• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar benim uykularım çok kaçtı ya uykusuzluk çok yüksek boyutta. Bu saate oldu hala uyuyamıyorum. Herkes hamilelikte bol bol uyu diyor ama benim uykularım gitti. Nasıl ne yapmam geeekli

Ya kızlar bu göğüs kararması doğumdan sonra düzeliyormu varmı daha önce siyah olup düzelen her yerim simsiyah oldu Yarabbi 😂
evet bebeksi bugday tenim cok bozuldu şimdi. :oops:meme ucunu kastetmıyorum mememın tümü kahvelı kremli gibi hare hare . değişiyor ... yuzumde daha cok olmustu oglumda. yanagım alnım sankı tarlada calısmısım yuzum lekelenmıs ya da hasar almıs gibıydı dogum sonrası ılk haftalar gectı gıttı sukur :) bunda da oyle olacagını dusunuyorum :)

Kızlar benim uykularım çok kaçtı ya uykusuzluk çok yüksek boyutta. Bu saate oldu hala uyuyamıyorum. Herkes hamilelikte bol bol uyu diyor ama benim uykularım gitti. Nasıl ne yapmam geeekli
Ben de aynı şekildryim ya. Üstelik gündüz hiç uyumadım. Sanırım doğuma yakın böyle oluyor diye okumuştum

Back
X