- 22 Şubat 2021
- 365
- 692
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.741
Ayy en son 4-5 gün önce çok rahat atıyodum ben de bugün annemler vardı şakasına bi deniyim dedim kızz solu atamıyorum sağı da zar zor sürükleye sürükleye atabiliyorum yaPazartesi atabiliyorken şimdi atamamam biraz korkuttu açıkçası bakalım birkaç güne anlarız doğru muşaşırdım gerçekten deneyip duruyorum hala atabilecek miyim diye ama tık yok
Aynı sayılırız canım ben de 37+037+1 canım
Canım benimki de 27den beri hep 10 gün önde çıkıyor. Geçen hafta gelmeye kalktı şu am 36+3 olduk şükürMerhaba arkadaşlar bende aralık annesiyim 19 aralık sezeryan günü belirledik ama bebeğim biraz aşağıda ve ben gün icinde cok fazla yalancı kasılma yaşamaya başladım normalmi sizce 36+2 deyim sata göre ama bebeğim hep önde giidyordu kilosu ve boyuna göre 38 haftayla uyumlı gözüküyor ama yinede erken gelmesinden korkuyorum suyumun geldiğini nasıl anlarım yada gerçek sancıyı
Kilodan değil bence ya bende atamıyorumO kadar kilo da almadım aslında ama 76 kiloyum tombiş miyiz
Kilodan değilse iyi o zaman sevindim doğum yaklaşmıştır umarımKilodan değil bence ya bende atamıyorum
benim haftam sizlere göre biraz daha küçük 35+3 deyim ama oğlum kanalda ondan mı atamıyorum bilmiyorum dün yapabiliyodumKilodan değilse iyi o zaman sevindim doğum yaklaşmıştır umarım
Şekerim yok sadece erkek bebek diye önde gidiyor olabilir demişti doktor , nstde bir kasılma sancımı ne gördü doktor salı günü o yüzdende tedirgin oldu alttan bakalım dedi baktı bebek bekledğğim kadar aşağıda değil 19 aralığa kadar dayanır dedi ama kontrolden sonra kasılma sayım arttı bence hissediyorum cok fazla karnım sertleşiyor ağrı giriyor altta baskı hissediyorum zaten ne zamandır ama nişan veya su gelmedi daha öyle aşırı ıslaklık yok sadece akıntım cok ama yinede korkuyorumMerhaba canım, ben de 36+2 deyim. Banada doktorum 18 Aralık tarihini verdi, karnım henüz aşağıda değil benim hatta nefes alamıyorum göğüs kafesimin altına toplanmış bütün organlarım gibi, nst de sancın var mıydı?
Şeker yok bende evet karnımın ortası sağlı sollu şişip sertleşip sancılanıyor sonra geçiyor kendi kendine ama 2 gündür cok olmaya başladı 36 haftaya girdiğimden beri yani ama bebek 38 haftayla uyumlu gibi kilosu 3255 di ultroson yanılmıyorsa tabi o yüzden korkmaya başladım akıntımda fazla ama su gelmedi gelse anlardım sanırımŞeker mi var bebek ondan mı önden gidiyor acaba? Benim de 36+4 bugün bir süredir aşağıya çok baskı oluyor ve yalancı kasılmalarım da çok oluyor ama gelen giden yok merak etme. Ki gelse bile çok şükür haftalarımız iyi zaten. Bu arada yalancı kasılma dediğin toplanıp karnın sertleşmesi değil mi
İşte sızıntı gibi gelse anlarmıyım bilemiyorum doktor suyun gelince hemen hastaneye geçersin demişti cünkü. Bide bende hic sancı cıkmadı nstde 2 gün öncesine kadar 2 gün önce bir tane cıktı ama o günden sonra cok aşırı olmaya başladı anlıyorum yalancı kasılma olduğunu karnımın ortası sertleşip kalıyor ağrıyor sonra geciyor o yüzden korkmaya başladım acaba doğum yakınmı daha 2 hafta var sezeryan gününeCanım benimki de 27den beri hep 10 gün önde çıkıyor. Geçen hafta gelmeye kalktı şu am 36+3 olduk şükürbenim de iki haftadır yalancı kasılma sayım arttı, regl ağrısı tarzında ağrılarım başladı, vajinama yürürken bi elektrik çarpması hissi oluyor. Haftamıza göre normal sayılıyor bunlar. Geçen hafta sancı durdurucuyla engellediklerinde gelen sancım belden öne doğru bi gerilme hissi kasıklar boşalıyo aynı zamanda da karın yukarda sivri bi şekilde toplanıyor gibi bi ağrıydı. Su gelmesini de bi anda geldiği için anlıyormuşsun bazen de sızıntı gibi başlayıp patlayabiliyormuş miktar olarak fazla oluyormuş
Sızıntı gibi gelse bile çok uzun sürmeden patlar diye düşünüyorum kuşum bide artık Nişanlarımız da çok sağlam değil öyle renksiz orta haftalardaki gibi gelme ihtimali çok az diye düşünüyorum. Doktorun sana gün verirken konumuna vs her şeyine bakmıştır 2 güne gelişme yaşıcak olsaydın doktorun bunu anlardı. Kasılmaların artması normal gün gün bi azalıyo bi çoğalıyo gibi oluyo. İçin rahat değilse bi acile gidip nstye girebilirsin orda anlaşılır zatenİşte sızıntı gibi gelse anlarmıyım bilemiyorum doktor suyun gelince hemen hastaneye geçersin demişti cünkü. Bide bende hic sancı cıkmadı nstde 2 gün öncesine kadar 2 gün önce bir tane cıktı ama o günden sonra cok aşırı olmaya başladı anlıyorum yalancı kasılma olduğunu karnımın ortası sertleşip kalıyor ağrıyor sonra geciyor o yüzden korkmaya başladım acaba doğum yakınmı daha 2 hafta var sezeryan gününe
Bende de aynı şekilde de ondan sordum ama benm şekerden dolayı ileride gidyor 3270 grdı en son. Kilo ve gelişimleri iyiyse doğsa bile sorun olmaz inşallahŞeker yok bende evet karnımın ortası sağlı sollu şişip sertleşip sancılanıyor sonra geçiyor kendi kendine ama 2 gündür cok olmaya başladı 36 haftaya girdiğimden beri yani ama bebek 38 haftayla uyumlu gibi kilosu 3255 di ultroson yanılmıyorsa tabi o yüzden korkmaya başladım akıntımda fazla ama su gelmedi gelse anlardım sanırım
Olabilir kuzu aşağıya baskı yapamıyorsan atamayabilirsin ben de senin haftandayken atamıyordum zaten kanala erken girmiştibenim haftam sizlere göre biraz daha küçük 35+3 deyim ama oğlum kanalda ondan mı atamıyorum bilmiyorum dün yapabiliyodum
Aynen bizede 2 gün önce 3255 kg demişti ama tabi ultroson bazen yanılabiliyor o yüzden haftasını tamamlarlar inşallah zamanında gelirlerBende de aynı şekilde de ondan sordum ama benm şekerden dolayı ileride gidyor 3270 grdı en son. Kilo ve gelişimleri iyiyse doğsa bile sorun olmaz inşallahsancılar ben de de çok oluyor ama düzenli olmadığı için şuanlık beklemedeyim
Evet ben de kiloya çok güvenemiyorum doktoruma hiç güvenmiyorumAynen bizede 2 gün önce 3255 kg demişti ama tabi ultroson bazen yanılabiliyor o yüzden haftasını tamamlarlar inşallah zamanında gelirler
Günü 2 hafta önce vermişti 38. Haftası icinde olsun diye o günü verdi . En son alttan muayane ettiğinde 2 gün önce beklediğim kadar aşağıda değil dedi 19 aralığa kadar dayanır dedi . Ama o günden sonra cok sancı hissetmeye başladımSızıntı gibi gelse bile çok uzun sürmeden patlar diye düşünüyorum kuşum bide artık Nişanlarımız da çok sağlam değil öyle renksiz orta haftalardaki gibi gelme ihtimali çok az diye düşünüyorum. Doktorun sana gün verirken konumuna vs her şeyine bakmıştır 2 güne gelişme yaşıcak olsaydın doktorun bunu anlardı. Kasılmaların artması normal gün gün bi azalıyo bi çoğalıyo gibi oluyo. İçin rahat değilse bi acile gidip nstye girebilirsin orda anlaşılır zaten
Ay evet 2 gün kala atamamaya başladımMaşallah canım sağlıkla büyüsün bebişinn
sirinm de atamadıktan bir kaç gün sonra doğurdu diye hatırlıyorum ama instagramda gördüm kız doğuma gitmeden atmaya çalıştı attı ama doğurdu o da. Çok inanmamak lazım sanırım
Canım ben hissetmedim. Yani 2 cm hastaneye giriş yaptım bir süre sonra 7-8 olmuş ama ben bir şey hissetmedimKızlar saçma olabilir ama bişey sorcamaçılma hissedilebilir mi
Canım suyunun geldiğini anlıyorsun merak etme. Ben otururken pijamamda ıslaklık hissettim altımda da ped vardı kanamadan ötürü bir gittim ped su dolu, 2. pedi koydum hemen yarısı doldu. Sonra sızıntı gibi akıyordu hissettim. Doktor gel deyince gittim hastane koridorunda da işiyor gibi komple aktı bacaklarımdan. Bu olaylar Max 30 dakikada olduİşte sızıntı gibi gelse anlarmıyım bilemiyorum doktor suyun gelince hemen hastaneye geçersin demişti cünkü. Bide bende hic sancı cıkmadı nstde 2 gün öncesine kadar 2 gün önce bir tane cıktı ama o günden sonra cok aşırı olmaya başladı anlıyorum yalancı kasılma olduğunu karnımın ortası sertleşip kalıyor ağrıyor sonra geciyor o yüzden korkmaya başladım acaba doğum yakınmı daha 2 hafta var sezeryan gününe
İnan 3 aydır uykusuzum geceleri şimdi bebek doğarsa da kim bilir ne kadar rahat bir uyku gelir eminim Yok yok biz bekliyoruz sizde doğurduktan sonra uykusuz gecelerde buluşuruz
Senin doğurduğunu kaçırmışım ben yaaa hayırlı olsun kaç gün oldu kuzu peki epudurel yaptırdın mıAy evet 2 gün kala atamamaya başladım
Canım ben hissetmedim. Yani 2 cm hastaneye giriş yaptım bir süre sonra 7-8 olmuş ama ben bir şey hissetmedim
Canım suyunun geldiğini anlıyorsun merak etme. Ben otururken pijamamda ıslaklık hissettim altımda da ped vardı kanamadan ötürü bir gittim ped su dolu, 2. pedi koydum hemen yarısı doldu. Sonra sızıntı gibi akıyordu hissettim. Doktor gel deyince gittim hastane koridorunda da işiyor gibi komple aktı bacaklarımdan. Bu olaylar Max 30 dakikada oldu
Yok canım öyle bişey hissetmiyorsun sadece sancı lar gelir o sancılar açılmasını saglarKızlar saçma olabilir ama bişey sorcamaçılma hissedilebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?