Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Suni sancı benim de kafamı karıştırıyor ya kolestaz var diye erken doğum olması lazımmış ama başta suni verir deneriz olmazsa sezaryen dedi doktor bi karıştı kafam 28. Haftada erkenden suni sancıyla açılma olur mu ki hiç bilemiyorum sanki 2 doğum şeklini de yaşatacaklar bana erken haftalarda suni alıp normal doğum yapan var mı acaba

Kızlar bir-iki saate suni sancı verecekler bana. 39+4 teyim.beklenmeyen bir sekilde ilerliyor süreç. Umarım her şey yolunda gider. Normal doğum deneyecegiz

Ayy canım sen beni beklerken ben senden haber bekliyorum şu an, hayırlısı olsun inşallah rahat geçer sağlıkla gelir bebişin

Suni sancı sürecini de merak ediyorum, kolaylıkla geçsin haberdar et bizi müsait oldukça

Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallah

İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah su gibi geçsin

Hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün, şükürki hemen fark etmişsiniz ve gerekli tedbirler alınmış, bundan sonrası sağlıkla kavuşun ve hep sağlıklı olun inşallah

Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

Allah yardımcıın olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın birbirinize kavuşursunuz inşallah

Kızlar iki gündür vajinama inanılmaz bir bası oluyor. 38+1 im doktor kontrolüm pazartesi. Sancı - yalancı sancı nedir belirtisi nasıldır hiç bilmiyorum aydınlatır mısınız benii
Bebeğin hareketlerini hissettiğim için iyi hissediyorum kendimi ama bazen o bası uzun süre gitmiyor

Benim kasıklarımda alt karnıma ara ara 10-15 saniyelik sancılar oluyor, dr söylediğimde hazırlık sancıları dedi, üst tarafta hiç bir şey olmuyor, vajinaya baskıda wc oturduğum zaman oluyor, normal zaman yok

Kızlar bir-iki saate suni sancı verecekler bana. 39+4 teyim.beklenmeyen bir sekilde ilerliyor süreç. Umarım her şey yolunda gider. Normal doğum deneyecegiz
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah su gibi geçer doğumun neden böyle bir karar alındı

O baskı hissi bende de bir süredir var hatta elektrik çarpıyor gibi oluyor aniden irkiliyorum gerçek doğum sancısı belli bir düzende geliyormuş ve dinlenince, pozisyon değiştirince geçmiyormuş canım. Örneğin 15 dk da bir gelip 30-40 saniye sürüyor ve bu 1 saattir bu şekilde devam ediyor gibi

38. Hafta erken hafta sayılmaz ki canım anlayamadım

Ben beklerdim canım. 42 haftaya kadar beklenildiğini duydum. Miad süresi mi ne öyle bir şey oluyor. Riskleri olabilir, ama bir gecede bebek gelebilir belli olmaz. Ben şansımı denerdim. Tabi senin gönlünden geçen önemli, hangi doğum şeklini hayal ediyordun? Hangisine yakın hissediyordun? Suni sancı konusunda pek bilgim yok yanlış şeyler söylemeyeyim. Sadece bekleyip beklememek konusunda düşüncem bu

Aşkım mesajını yeni gördüm, benim dr 40.haftaya kadar bekleyelim ne yapacağımızı sonra konuşuruz demişti bana eğer gelmezse, yani eğer dr risk var deseydi suni sancıyla gelsin dese itiraz etmezdim, tabi ki sezeryanda buna dahil. Çünkü bekledikçe sanırım kaka yapma ihtimalide oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…