Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Canım bazıları diyor kız bebekler daha erken doğar falan valla benim bebek geleceği yok gibi haftaya pazar gününe kadar bekleyiz dedi doktor açıksası çok heyecanlıyım ve çok korku içindeyim
Ben de hep öyle duydum canım kız bebekler 38 civarı doğar 40 beklemez diyorlardı ama hurafedir kesin o da korku, stres, heyecan hepsi karışık bende de başladı. Rüyalarımda doğum görüyorum sürekli

Ben de hep öyle duydum canım kız bebekler 38 civarı doğar 40 beklemez diyorlardı ama hurafedir kesin o da korku, stres, heyecan hepsi karışık bende de başladı. Rüyalarımda doğum görüyorum sürekli
Ben şu an rüyalarımda bile görmüyorum 40 görecez gibi, benimde kv 10 gün erken geliyor kız bebekleri falan dedi, önümüzdeki perşembe falan bekliyorum

mamavera canım haber etmemişsin bir daha nasıl oldu süreç ? Nasılsın bebeğin nasıl
Akşam 7de ilk hapı verdiler suni sancı icin ve nst yapıldı.simdi bir saattir yine nst deyim. Sancı yok henüz ama bebeğin kalp atışı düşüyor yine ara ara .ikinci hapi sabah vericekler sanırım

Akşam 7de ilk hapı verdiler suni sancı icin ve nst yapıldı.simdi bir saattir yine nst deyim. Sancı yok henüz ama bebeğin kalp atışı düşüyor yine ara ara .ikinci hapi sabah vericekler sanırım
kalp atışında sorun mu var kuzum niye öyle yazdın?
birde öyle durum varsa suni sancı neden verdiler canım endişelendiğim için soruyorum

kalp atışında sorun mu var kuzum niye öyle yazdın?
birde öyle durum varsa suni sancı neden verdiler canım endişelendiğim için soruyorum
Hareketi az diye geldim
Nstde 105-110 Lara düşüyor kalp atışı..başta birkaç gün bakalım Pazar taburcu ederiz her şey yolunda giderse demişlerdi ama kalp atışı düşük olunca suni sancı ile doğumu başlatalım dediler

Kızlar benim bu akşamdan beri tansiyonum düşüyor yine. 9-5, 8-4 civarlarında dolanıyor çarpıntım da var. Normalde tuz alırdım böyle durumda ama son dönemlerde tuz hiç önerilmiyor ne yapsam biraz yükselir? Çarpıntım ve aşırı halsizlik olmasa önemsemezdim ama başım da bir tuhaf olmaya başladı

canım korkma doktorlar önlem alıyor bebeğine kavuşcaksın
inşallah kuzum dualarımız sizinle herşey güzel gecicek inanıyorum

Suni sancıyla açılman oldu mu peki canım doğum ilerleyecek mi bu şekilde
Açıklığa bakılmadi.sancilarim yavaştan başladı yeni yeni.sabah 7ye kadar uyumaya çalış dediler.acilmaya yarın bakacaklar sanirim
canım korkma doktorlar önlem alıyor bebeğine kavuşcaksın

inşallah kuzum dualarımız sizinle herşey güzel gecicek inanıyorum
Teşekkür ederim canım.bakalim.uyumaya çalışcam şimdilik, hafiften sancı başladı ama ilk etapta Ağrı kesici istemedim

Bebeğine kavuşmaya çok az kaldı o zaman Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla geçecek sürecin

Ayy o kadar haklısın ki. Tek sorun ptesi sabah yatış organize edilmesi Elbette bozulabilir bir durumdur ama doktorum da kendini ona göre ayarlamış olabileceği için beklemek istemeyen tarafta olabilir. Az kaldı inanıyorum pazar gece falan kendiliğinden gidecem hastaneye Ya da hayırlısı buymuş diyip ptesi sabahı bekleyeceğim artık

Nasıl oldun canım acaba? Umarım rahat bir gece geçirmişsindir. Ya da sağlıkla bebeğini çoktan kucağına almışsındır

Sağlıkla gelsin inşallah

Rabbim yardımcın olsun canım onlar daha iyi biliyor İnşanlah güzel haberleri de yazarsın buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…