Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Bana sezaryen ertesi günü duş aldırdılar, ilk doğumda da böyle yapmıştım, su geçirmez bant takmışlardı zaten doktor eve gidince de bununla alabilirsin dedi. Farklı bir uygulama daha demek ki.

Çatı muayenesi zor mu canım nasıl

Çatı muayenesi zor mu canım nasıl
Yok kuzu ya ben gerilmiştim baya ama eğilip bakmıyor bile utanman varsa diye yani, üstten parmağını sokuyor birazcık ileri doğru bastırıyor ilişki gibi düşün o kadar. Sadece sertçe bastırıyor ama acımıyor kendini kasma bacaklarını kasma yeterli 30 saniye anca sürüyor zaten

Canım benimde vardı gebelik şekerim. O bebek büyüdüğü için öyle oluyor. Hatta bebeğin haftası ilerledikçe insilüni artıyor doktorlar. Sen aynı şeyleri yesende bebek engel oluyormuş şekerin düşmesine, yada büyüdükçe az geliyormuş insilün ve daha fazla ihtiyaç duyuyormuş bünye. Bana öyle demişti doktorum çünkü.

Çok sağ olasın canım çok teşekkür ederim

Kızlar konu dışı olacak ama hamile olduğum için ben mi duygusal davranıyorum ya da bilemedim sizlere danışmak istiyorum. Gebeliğimin son ayındayım. Kaynanamgil bizden farklı bir ilde yaşıyor neyse gebelik sürecimde de birkaç kez geldiler bize. Yine geldiler neyse sorun orada değil. Bebeğin ilk alışverişinde eşime hep çok bir şey almayın biz de alalım bize de bırakın falan dediler hep neyse ben de böyle demek yerine alırsın getirirsin ben de kalan eksikleri ona göre alırım diye düşünüyorum hep yani öyle demeleri bile saçma geldi bana açıkçası. Neyse geçen geldiklerinde hiçbir şey getirmediler bebişe bu geldiklerinde bir şeyler getirirler belki dedim yine bir şey getirmediler. Daha gebeliğimin ilk başında kendi anne birçok şeyini aldı kızımın ve bana verdi. Battaniyesini ördü verdi birçok şeyini aldı her gittiğimde verdi. Açıkçası çok zoruma gitti, insan yalandan olsa bir çorap alır verir. Otururken eşim de sordu annesine anne bebişe aldıklarınızı getirmediniz mi dedi onlar da doğsun öyle getireceğiz bir yüzünü görelim diyorlar. Çok zoruma gitti. Sizce gereksiz mi düşünüyorum bu durumu? Bana akıl verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…