Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Pazartesi atabiliyorken şimdi atamamam biraz korkuttu açıkçası bakalım birkaç güne anlarız doğru mu şaşırdım gerçekten deneyip duruyorum hala atabilecek miyim diye ama tık yok
Ayy en son 4-5 gün önce çok rahat atıyodum ben de bugün annemler vardı şakasına bi deniyim dedim kızz solu atamıyorum sağı da zar zor sürükleye sürükleye atabiliyorum ya

Canım benimki de 27den beri hep 10 gün önde çıkıyor. Geçen hafta gelmeye kalktı şu am 36+3 olduk şükür benim de iki haftadır yalancı kasılma sayım arttı, regl ağrısı tarzında ağrılarım başladı, vajinama yürürken bi elektrik çarpması hissi oluyor. Haftamıza göre normal sayılıyor bunlar. Geçen hafta sancı durdurucuyla engellediklerinde gelen sancım belden öne doğru bi gerilme hissi kasıklar boşalıyo aynı zamanda da karın yukarda sivri bi şekilde toplanıyor gibi bi ağrıydı. Su gelmesini de bi anda geldiği için anlıyormuşsun bazen de sızıntı gibi başlayıp patlayabiliyormuş miktar olarak fazla oluyormuş

Şekerim yok sadece erkek bebek diye önde gidiyor olabilir demişti doktor , nstde bir kasılma sancımı ne gördü doktor salı günü o yüzdende tedirgin oldu alttan bakalım dedi baktı bebek bekledğğim kadar aşağıda değil 19 aralığa kadar dayanır dedi ama kontrolden sonra kasılma sayım arttı bence hissediyorum cok fazla karnım sertleşiyor ağrı giriyor altta baskı hissediyorum zaten ne zamandır ama nişan veya su gelmedi daha öyle aşırı ıslaklık yok sadece akıntım cok ama yinede korkuyorum

Şeker yok bende evet karnımın ortası sağlı sollu şişip sertleşip sancılanıyor sonra geçiyor kendi kendine ama 2 gündür cok olmaya başladı 36 haftaya girdiğimden beri yani ama bebek 38 haftayla uyumlu gibi kilosu 3255 di ultroson yanılmıyorsa tabi o yüzden korkmaya başladım akıntımda fazla ama su gelmedi gelse anlardım sanırım

İşte sızıntı gibi gelse anlarmıyım bilemiyorum doktor suyun gelince hemen hastaneye geçersin demişti cünkü. Bide bende hic sancı cıkmadı nstde 2 gün öncesine kadar 2 gün önce bir tane cıktı ama o günden sonra cok aşırı olmaya başladı anlıyorum yalancı kasılma olduğunu karnımın ortası sertleşip kalıyor ağrıyor sonra geciyor o yüzden korkmaya başladım acaba doğum yakınmı daha 2 hafta var sezeryan gününe

Sızıntı gibi gelse bile çok uzun sürmeden patlar diye düşünüyorum kuşum bide artık Nişanlarımız da çok sağlam değil öyle renksiz orta haftalardaki gibi gelme ihtimali çok az diye düşünüyorum. Doktorun sana gün verirken konumuna vs her şeyine bakmıştır 2 güne gelişme yaşıcak olsaydın doktorun bunu anlardı. Kasılmaların artması normal gün gün bi azalıyo bi çoğalıyo gibi oluyo. İçin rahat değilse bi acile gidip nstye girebilirsin orda anlaşılır zaten

Bende de aynı şekilde de ondan sordum ama benm şekerden dolayı ileride gidyor 3270 grdı en son. Kilo ve gelişimleri iyiyse doğsa bile sorun olmaz inşallah sancılar ben de de çok oluyor ama düzenli olmadığı için şuanlık beklemedeyim

benim haftam sizlere göre biraz daha küçük 35+3 deyim ama oğlum kanalda ondan mı atamıyorum bilmiyorum dün yapabiliyodum
Olabilir kuzu aşağıya baskı yapamıyorsan atamayabilirsin ben de senin haftandayken atamıyordum zaten kanala erken girmişti

Aynen bizede 2 gün önce 3255 kg demişti ama tabi ultroson bazen yanılabiliyor o yüzden haftasını tamamlarlar inşallah zamanında gelirler

Günü 2 hafta önce vermişti 38. Haftası icinde olsun diye o günü verdi . En son alttan muayane ettiğinde 2 gün önce beklediğim kadar aşağıda değil dedi 19 aralığa kadar dayanır dedi . Ama o günden sonra cok sancı hissetmeye başladım dediğinin tersi olmaz inş yalancı sancı ama anlıyorum gerçek olsa geçmeez kıvrandırırmış sanırım

Ay evet 2 gün kala atamamaya başladım
Kızlar saçma olabilir ama bişey sorcam açılma hissedilebilir mi
Canım ben hissetmedim. Yani 2 cm hastaneye giriş yaptım bir süre sonra 7-8 olmuş ama ben bir şey hissetmedim
Canım suyunun geldiğini anlıyorsun merak etme. Ben otururken pijamamda ıslaklık hissettim altımda da ped vardı kanamadan ötürü bir gittim ped su dolu, 2. pedi koydum hemen yarısı doldu. Sonra sızıntı gibi akıyordu hissettim. Doktor gel deyince gittim hastane koridorunda da işiyor gibi komple aktı bacaklarımdan. Bu olaylar Max 30 dakikada oldu

Senin doğurduğunu kaçırmışım ben yaaa hayırlı olsun kaç gün oldu kuzu peki epudurel yaptırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…