- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.841
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımHeran benden haber gelebilir. Yatış yaptim
İnşallah süreç hızlı ve seni zorlamadan tamamlanır bebeğine kavuşup bizi güzel güzel özendirirsinKızlar bir-iki saate suni sancı verecekler bana. 39+4 teyim.beklenmeyen bir sekilde ilerliyor süreç. Umarım her şey yolunda gider. Normal doğum deneyecegiz
Suni sancı benim de kafamı karıştırıyor yaKızlar kafam çok karışık ya sürekli düşünüp duruyorum. Her şey yolundayken doktorunuz kaça kadar bekleyebileceğini söylüyor? Var mı hiç konuşan? Ptesi benim tam 40 oluyor, suni mi verecek sezaryen mi yapacak net değil o gün karar verecek ama ben hangisini seçmem gerektiğini de bilmiyorum. Tamam 40 oluyor ama illa ki doğması lazım mı ondan da emin olamıyorum. Kimisi 42 ye kadar bekliyor. Risk olsa onlarda da olur. Doktorumun bahsettiği bana özel bir risk değil, genel olarak yolunda her şey. Ama genel olarak risk almak istemediğini anladım, elbette ben de istemem risk var ise. Ne yapmam lazım, siz olsanız ne yaparsınız? Doktorun risk almak istemem demesine rağmen biraz bekleyelim der misiniz? Ya da hiç doğum belirtisi yokken suni alır mısınız? Direkt sezaryen mi istersiniz ? Son 3 günüm
Kızlar bir-iki saate suni sancı verecekler bana. 39+4 teyim.beklenmeyen bir sekilde ilerliyor süreç. Umarım her şey yolunda gider. Normal doğum deneyecegiz
Suni sancı da istemiyordum aslında. Bebeğin hareketleri azalınca bi kontrole geleyim dedim. Ctg de kalp atışı düştü biara. Riske atmayalım dediler hemen damar yolu açtılar yatış yapalım dediler.bakalim süreç nasıl ilerleyecek ins kolay olur
Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallahSuni sancı da istemiyordum aslında. Bebeğin hareketleri azalınca bi kontrole geleyim dedim. Ctg de kalp atışı düştü biara. Riske atmayalım dediler hemen damar yolu açtılar yatış yapalım dediler.bakalim süreç nasıl ilerleyecek ins kolay olur
İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahSuni sancı da istemiyordum aslında. Bebeğin hareketleri azalınca bi kontrole geleyim dedim. Ctg de kalp atışı düştü biara. Riske atmayalım dediler hemen damar yolu açtılar yatış yapalım dediler.bakalim süreç nasıl ilerleyecek ins kolay olur
Hayırdır canım bi şikayetle mi gittin hastaneyKızlar bir-iki saate suni sancı verecekler bana. 39+4 teyim.beklenmeyen bir sekilde ilerliyor süreç. Umarım her şey yolunda gider. Normal doğum deneyecegiz
Hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün, şükürki hemen fark etmişsiniz ve gerekli tedbirler alınmış, bundan sonrası sağlıkla kavuşun ve hep sağlıklı olun inşallahHerkese selam , 3 aralıkta doğumum gerçekleşti. Sizlere yazmak istedim ama moralim bozuk olduğu için sizleride etkilememek açısından vazgeçtimbebeğimin ayağına 2 kez kordon dolanmış olarak doğdu . Bu da onu biraz nefessiz bıraktığı için odaya geldiğinde sadece bir kez biraz emzirdim ve uyurken inlediğini farkettim. Dr u çağırdık tedbir amaçlı solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakıma aldılar. Keşke kolumu kesip götürselerdi. Ama onun iyiliği için zorlu bi sürece girdik. Şükür ki bugun solunum desteğini kestiler yarın yada diğer gün evimize gelebilcek. Onun dışında herşey çok güzeldi. Canımın acıdığı zamanlarda oldu ama çabuk topluyor insan. Sezaryen olmasına rağmen beni 2. Gün yatırmak istemediler. Ben bebeğim orda diye kalmak istedim 1 gece daha o ayrı umarım hepiniz çok güzel doğumlar geçirirsiniz. Bebeğinden ayrı olanlar bian önce kavuşur. Hepiniz değerlisiniz
Sağlıkla kucağınıza alın miniğiniziKızlar bir-iki saate suni sancı verecekler bana. 39+4 teyim.beklenmeyen bir sekilde ilerliyor süreç. Umarım her şey yolunda gider. Normal doğum deneyecegiz
Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallahHerkese selam , 3 aralıkta doğumum gerçekleşti. Sizlere yazmak istedim ama moralim bozuk olduğu için sizleride etkilememek açısından vazgeçtimbebeğimin ayağına 2 kez kordon dolanmış olarak doğdu . Bu da onu biraz nefessiz bıraktığı için odaya geldiğinde sadece bir kez biraz emzirdim ve uyurken inlediğini farkettim. Dr u çağırdık tedbir amaçlı solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakıma aldılar. Keşke kolumu kesip götürselerdi. Ama onun iyiliği için zorlu bi sürece girdik. Şükür ki bugun solunum desteğini kestiler yarın yada diğer gün evimize gelebilcek. Onun dışında herşey çok güzeldi. Canımın acıdığı zamanlarda oldu ama çabuk topluyor insan. Sezaryen olmasına rağmen beni 2. Gün yatırmak istemediler. Ben bebeğim orda diye kalmak istedim 1 gece daha o ayrı umarım hepiniz çok güzel doğumlar geçirirsiniz. Bebeğinden ayrı olanlar bian önce kavuşur. Hepiniz değerlisiniz
Allah yardımcıın olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın birbirinize kavuşursunuz inşallahSuni sancı da istemiyordum aslında. Bebeğin hareketleri azalınca bi kontrole geleyim dedim. Ctg de kalp atışı düştü biara. Riske atmayalım dediler hemen damar yolu açtılar yatış yapalım dediler.bakalim süreç nasıl ilerleyecek ins kolay olur
Benim kasıklarımda alt karnıma ara ara 10-15 saniyelik sancılar oluyor, dr söylediğimde hazırlık sancıları dedi, üst tarafta hiç bir şey olmuyor, vajinaya baskıda wc oturduğum zaman oluyor, normal zaman yokKızlar iki gündür vajinama inanılmaz bir bası oluyor. 38+1 im doktor kontrolüm pazartesi. Sancı - yalancı sancı nedir belirtisi nasıldır hiç bilmiyorum aydınlatır mısınız benii
Bebeğin hareketlerini hissettiğim için iyi hissediyorum kendimi ama bazen o bası uzun süre gitmiyor
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah su gibi geçer doğumunKızlar bir-iki saate suni sancı verecekler bana. 39+4 teyim.beklenmeyen bir sekilde ilerliyor süreç. Umarım her şey yolunda gider. Normal doğum deneyecegiz
O baskı hissi bende de bir süredir var hatta elektrik çarpıyor gibi oluyor aniden irkiliyorumKızlar iki gündür vajinama inanılmaz bir bası oluyor. 38+1 im doktor kontrolüm pazartesi. Sancı - yalancı sancı nedir belirtisi nasıldır hiç bilmiyorum aydınlatır mısınız benii
Bebeğin hareketlerini hissettiğim için iyi hissediyorum kendimi ama bazen o bası uzun süre gitmiyor
38. Hafta erken hafta sayılmaz ki canım anlayamadımSuni sancı benim de kafamı karıştırıyor yakolestaz var diye erken doğum olması lazımmış ama başta suni verir deneriz olmazsa sezaryen dedi doktor bi karıştı kafam 28. Haftada erkenden suni sancıyla açılma olur mu ki hiç bilemiyorum sanki 2 doğum şeklini de yaşatacaklar bana erken haftalarda suni alıp normal doğum yapan var mı acaba
Ben beklerdim canım. 42 haftaya kadar beklenildiğini duydum. Miad süresi mi ne öyle bir şey oluyor. Riskleri olabilir, ama bir gecede bebek gelebilir belli olmaz. Ben şansımı denerdim. Tabi senin gönlünden geçen önemli, hangi doğum şeklini hayal ediyordun? Hangisine yakın hissediyordun? Suni sancı konusunda pek bilgim yok yanlış şeyler söylemeyeyim. Sadece bekleyip beklememek konusunda düşüncem buKızlar kafam çok karışık ya sürekli düşünüp duruyorum. Her şey yolundayken doktorunuz kaça kadar bekleyebileceğini söylüyor? Var mı hiç konuşan? Ptesi benim tam 40 oluyor, suni mi verecek sezaryen mi yapacak net değil o gün karar verecek ama ben hangisini seçmem gerektiğini de bilmiyorum. Tamam 40 oluyor ama illa ki doğması lazım mı ondan da emin olamıyorum. Kimisi 42 ye kadar bekliyor. Risk olsa onlarda da olur. Doktorumun bahsettiği bana özel bir risk değil, genel olarak yolunda her şey. Ama genel olarak risk almak istemediğini anladım, elbette ben de istemem risk var ise. Ne yapmam lazım, siz olsanız ne yaparsınız? Doktorun risk almak istemem demesine rağmen biraz bekleyelim der misiniz? Ya da hiç doğum belirtisi yokken suni alır mısınız? Direkt sezaryen mi istersiniz ? Son 3 günüm
Aşkım mesajını yeni gördüm, benim dr 40.haftaya kadar bekleyelim ne yapacağımızı sonra konuşuruz demişti bana eğer gelmezse, yani eğer dr risk var deseydi suni sancıyla gelsin dese itiraz etmezdim, tabi ki sezeryanda buna dahil. Çünkü bekledikçe sanırım kaka yapma ihtimalide oluyorKızlar kafam çok karışık ya sürekli düşünüp duruyorum. Her şey yolundayken doktorunuz kaça kadar bekleyebileceğini söylüyor? Var mı hiç konuşan? Ptesi benim tam 40 oluyor, suni mi verecek sezaryen mi yapacak net değil o gün karar verecek ama ben hangisini seçmem gerektiğini de bilmiyorum. Tamam 40 oluyor ama illa ki doğması lazım mı ondan da emin olamıyorum. Kimisi 42 ye kadar bekliyor. Risk olsa onlarda da olur. Doktorumun bahsettiği bana özel bir risk değil, genel olarak yolunda her şey. Ama genel olarak risk almak istemediğini anladım, elbette ben de istemem risk var ise. Ne yapmam lazım, siz olsanız ne yaparsınız? Doktorun risk almak istemem demesine rağmen biraz bekleyelim der misiniz? Ya da hiç doğum belirtisi yokken suni alır mısınız? Direkt sezaryen mi istersiniz ? Son 3 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?