doğum yakın mı
Merak ettiğim ama soramadığım o soruKızlar saçma olabilir ama bişey sorcamaçılma hissedilebilir mi
Adet sancısı gibi hem kasık hem göğüs ağrısı neden olur peki canım ben 38 oldum 3 5 gündür böyleyim göğüslerimde çok sızlıyor uçlara doğruSancılar arada gelip gidiyor sa artık yakındır zaten sıkılaşıp düzenli aralıkla gelirse bilki doğum başlamıştır
Bazen kasılınca alttan da açılıyormuş gibi hissediyorumMerak ettiğim ama soramadığım o soru
Valla ben doğuma gitmeden 2-3 saat önce denedim atabiliyordumMaşallah canım sağlıkla büyüsün bebişinn
@sirinm de atamadıktan bir kaç gün sonra doğurdu diye hatırlıyorumama instagramda gördüm kız doğuma gitmeden atmaya çalıştı attı ama doğurdu o da. Çok inanmamak lazım sanırım
Açılma hissedilmiyor ya, hastaneye gittiğimde 7cmdi açılmam. Ben düzenli sancı yaşıyordum neredeyse 24 saattir ve suyum gelmişti ama açılmayı hissetmedim. Yalnız şöyle açılma büyüdükçe sancı artıyor bence. Hastanede sancımın şiddetinin arttığını hissettikten sonra yapılan muayenelerde hep açılma büyümüş dendiBazen kasılınca alttan da açılıyormuş gibi hissediyorummerak da ediyorum ama bakalm doğum yapanlar cevaplayacak mı
Yok hissedilmiyor yani ben hissetmedim doktor gelip şu kadar cm olmuş demese bilmezdimKızlar saçma olabilir ama bişey sorcamaçılma hissedilebilir mi
Ahaha 80ne dayandım kız daha ne olsunYok aşko senin için demedim sen yeni atamamışsın ben önceden de atamadığım için kendimle ilgili dedimsenin kilonda sorun yok gerçekten
Size neden sezeryan dediMerhaba canım, ben de 36+2 deyim. Banada doktorum 18 Aralık tarihini verdi, karnım henüz aşağıda değil benim hatta nefes alamıyorum göğüs kafesimin altına toplanmış bütün organlarım gibi, nst de sancın var mıydı?
Çok basit bi hareket hem de. Yapamadıkça daha da şaşırıyorum kaç kere denedimAyy en son 4-5 gün önce çok rahat atıyodum ben de bugün annemler vardı şakasına bi deniyim dedim kızz solu atamıyorum sağı da zar zor sürükleye sürükleye atabiliyorum ya
Ben hissetmiştim, zaten Dr bunları hissedeceksin diye baştan söylemiştiGünaydın Güzel Annelerr
bugun kızımı gormeye gidicem son ultrason
dün tansiyonum cok yukseliyordu yine
gozume vuruyor sag gozum hep bulanik igne batiyor gibi oluyor bas agrısıda cabası
37+0 olduk cok sukur kafam rahat artık dogum pazartesi ama bugun yarın olsa bile olur artık
dogum yapanlari okuyunca kızıma hemen kavusmak istiyorum
3.sezeryanım olucak ilk sezeryan sıkıntılıydı onu es geciyorum
sezeryan olanlara sorum var
anesteziden sonra dogum sırasında çekistirmeleri dokunmaları hissettiniz mi
agrı kesinlikle hissedilmiyor onu biliyorum ama o dokunma hissiyatı beni geriyor nedense cogu insan hic hissetmiyormus ben cok odaklanıyorum heralde
şuan tek dusundugum kısım orası
Yok daha sizi bırakmadım burdayımAy ben sen doğurdun sandım ondan yazmadım
Size neden sezeryan dedi
Bebekler kafasını kanala sokuyor bence ondan heraldeKilodan değil bence ya bende atamıyorum
Anladım canım kolaylıkla geçsin inşallahCanım bu benim ikinci doğumum, daha önceki sezeryan olduğu için mecburi sezeryan olacak
Benim ki kanalda ama mide yanmam çok yoğun:/Kızlar benim hala kanalda değil ve mide yanmam çokKarnım aşağı da düşmedi, ki zaten mide yanması da bundan kaynaklanıyor bebek yukarıda. Kanala iner mi acaba, ya da ne zaman iner
Kuzum mide yanması fena bir illet ya. Şahsen ben doğum yaptıktan sonra 3 gün daha yanmam sürdü sonra geçti. Ama ılık süt içmek inanılmaz iyi geliyodu mide yanmama içtiğim an bıçak gibi kesiliyodu. Doğuma 2-3 hafta kala elimden süt bardağını düşürmedim desem yeridir.Kızlar benim hala kanalda değil ve mide yanmam çokKarnım aşağı da düşmedi, ki zaten mide yanması da bundan kaynaklanıyor bebek yukarıda. Kanala iner mi acaba, ya da ne zaman iner
Canım doğum sancıları işte onlar hazırlık sancıları açılmayı da sağlıyor rahimide hazırlıyorAdet sancısı gibi hem kasık hem göğüs ağrısı neden olur peki canım ben 38 oldum 3 5 gündür böyleyim göğüslerimde çok sızlıyor uçlara doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?