- 4 Ekim 2024
- 3.623
- 2.194
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.881
Ben de hep öyle duydum canım kız bebekler 38 civarı doğar 40 beklemez diyorlardı ama hurafedir kesin o daCanım bazıları diyor kız bebekler daha erken doğar falan valla benim bebek geleceği yok gibi haftaya pazar gününe kadar bekleyiz dedi doktor açıksası çok heyecanlıyımve çok korku içindeyim
Ben şu an rüyalarımda bile görmüyorumBen de hep öyle duydum canım kız bebekler 38 civarı doğar 40 beklemez diyorlardı ama hurafedir kesin o dakorku, stres, heyecan hepsi karışık bende de başladı. Rüyalarımda doğum görüyorum sürekli
Akşam 7de ilk hapı verdiler suni sancı icin ve nst yapıldı.simdi bir saattir yine nst deyim. Sancı yok henüz ama bebeğin kalp atışı düşüyor yine ara ara .ikinci hapi sabah vericekler sanırımmamavera canım haber etmemişsin bir daha nasıl oldu süreç ? Nasılsın bebeğin nasıl
kalp atışında sorun mu var kuzum niye öyle yazdın?Akşam 7de ilk hapı verdiler suni sancı icin ve nst yapıldı.simdi bir saattir yine nst deyim. Sancı yok henüz ama bebeğin kalp atışı düşüyor yine ara ara .ikinci hapi sabah vericekler sanırım
Hareketi az diye geldimkalp atışında sorun mu var kuzum niye öyle yazdın?
birde öyle durum varsa suni sancı neden verdiler canım endişelendiğim için soruyorum
Suni sancıyla açılman oldu mu peki canım doğum ilerleyecek mi bu şekilde1 buçuk saattir nstye bağlıyım. Kalp atışı ne kadar sıklıkta düşüyor diye özellikle takip ediyorlar heralde. Hareketleri azalmisti ama şimdi hareketlendi de..hayırlısıyla doğsun inşallahsuuuduru68
canım korkma doktorlar önlem alıyor bebeğine kavuşcaksınHareketi az diye geldim
Nstde 105-110 Lara düşüyor kalp atışı..başta birkaç gün bakalım Pazar taburcu ederiz her şey yolunda giderse demişlerdi ama kalp atışı düşük olunca suni sancı ile doğumu başlatalım dediler
inşallah kuzum dualarımız sizinle herşey güzel gecicek inanıyorum1 buçuk saattir nstye bağlıyım. Kalp atışı ne kadar sıklıkta düşüyor diye özellikle takip ediyorlar heralde. Hareketleri azalmisti ama şimdi hareketlendi de..hayırlısıyla doğsun inşallahsuuuduru68
Açıklığa bakılmadi.sancilarim yavaştan başladı yeni yeni.sabah 7ye kadar uyumaya çalış dediler.acilmaya yarın bakacaklar sanirimSuni sancıyla açılman oldu mu peki canım doğum ilerleyecek mi bu şekilde
Teşekkür ederim canım.bakalim.uyumaya çalışcam şimdilik, hafiften sancı başladı ama ilk etapta Ağrı kesici istemedimcanım korkma doktorlar önlem alıyor bebeğine kavuşcaksın
inşallah kuzum dualarımız sizinle herşey güzel gecicek inanıyorum
Bebeğine kavuşmaya çok az kaldı o zamanAçıklığa bakılmadi.sancilarim yavaştan başladı yeni yeni.sabah 7ye kadar uyumaya çalış dediler.acilmaya yarın bakacaklar sanirim
Teşekkür ederim canım.bakalim.uyumaya çalışcam şimdilik, hafiften sancı başladı ama ilk etapta Ağrı kesici istemedim
Belki de kendi gelecek, üç dört gün bekleyebilirsen bunu doktorunla konuşabilirsin canım. Başka bir mesajında gördüm sanırım, bana kal geldi demişsin. Zaten tam olarak idrak edemediğin veya kafanda soru işaretleri olan bir görüşmeyse tekrar doktorunla konuş derim.
Doktorumuzla rahatça konuşabilmemiz gerekiyor ya benim de konuşmak istediğim konular var mesela, bazen doktorların yönlendirişi bize soracağımız şeyleri unutturuyor ya da söyleyeceğimiz şeyleri. Ama doğum gibi önemli bir kararda açık olmak da çok önemli bence
Açıklığa bakılmadi.sancilarim yavaştan başladı yeni yeni.sabah 7ye kadar uyumaya çalış dediler.acilmaya yarın bakacaklar sanirim
Teşekkür ederim canım.bakalim.uyumaya çalışcam şimdilik, hafiften sancı başladı ama ilk etapta Ağrı kesici istemedim
Suni sancinin dozu düşüktü heralde. Yattığımda sancım vardı ama şimdi yok. Uyuyabildim.1 saat sonra tekrar kontrol varNasıl oldun canım acaba? Umarım rahat bir gece geçirmişsindir. Ya da sağlıkla bebeğini çoktan kucağına almışsındır
Sağlıkla gelsin inşallahAçıklığa bakılmadi.sancilarim yavaştan başladı yeni yeni.sabah 7ye kadar uyumaya çalış dediler.acilmaya yarın bakacaklar sanirim
Rabbim yardımcın olsun canım onlar daha iyi biliyor İnşanlah güzel haberleri de yazarsın burayaAkşam 7de ilk hapı verdiler suni sancı icin ve nst yapıldı.simdi bir saattir yine nst deyim. Sancı yok henüz ama bebeğin kalp atışı düşüyor yine ara ara .ikinci hapi sabah vericekler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?